Gå til innhold
Hundesonen.no

Hjertevenn


Gjest
 Share

Recommended Posts

Hjertehunden min må være Nemi. :heart:

22367_355171981071_6233820_n.jpg

Dette var boxeren jeg aldri skulle ha. Jeg skulle ikke ha boxer i det hele tatt! Men en dag satt jeg på telefonen og skravla med Stine, boxeroppdretter, og hun nevnte at hun hadde kjøpt Nemi, en voksen boxertispe, søster til en av deres boxere, og hun skulle settes ut på fôr. "Jeg vil ha henne." sa jeg. Stine ble paff, og jeg ble litt paff selv, men jeg skulle ha den hunden. Det var selvsagt ikke noe problem, og et par dager etter, så kom de og leverte henne til meg og Baghera.

1013712_10151675451281072_1579077683_n.j

Vi hadde det tøft de første årene, fordi hun utagerte mot andre hunder, og kunne være litt ufin hvis ikke hun ble introdusert på riktig måte. Hvis hun bare fikk ta det på sin måte, så gikk det alltid fint, og hun var verdens snilleste. Hun hadde løpetid opptil fire ganger i året, og slet mye med innbilt og det her, så det ble til at jeg steriliserte henne. Etter dette, hadde hun aldri problemer med andre hunder igjen, og hun var verdens mest behagelige hund. Hun leste meg, og jeg leste henne. Jeg følte alltid at hun skjønte hva jeg sa. Hun ville alltid være med meg, selv om jeg bare skulle en tur på butikken. Om en bildør stod åpen, så hoppet hun inn og satte seg ned. Hun vekte meg om natta for at jeg skulle løfte på dyna så hun kunne komme under.

Da jeg fikk Peggy, begynte de å sove sånn her:

270054_10150297738176072_5543159_n.jpg

  • Like 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har ikke ennå hatt så mange hunder, men frøken krølle vekker mange følelser i meg altså. Hun er et så vakkert vesen og forstår alltid. Hun er min første hund, men allikevel tror jeg ikke det kommer sånne som henne rekende på ei fjøl hver dag. Jeg klarer ikke helt å beskrive hva som gjør at hun føles så spesiell. Men bare tanken på å ikke ha henne her lengre stikker langt inn i hjertet. Hun blir snart 9 år og jeg håper jeg kan ha henne i mange år til. Eneste som gjør at hun kanskje ikke er min hjertevenn er at hun har DET forholdet til min mor. Jeg tror den hunden kunne dødd for mamma, virkelig. Så selv om hun er en vakker sjel og selv om jeg kanskje aldri kommer til å få en Chess igjen, så er hun og forblir mamma sin i hjertet. De er herlige sammen altså. Stoler på hverandre 100 %. Chess er så trofast mot mamma at jeg aldri har sett liknende. Moren min sa alltid at hun aldri kom til å få en spesiell hund som som den schäferen hun hadde som barn - der tok hun feil. :)

Minien er jeg ufattelig glad i. Hun gir meg så mye glede og så mye kjærlighet. Men hun kunne like gjerne vært med noen andre hun liker, f.eks. mamma, sambo eller svigers. Hun et ikke trofast på samme måte som Chess. Selv om hun alltid søker til meg om hun vil ha trygghet og det er meg hun lystrer. Men det er ikke hjertevenn på en måte. Verdens beste er hun jo allikevel :wub: Herligste varmeflaska som er!

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lille var en slik hund.
Hun satte sine spor hos alle som kjente henne, men hun var min. Min og guttungen sin.
Jeg tror aldri jeg får en hund igjen som er som hun var og som vil bety like mye som hun gjorde. Hun var ikke min første hund, hun var ikke min siste, men hun var noe helt eget.

post-6760-0-00081300-1395479936.jpg

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tarik :wub:

DSCF6822.jpg

Det er først etter at han ble avlivet i fjor høst at det har gått opp for meg nøyaktig hvor mye han betydde for meg. Med tanke på at vi to var uenige om veldig mye, veldig ofte, er det nesten litt overraskende hvor tungt det er å møte hverdagen uten han. Ziva er en hund som på veldig mange måter passer meg bedre enn Tarik gjorde, men han var "sjelevennen" min. Jeg har aldri møtt en hund jeg i så stor grad har sett meg selv i, vi to var like på så utrolig mange måter. Han kommer alltid til å være min "once in a liftime" hund.

  • Like 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er vel ingen hemmelighet at denne galskapen her er hunden i mitt liv..

IMG_49652157396254.jpg

Jada, han drev meg til vanvidd, men han var noe helt spesielt. Han var egentlig bare snill og god, ting hadde bare en tendens til å balle litt på seg for han og så tenkte han ikke like fort som kroppen reagerte også bare ble det litt sånn kaos liksom..

Hjertevenn fra før første blikk. Den eneste hunden jeg visste jeg måtte ha før vi overhodet møttes, og jeg får aldri et slikt herlig naut av en hund igjen :wub:

  • Like 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Min første hund, Vinnie, var min hjertevenn. Jeg hadde drømt om min egen hund siden barneskolen, og da jeg endelig flyttet ut og fikk hente en liten valp så var det en drøm som gikk i oppfyllelse. Jeg gråt i bilen på vei hjem i pur lykke.

1977_61033576720_3563_n.jpg

Vinnie hadde en energi og en livsglede som var helt uovertruffen. Alt var gøy, og øynene glitret av lekelyst og energi hver eneste dag. Hun var så kjapp og lydhør at hadde jeg vært en bedre hundetrener enn jeg var på det tidspunktet, så hadde hun kunnet komme langt.

Og selv om hun "bare" var en blandingshund, så synes jeg hun var usedvanlig vakker. Hun har en helt spesiell plass i hjertet mitt.

199553_18081626720_9729_n.jpg

  • Like 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dina, min forrige hund.... Hun har en veldig spesiell plass i hjertet mitt :) Hun er min once-in-a-Lifetime hund :wub: Jeg elsker (fremdeles) den hunden av hele mitt hjerte, selv om hun ble avlivet i 2008.... :icon_cry: Jeg kunne sikkert skrevet en hel bok om hvor spesiell hun var for meg og jeg savner henne masse enda.... :icon_cry:

201_zps5561f031.jpg

dsc00018_001.jpg

DSC00363.jpg

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jatzy er definitivt min hjertevenn :wub: . Hun er en slik hun jeg vet at jeg kun får oppleve bare en gang. Jeg fikk henne i en periode der livet mitt ikke var så lett, hun var den rette, helt i fra første gangen jeg hilste på henne hos oppdretter. Jeg bare følte det. Hun kom til meg. Vi følte det samme :heart: . I tykt og tynt har hun fulgt meg, og jeg henne. Hun passer på meg, og jeg passer på henne. Hun er mitt alt på alle måter :wub: Vi er et team. Uten henne føles ikke livet verdt å leve, en skummel følelse, når jeg innerst inne vet at hun ikke varer evig.

478397_10150922720420091_713966896_o.jpg

Så vakker, så klok, så fantastisk - jeg elsker henne av hele mitt hjerte :heart: .

192702_10150157653610091_3182843_o.jpg

Ingen er som henne, og derfor, ble ikke hund nr 2 en australian shepherd. Ingen kan måle seg med Jatzy, ikke en gang rasen hun er, det er nok lenge til neste aussie, for ingen aussie kan måle seg med Jatzy :wub:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har det her hjemme med en av hundene, men jeg vil ikke dele de følelsene, for det er mellom oss :heart:

Men det måler seg nok ikke det Lars og Lyra har sammen. Hun er hans, og jeg har ikke eksistert fra første sekundet de to møtte hverandre. Hun går inn i en depresjon hver gang han drar, og det finnes ingen i livet hennes som bringer slik lykke som bare å være nær han. Jeg tror han ville gjort hva som helst for henne, selv om det verken hadde vært rasjonelt eller sunt. Han har flere selfies av seg selv og Lyra enn det finnes av meg og han :lol: Hun har egen pute ved siden av hans hodepute, og det har ikke hendt noen gang at hun ikke har lagt seg ved siden av han. Kan være +35 grader ute, hun sover alltid ved siden av han <3 Han har henne med seg overalt, om det så er butikken/henting i barnehagen/ut med søppla og hun slipper unna med hva som helst også... Jeg var oppriktig redd etter angrepet, på hvordan han ville ta det om hun ikke overlevde. Håper hun har mange år igjen :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Denne katten. Han var alt for meg. Jeg kjenner at hjertet mitt får vondt av å tenke på dagen han forsvant, og gråten er ikke langt unna når jeg ser på bilder av han. Å, som jeg savner den katten. Jeg ville gjort absolutt alt for å få han tilbake.

post-11992-0-70666400-1395609958.jpg

post-11992-0-36230000-1395609959_thumb.j

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oskar, min fine 10 år gamle Cavalier må være min hjertevenn.

Jeg bestemte meg tidlig for at han skulle bli min, selv om han bodde hos noen andre. Tre år etter at jeg hadde ønsket meg det, flyttet han hjem til meg.

Han har vært med meg hele ungdomsperioden min, på kurs, skole og andre utdanninger.

Det finnes ingen som er så lik meg som han og vi leser hverandre veldig godt begge to.

Han har lært meg det meste jeg kan om hund og vært den jeg har testet ulike hundesporter med. Han trenger heller aldri å bruke bånd, han er rett ved meg hele tiden.

Vanskelig å beskrive Oskar egentlig, men han er en helt fantastisk hund og det kommer nok aldri til å bli en Oskar igjen.

:heart:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror kanskje jeg fortsatt har til gode å få min ekte, ordentlige hjertevenn. Det kjennes ut som at Tequila er det nå kanskje, men det kan også være fordi hun er min første hund at forholdet oss i mellom kjennes sterkere enn mitt og Khelas f.eks.? Khela er veldig knyttet til meg, helt klart, men vi er ikke DER liksom. Jeg elsker henne selvfølgelig masse :wub:

Men om jeg setter dem opp mot hverandre da, så er det hakket mer utenkelig å noen gang ikke ha Tequila i livet mitt. Jeg vil klone henne og ha henne for evig om jeg kunne. Det er ikke sjeldent at jeg bare ligger og ser på henne og tårene strømmer på fordi jeg elsker henne så inderlig. Jeg kjente det fra første stund at hun var så riktig så riktig. Hun er den hunden jeg setter høyest av alle vi har.

Jeg kommer aldri til å få en som henne igjen. Hun er potethunden min, som jeg alltid bruser av lykke på grunn av. Hun er konstant full av glede. Selv om hun elsker alt som går på to bein, så kjenner jeg og vet jeg at hun elsker meg mest av alle. Jeg har hatt så mange fine stunder med henne, at jeg ikke klarer å huske dårlige perioder engang.

Det finnes bare en Tequila :wub:

263948_10150270719595141_4482862_n.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Nei, hu har i grunn spist det samme i en stund nå, og er vant til å spise variert. Jeg får ta meg en tur til veterinæren og snakke med de. Takk for svar 😊
    • Kan hende ja? Rocky rant liksom alltid litt på den siden som var tett såvidt jeg husker, på tross av nedsatt tåreproduksjon også. 🤔 Saltvannsdrypping og eventuelt falske tårer ble løsningen for oss. Var også snakk om en operasjon for å åpne inn mot munnen eller noe? For at spytt? Kunne fungere som tåreveske eller noe? Eller om det var for drenering pga den tette kanalen? Er så lenge siden at jeg husker ikke for å være helt ærlig. Ble ikke gjort i hans tilfelle uansett så kan ikke si noe om hvordan det hadde hjulpet heller. (Han hadde øyebetennelse ofte, så ble mye drypping)    Har du endra på fôr i det siste? Kan være en reaksjon på noe der eventuelt. 
    • Han er så fin @maysofie! 😍 Blir spennende å se hvordan han utvikler seg! 😍 
    • Gode hundemøter med hunder jeg kjenner først og fremst, ellers så kan de lære seg at ikke alle skal hilses på/være nøytrale. Jeg bor jo midt i et turområde for bydelen min, så smittepresset bare i «Hagen» er sånn sett høyt her, jeg liker jo ikke det akkurat, men så lenge det ikke går noe i området så begrenser jeg ikke der heller. Jeg føler meg absolutt tryggere når 12 ukers vaksinen er satt, men foreløpig så har valpene jeg har/har hatt fått 8 ukersen også før jeg hentet dem. (Tror de nye anbefalingene sier at den ikke er nødvendig lenger?)    Jeg avventer valpekurs til etter 12 uker, ikke pga vaksine, men fordi jeg vil at de skal ha mental stamina til å faktisk få noe særlig utav det. (Trening med distraksjoner etc) Kontaktlyd/innkalling/miljø har jeg liksom kunnskapen til å gjøre på egenhånd nå før den tid. Begrenset hvor mange valpekurs man kan gå som trener og få noe nytt utav dem, så valpene sosialisering og samarbeidet vårt er hovedfokuset mitt med ett valpekurs + eventuelt få en feeling for nye kursholdere i området etc jeg ikke har vært hos før. Førstegangs hundeeiere anbefaler jeg at går tidligere, fordi de som eiere/hundetrenere får noe utav det uten at valpen nødvendigvis trenger å klare hele øktene uten å få overtenning/bli overtrøtt. De trenger gjerne hjelp til å gjenkjenne sånt også, så sånn sett like greit at det skjer på kurset eventuelt. 
    • Tenker de er forskjellige og ting går i orden etterhvert. Om han bare vil på do og sovner fort etterpå så hadde jeg bare fortsatt med å gå ut. Men vært dritkjedelig sånn et det ikke er noe belønning i å våkne utover at han får gå på do. ❤️  Limit måtte jeg lufte ganske ofte, opptil ca halvt år gammel, men sovna fort igjen. Karma sover foreløpig 6-8 timer i strekk på natta, men er da VÅKEN når hun har vært på do. 😂(Turboturid den der) Så blir tidlige morgener og heller en hvil på sofaen ila morningen isteden. 😴
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...