Tabris Skrevet 26. Mars 2014 Rapporter Share Skrevet 26. Mars 2014 Jeg har kokt-skåret-og-tørket lever før men det er mer styr og stank enn jeg gidder altså... Kjøper heller noen bokser med leverpostei, har i en pose, klipper majones-hull og lager små topper på et bakepapir Hvor lenge har du de i ovnen, og på hvilke grader? Og er det mye lukt? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
SandraNH Skrevet 26. Mars 2014 Rapporter Share Skrevet 26. Mars 2014 Jeg har kokt-skåret-og-tørket lever før men det er mer styr og stank enn jeg gidder altså... Kjøper heller noen bokser med leverpostei, har i en pose, klipper majones-hull og lager små topper på et bakepapir Genialt!! Det skal prøves ut idag altså! Bikja elsker leverpostei - men jeg tør ikke la henne spise rett ut fra boksen siden det er stor fare for å skjære seg på kantene. Gjør du noe for at leverposteien skal bli litt mykere og lettere å klemme ut av posen? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
bernertryne Skrevet 26. Mars 2014 Rapporter Share Skrevet 26. Mars 2014 Hvor lenge har du de i ovnen, og på hvilke grader? Og er det mye lukt? 70-ish grader, noen timer, til de er tørre og harde bare. Jeg vil ha de ganske harde, med et tjukt skall, så ikke de moses og kliner i lomma mi. Litt lukt er det, men det er såvidt jeg merker det med ovnsdøra lukket Genialt! Det skal prøves ut idag altså! Bikja elsker leverpostei - men jeg tør ikke la henne spise rett ut fra boksen siden det er stor fare for å skjære seg på kantene. Gjør du noe for at leverposteien skal bli litt mykere og lettere å klemme ut av posen? Jeg har bare boksen stående i romtemperatur en halvtime/time før jeg begynner Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
SandraNH Skrevet 26. Mars 2014 Rapporter Share Skrevet 26. Mars 2014 70-ish grader, noen timer, til de er tørre og harde bare. Jeg vil ha de ganske harde, med et tjukt skall, så ikke de moses og kliner i lomma mi. Litt lukt er det, men det er såvidt jeg merker det med ovnsdøra lukket Det lukter jo godt av leverpostei! Pålegg jo! Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gro Skrevet 26. Mars 2014 Rapporter Share Skrevet 26. Mars 2014 Et annet tips til billige godbiter, som min hund elsker, er å spre VogH utover et bakepapir, inn i ovnen til tørk så lenge man gidder og så kutte opp. Koster jo nesten ingenting, blir litt klissete, men min hund synes det er supert! 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Sofie & Aska Skrevet 26. Mars 2014 Rapporter Share Skrevet 26. Mars 2014 Et annet tips til billige godbiter, som min hund elsker, er å spre VogH utover et bakepapir, inn i ovnen til tørk så lenge man gidder og så kutte opp. Koster jo nesten ingenting, blir litt klissete, men min hund synes det er supert! men det stinker gjør det ikke? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Skrevet 26. Mars 2014 Rapporter Share Skrevet 26. Mars 2014 men det stinker gjør det ikke? Hvis man bruker 100% kylling burde det ikke bli såå ille, ser jeg for meg? Mtp at den ikke inneholder innmat, men bare kjøtt og bein. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gro Skrevet 26. Mars 2014 Rapporter Share Skrevet 26. Mars 2014 Jeg har brukt kyllingvarianten, og så lenge man unngår å skru opp på ordentlig varme, men heller lav varme og lang tid, synes ikke jeg det lukter noe særlig Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Eloise Skrevet 27. Mars 2014 Rapporter Share Skrevet 27. Mars 2014 Jeg må bare si at jeg storkoser meg med denne tråden! Det er helt utrolig hva man finner på for hundene sine, og det gjør meg glad å lese om forsøkene deres, også de som er mindre vellykkede. 2 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
SandraNH Skrevet 29. Mars 2014 Rapporter Share Skrevet 29. Mars 2014 NÅ driver jeg på å lager leverpostei-godbiter! Jeg tar litt tilbake det jeg sa tidligere, om at leverpostei lukter godt fordi det er pålegg.. Det luktet godt helt til det gikk inn i ovnen, da begynte det å lukte veldig lever Men overkommelig da Tok høy tempratur først, for å få en liten hard overflate - og det va nesten som at jeg brente dem Nå tørkes de på 50 grader.. Fikk litt leverpostei igjen i sprøyteposen, og fant ut at den fungerte veldig godt som belønning den også Bare å sprøyte litt leverpostei i munnen demmes, mye lettere å klemme ut enn en tubeost 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Skrevet 29. Mars 2014 Rapporter Share Skrevet 29. Mars 2014 Haha, tørke-godbiter-lørdag på sonen! Jeg har også noe godt i ovnen i skrivende stund Jeg har blandet 500gr vom og hundemat (100% kylling) med 2 egg og litt maizena, har det i ovnen på ca 50 grader med døra på gløtt, veldig spent nå! Kan bekrefte at det luker ingen verdens ting av kyllingvarianten Og jeg går og småbrekker meg litt når jeg gjør det samme med lever Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
SandraNH Skrevet 29. Mars 2014 Rapporter Share Skrevet 29. Mars 2014 Er det farlig å spise for mye leverpostei ? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
ida Skrevet 29. Mars 2014 Rapporter Share Skrevet 29. Mars 2014 Er det farlig å spise for mye leverpostei ? Haha, hvor mye er for mye? Nå har jeg hoppet over noen sider, men jeg har tørket noen brett med bittesmå biter av kyllingfilèt i ovnen på 50 grader i en evighet. Trenger ikke sterk varme først. De blir tørre av seg selv. Og holder lenge. Kjøp sånne billige, frosne. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
MorBilly Skrevet 24. April 2014 Rapporter Share Skrevet 24. April 2014 Hvordan funker det med de leverposteibitene SandraNH? Jeg har en kar som elsker leverpostei men det er litt klønete å få til i en del situasjoner. Vi bruker de små boksene og lar han få en slikk som belønning. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.