Jump to content
Hundesonen.no

NKK Kristiansand


MegaMarie
 Share

Recommended Posts

Guest Jonna

Da har vi kommet oss etter en strabasiør tur-retur :lol:

Vi fikk det vi ville ha på Shy og det var stor cert. Cacibet fikk vi ikke da hun var litt usikker i ringen, og det syns jeg er helt riktig å gjøre. :)

Dommer: Pedro Sanches Delerue

Kritikk:

Small size, needs more substance.

G.expression, eyes and bite.

Round and big coming out.

Good neck, top line could be more firm.

Excellen coat. Needs more confidence.

Typical movement. A bit loos in elbows.

Excellent, Ck, Cert & BIM

1960946_10153906846585072_1780010258_o.j

Link to comment
Share on other sites

Vi er veldig fornøyde :)

Jäger fikk ck og ble 4 beste hannhund og Nora vant juniorklassen med ck og ble 4 beste tispe med reserve cert!

Man kan ikke forvente å plukke med seg cacib og cert på en så tallrik rase som berneren, så vi er veldig glade for å reise hjem med plassering i bhk/btk og poeng til mestvinnende lista på begge to :D

Det hadde vært innmari kjipt å stå opp klokka 02.15 og reise 90 mil for to blå...

Jäger sin kritikk:

"Utmerket type og helhet. Velskåret hode, fint utrykk. Litt lite hvitt i hode. Velansatte ører. Prima hals og rygg. Utmerket forbryst. Utmerket vinklet fram og bak. Kraftige bastante ben. Prima bevegelsesmønster. Velpresentert"

Nora sin kritikk:

"Prima størrelse og proposjoner. 10 mnd vakker juniortispe. Velskåret feminint hode. Velplasserte ører. Prima hals og rygg. Herlig forbryst og kroppsvolum. Meget gode vinkler fram og bak. Kraftige bastante ben. Fine farger. Prima bevegelsesmønster. Velpresentert."

 • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Vi har tilbragt helga med Foenix' partner fra nyttårshelga, og det var så stor gjensynsglede mellom dem at det var nesten litt flaut. Tøsen stilte seg opp for en ny runde, hun, og han var i grunnen enda mer interessert. Mora som sto der og faktisk var på slutten av en faktisk løpetid var ikke aktuell - han ville ha Foenix, han. LOL, Foenix får skynde seg med ny løpetid, så skal hun jaggu få en ny runde med Arax. Han var helt i ekstase over å se henne! Det lukter vel litt "riktig" av henne nå som hun har innbilt, rett og slett.

Anyway, vi var jo også på utstilling, og gledet jo oss over at Arax ble tredje beste hannhund.

X'en fikk very good, og Foenix knallet til med excellent og en fjerdeplass i en stor åpenklasse med 14 tisper. Hun var nærme CK'en, sa dommeren, men trenger litt mer tid. Og det får hun jo, dag for dag :D

Det er tre lekre tisper som sto foran oss i klassen, og jeg hadde på forhånd antatt at det ville stå blant de tre, men et lite håp om at vi kanskje også kunne være med i kampen - men jeg trodde dommer ville like X'en bedre enn Foenix. Det er mulig Foenix er mer svane enn den lille andungen jeg ser...

1010114_10203112570082548_1981586304_n.j

En lang og sosial dag, hvor vi fikk heiet fram berneren til gruppetreer, og det ble andreplass i BIS avl og fjerdeplass i BIS oppdretter, før vi avsluttet med kinarestaurant, enda mer skravling, og jeg var hjemme nærmere midnatt etter en time på øyet på en bensinstasjon rundt Sande, og plutselig glatte veier de siste tre milene.

Det sære er at jeg kan stå på foten i dag, uten piller, vanligvis er jeg stokk halt etter en slik utstillingsdag. Jeg håper det betyr at fysioterapien fungerer, og at jeg kan se mot en framtid hvor en utstillingshelg ikke er en utfordring og krever et brett smertestillende.

 • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Bolla røsket meg seg sitt 2.stor cert - jeg meldte henne kun på fordi jeg ikke hadde noe håp om det i Bø. Kanskje vi klarer championatet på kun storcert? :P Da blir jo folk så blide... :P

Fresco fikk en excellent og nr 2 i klassen sin på lørdag, helt greit :)

 • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Amira fikk gå fellesøvelser + fri ved fot, neseprøve og ruta. Supre karakterer, men når Amira var i ruta løp jeg frem til henne, tok henne med ut av ringen og ga kjempebelønning. Hun er ikke i fysisk form, så da fikk hun heller få en skikkelig overraskelsesbelønning midt i konkurransen :D Folk fikk lange masker kan man si. Jeg er veldig stolt av at jeg la konkurranseinstiktet til side (for hun kunne uten tvil ha gjort det bra nok) og ga Amira en super avsluttning på konkurransekarrieren.

 • Like 24
Link to comment
Share on other sites

Amira fikk gå fellesøvelser + fri ved fot, neseprøve og ruta. Supre karakterer, men når Amira var i ruta løp jeg frem til henne, tok henne med ut av ringen og ga kjempebelønning. Hun er ikke i fysisk form, så da fikk hun heller få en skikkelig overraskelsesbelønning midt i konkurransen :D Folk fikk lange masker kan man si. Jeg er veldig stolt av at jeg la konkurranseinstiktet til side (for hun kunne uten tvil ha gjort det bra nok) og ga Amira en super avsluttning på konkurransekarrieren.

Åh, det var koselig å lese :wub:

Link to comment
Share on other sites

BIR med Cacib på Int N DK SE FI EE UCH BDSG13 Timonan Yasmina Yardeen
3btk med res cert på hennes datter Timonan Dame Does Daydream

excelent og vinner av unghundklassen på Steadwyn Beautiful Dance - som var en av 2 langhår denne dagen med exclent..

 • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Frøkna som jeg for nøyaktig 13 mnd siden "bare skulle vise litt handling for i tilfelle hun kunne tenke seg Ã¥ prøve seg som juniorhandler" vant hele shiten pÃ¥ søndagen!!! :shocked:  :bananas:  :w00t:

Nå skal jo ikke jeg ha æren for noe annet enn å kanskje vekke bittelitt interesse for sporten her, men hællemåne - så morsomt! :D

 • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Kol (Nuch Elite Kings Coliseum) fikk Exc 2 i championklasse for en dommer som var veldig sparsom med CK.. Ani ( CIB NORD LU CH EW-11 NV-11 SEV-12 DKV-12-13 Norwinstars Jedi Anakin Skywalker) ble BIR og BIG 2 i stort (!) selskap. De tre øvrige plasserte hadde hoder som alene veier like mye som Ani ;)

post-11909-0-74143700-1395093975_thumb.j

 • Like 10
Link to comment
Share on other sites

Gamla ble bir veteran med en super kritikk :) Lille troll glemte helt at hun kan tulle under tannvisning, var nemlig noen flekker med sikkel på gulvet som var fryktelig intressante, så det gikk helt knirkefritt :D Trollet endte opp med excellent, ck og ble tredje beste tispe :)

 • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Litt seint men...

Freja Fikk Very good fordi hun mente Freja var altfor tung.

Skriveren var selv en kooikereier og sa at Dommeren egentlig

likte Freja veldig godt men hun dømte hardt ned på overvekt.

har er Kritikken: Fem. tik, fem hode, fine øreheng, normal vinkel, altfor tung i kroppen

Bra pels, beveger seg tungt og løst fremme, svake mellomhender, vises vell.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Har lest gjennom den ja, men som jeg nevnte ønsker jeg ferskere innvendinger siden selv de tidligste svarene der er noen år gamle. Ja gjør det ikke enkelt for meg selv. Diesel er absolutt ikke uaktuelt, blir nokk det om jeg går for en form for varebil! Bensin er bare det som hadde vært optimalt med mitt kjøremønster og hybrid hadde bare vært foretrukket mtp lavere utgifter. Hvorfor vil du bytte til Caddy? Hvilken modell hadde du og synes du det har funket bra?
  • Denne dukket opp i flyttelasset i dag, må le litt, det er noen år siden!
  • Skal du ha hybrid (ikke plug-in) og firehjulstrekk, er det ikke mye å velge i i den prisklassen og nyere enn 2017. Er diesel helt uaktuelt?  Selv har jeg SUV-varebil, hatt den i 10år. Plass til to store bur ++. Diesel og firehjulstrekk. Når den skal byttes ut blir det mest sannsynlig Caddy. 
  • Skrev en masse om god erfaring med Berlingo Multispace her, men den oppfyller ikke kravene etter at jeg leste innlegget ditt en gang til. Nå ser jeg det er mange tråder om hundebiler på forumet, men om du ikke har sett den allerede så ta en titt på denne, som tar for seg litt med ulike løsninger og innredninger:  
  • Hei! Jeg er på jakt etter en ny bil ila høsten/vinteren og sliter veldig med hva jeg skal gå for, da det er fordeler og ulemper med alle jeg finner. Jeg er heller ikke så god på bil selv og ombestemmer meg hele tiden😅 Så håper noen her har tips og andre synspunkter! Jeg har en gammel Rav4 som har bra med plass, men med alt utstyret jeg har er baksetene alltid fylt og veldig rotete. Så jeg ønsker bedre plass/et bedre system på innredningen. Kjører mest korte strekninger i hverdagen og kun lengre om sommeren, da til diverse konkurranser og kurs. Jeg har to cockere som skal ha plass i hvert sitt bur og det holder med kun 2 seter. Dette blir min hovedbil. Bor i Nord-Norge så den må takle litt vær og ymse veier. Mine krav: automat, firhjulstrekk, nyere modell (helst etter 2017), rundt 300k, helst hybrid(ikke full el-bil eller plug-in), selvfølgelig driftssikker og ikke alt for dyr i bruk. Vil helst kjøpe fra en merkeforhandler. Per nå står jeg mellom 3 typer biler: 1. Vanlig SUV. Mest sannsynlig en RAV4 hybrid med takboks og opphøyd gulv i bagasjerommet, evt andre modeller med stort bagasjerom om noen har tips. Positivt: hybrid, billig i drift, enkel å vedlikeholde, kommer ofte med lang garanti, vet jeg er fornøyd med denne typen bil. Minus: mindre plass og ganske dyr i innkjøp da jeg må ha en 2019 modell eller nyere for å få flatt bagasjerom. 2. SUV varebil. Positivt: Veldig god plass, en type bil jeg liker å kjøre og tror egentlig en slik en hadde vært perfekt. Minus: Ekstremt vanskelig å få tak i med mine ønsker, de få modellene jeg har funnet har kjente feil/kjørt veldig langt, dårligere komfort, og diesel er ikke optimalt for mitt kjøremønster. 3. Kassebil, typ Caddy. Positivt: Kanskje litt for god plass, mulighet til å lage soveløsning inni bilen(men usikker hvor mye dette blir brukt), lett å få tak i, og får en billigere og nyere bil enn de andre to alternativene. Negativt: Mye tilrettelegging som må til(isolering, bytting til gittervegg, mm), diesel, usikker hvor god de er å kjøre og må si det ikke er de fineste bilene, selvom det ikke burde ha noe å si😂 Kunne gjerne hatt en kassebil som bil nr. 2, men frister mindre som bil nr. 1. Noen som har noen tips eller innvendinger? Har sett litt i de andre trådene, men de er jo ganske gamle nå og finner ikke akkurat det jeg er ute etter ☺️
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...