Jump to content
Hundesonen.no

Hei dere :)


Ritanic
 Share

Recommended Posts

Etter å ha lest rundt på dette forumet i tid og utid, så har jeg bestemt for å registrere meg, jeg også :)
Jeg er ei jente på 22, med en liten hund på omtrent 90 kg (sankt bernhardshund), Bamse, som har vært min trofaste venn i vel 3 år.

Alle skryter vel om sine hunder, så må vel fortelle kort om hvor fantastisk denne hunden er jeg også ;)

Jeg fikk Bamse (Kosekompis Call Me Royalty) da han var vel 9-10 mnd gammel. Jeg fikk han da omplassert. Var veldig skeptisk på å ta imot en så stor hund jeg ikke kjente historien til, men innen de første 5 minuttene jeg var inne hos ham, så klarte jeg ikke dra derfra uten han.

I begynnelsen hadde jeg en del problemer med han. Han ville ikke spise mye, han ville helst slippe å gå, han klarte nesten ikke bære seg selv mer enn bare ut for å gjøre fra seg. Dette var ikke noe hyggelig.. Jeg kontaktet da forrige eier som sa dette ikke var hennes problem, og brydde seg ikke, Hjerteskjærende.

Jeg gikk i skytteltrafikk til dyrleger, som først bare mente han hadde store voksesmerter. Han veide jo tross alt allerede 61 kilo. Han fikk da Rimadyl,som ikke bare kostet flesk (!), men også ikke er så bra for indre organer ved langvarig bruk.. men dette gjorde vertfall slik at min "lille" klarte å gå noen normale turer.

Når Bamse var fylt 18 mnd, så dro vi rett til dyrlegen for å få røntget han. Da fikk jeg svaret jeg mist ville høre, han hadde Sterk grad AD og middels grad HD. Dette er kanskje noe medfødt, men etter å ha snakket med de som hadde hatt hunden på fòr så hadde hunden vært i hardtrening (!) siden han ble hentet hos oppdretter...

Vi var veldig heldig, for et halvår tidligere hadde vår dyrlege begynt å praktisere med en ny type medisin for nettopp dette, Cartrophen. Dette har vært en livredder!

Siden da har han vel ikke så mye som haltet på en halv fot engang ^^, Han har noen dager der han sover mer enn andre, men ingen sykdomstegn, og ingen forkalkninger :D

Bamse er blitt en helt utrolig tolmodig, snill, og livsglad hund igjen! Vi er veldig aktive sammen, og er sjeldnere inne enn ute på tur om dagene!

Mer fantastisk hund skal man lete lenge etter, kunne ikke tenke meg en annen!

Vel, dette var litt om oss, vi snakkes! :)

post-13108-0-21218200-1395522605.jpg

post-13108-0-65571600-1395522652_thumb.j

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...