Gå til innhold
Hundesonen.no

Hva står på menyen denne uka?


Raksha
 Share

Recommended Posts

Jobbuke, så da deles den opp i to.

Så her har det vært slikt:

Mandag: Spaghetti med saus og burger

Tirsdag: Rester fra fryseren

Onsdag: Rester fra fryseren

Torsdag: Rester fra fryseren

Så får man tenke ut hva det skal være fredag - søndag (handler fredager for helgen).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 72
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Visste ikke jeg heller før jeg åpna fryseren da jeg kom heim fra jobb I dag: Viltgryte med potetmos (hjemmelaget) - fra fryseren. I morgen: Rester fra i dag... Fredag: Aner ikke - får se hva

Onsdag: Lasagne Torsdag: Lasagne-rester Så langt har jeg tenkt Vi burde virkelig bli flinke på å lage en plan, om så bare for mer enn 1 dag...................

Ooops! Glemte at jeg har bursdag på søndag, så da kan det hende vi spiser ute - litt avhengig av baby. Og pizzaen pleier å holde til to dager, så må justere planen min litt.

Idag: kylling i pita

Imorgen: hjemmelaget kebab

Resten vi har handlet inn til:

Wok, chilli con carne, laks (skal prøve i folie med grønnsaker for første gang). Det var vel det vi handlet inn til idag tror jeg ;)

Det er godt det! :drool: Skal ha det i morgen :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Idag: Spaghetti og kjøttsaus (med mye kjøtt) og enkel salat

i morgen: kylling/kalkunpølse, mos og grønnsaker.

fredag: rester av skinkestek, poteter og surkål

lørdag: Litt usikker men antagelig frossenpizza eller noe siden det blir festligheter på fredag..

søndag: noe med kyllingfilet, ikke helt bestemt enda.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Blir ikke noe mer middag på meg før søndag, begynner tidlig på jobb hver dag (dvs varierer mellom 14 og 16 en gang). Da orker jeg ikke middag før det. På mandag lagde jeg ratatouille med linser og reker :P Høres rart ut, men var godt. Hadde så innmari lyst på reker nemlig. Skal huske å handle inn og lage meg ordentlig middag på søndag! Har en spinat og kikertcurry jeg er innmari glad i, tror jeg skal lage den.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mandag: Brødskiver med pålegg.

Tirsdag: Fullkornspasta, ost, ketchup og krydder :P

Onsdag: Laks m/ stekt løk og sopp, og kokte gulrøtter.

Torsdag: Et eller annet med kylling og pinjekjerner teeenker jeg.. Steke kylling og riste pinjekjerner og finne noe som frister attåt. Om jeg orker å lage noe etter jobb da.

Fredag: Hjem til pizzaen til mamma :D

Lørdag & Søndag er uvisst, mamma som står for maten dene helga.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Christine

Nåværende uke:
Mandag: Pasta
Torsdag: Pizza
Onsdag: Fiskegrateng

Torsdag: Pita
Fredag: Løvstek
Lørdag: Taco
Søndag: Torsk

Neste uke:
Mandag: Chicken wings
Tirsdag: Pølse m/potetmos
Onsdag: Spaghetti m/kjøttsaus
Torsdag: Fiskegrateng
Fredag: Kyllingfilet
Lørdag: Taco
Søndag: Tikka masala

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Mandag - torsdag: En take away sushi, ellers mystery box matlaging (bruke hva man har. :P )

Fredag: Suppe med Peanutty Parsnip and Carrot Soup

Lørdag: Masa Masala burger med portobellosopp og hasselbakt potet

Søndag: Risnudler med curried red lentils saus

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fredag: kylling i pitabrød med salater og dressing

Lørdag: fersk logg og spekemat, roastbeef, eggerøre og potetsalat

Søndag: svinesnitzel og fløtegratinertepoteter

Mandag: middag på jobb

Tirsdag: middag på jobb

Onsdag: pølsebiter og macaroni gratinert i ovn

Torsdag: noe kylling fra frysern og enten pasta eller indisk saus til

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Uka som har vært:

Mandag: Halvstekte, grove baguetter med roastbeef, perletomater, agurk, rødløk, majones og et dryss pepper. Så enkelt (og sikkert en god frokost for noen), men noe av det beste jeg vet.

Tirsdag: Kyllingwok med nudler.

Onsdag: Gryterett med ris.

Torsdag: Laks med ovnsbakte poteter med urter og rødløk.

Fredag: Kyllingvinger med salat.

Lørdag: Hjemmelaget lasagne.

I morgen, søndag: Tikka masala.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fryktelig dårlig på å planlegge middag, men.

Lørdag, i dag: Blomkål, brokkoli, gulrøtter, chili, pasta, hvitløk, champinon (som jeg ikke kan stave!) og kyllingpølser gratinert i form.

Søndag: Middag hos mamma og pappa eller rester fra i dag.

Mandag: Rester fra i dag.

Tirsdag: Middag på jobb

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Denne uken er litt full, så da lager jeg bare middager vi kan ha over flere dager.

Søndag: kylling i form

Mandag: klar kjøttsuppe med løksaus og poteter

Tirsdag: resten av gårsdagens suppe

Onsdag: Mac n' cheese, men jeg syns det kjapt blir litt kjipt, så jeg stapper den full av grønnsaker

Torsdag: resten av gårsdagens mac

Fredag handles det for neste uke, så så langt er ikke planlagt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Denne uka har vært litt spesiell:

Mandag: Lam med hasselbackpoteter (spiste borte)

Tirsdag: Toro thai suppe

Onsdag. Kyllingvinger og pommesfrites

Torsdag: Pizza (spiste borte)

Fredag: Taco (spiste borte)

Lørdag: Hjemmelaget pizza

Søndag: Pai med kylling, bacon og brokkoli

Planen for denne uka er:

Mandag: Hjemmelaget tikka masala (evn pai rester, må se an når jeg kommer hjem og hvor sulten jeg er. Legger forhåpentligvis kyllingen i marinade i dag)

Tirsdag: Tikka masala rester

Onsdag: Pizzarester

Torsdag: Spagetti og kjøttdeig

Fredag: Spiser på jobbfest

Hmmm.. Denne uka var det brått vanskelig å bestemme seg. Siden planen er pai i dag og da blir det mye rester og det blir garantert mye rester av tikka masalaen også. Men greit å fryse ned og ha en gang man har dårlig tid :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag ble det kylling med salat

tirsdag: kålruletter

Onsdag: Taco

Torsdag: Pastasalat med kylling

Fredag: wok med nudler, grønnsaker og kjøtt.

Mannen ville ha kålruletter i morgen men jeg sa egentlig nææææh. Har aldri laget det og heller aldri smakt det og helt ærlig så høres det jo ikke gått ut med KÅLRULETTER?! Så han sa han skulle lage det på fredag. Nå har jeg googlet litt og sett og dette tror jeg at jeg skal få til. Såååå jeg prøver med på kålruletter i morgen og håper mannen blir overasket når han kommer hjem! :D Men dere som har laget dette: Tenkte å koke de i ovnen i ildfas form til slutt. Det står at det skal kokes i kraft. Så da bruker jeg kjøttbuljong men det er jo 1 terning per 5dl vann. Skal det være så mye vann i den ildfaste formen at dette dekker over kålrulettene eller?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Personlig er jeg veldig glad i bichon-rasene, selv om de krever litt klipping og børsting. Med riktig sosialisering og trening så er de fine familiehunder som kan være med på det meste. Om dere lener mot spaniel så synes jeg personlig at springeren er et bedre valg. Cockeren og de mindre (king charles og cavalier) har mye helseproblemer. De er fine familiehunder, men krever også litt pelsstell. Shetland sheepdog kan være et alternativ. Hvis dere ikke vil ha pelsstell i det hele tatt så ta en titt på dansk/svensk gårdshund. De kan bjeffe når det kommer besøk, går folk på veien, osv. men ikke noe mer enn de fleste andre små raser. De er glatthåret, men røyter da korte hår minst et par ganger i året, som er normalt for alle røytende raser. De er aktive og trenger både fysisk og mental aktivisering, og kan kanskje minne litt om beagle hvis det er utseende som trekker der. Mellompuddel eller dvergpuddel er morsomme og allsidige hunder, de må klippes/børstes.
    • Takk for utfyllende svar og gode råd!  Hvis vi skulle se på en mindre hund, er det noen raser du vil anbefale da?   Hvis vi lener mot spaniel: vil en cocker spaniel eller springer spaniel være et bedre valg? 
    • Har jobbet i kafé tidligere, og etter det jeg kan huske så benyttet vi oss av et spesifikt middel for å bløtlegge bestikk i noen minutter før steamer. Het vel «Dip-It» eller noe sånt.
    • Det ser jo ut som at det virker å bruke strup, men jeg ønsker ikke å bruke det på hundene mine uansett. Mykere metoder tar nok lengre tid, og krever sikkert mer av meg som hundefører, men jeg ønsker heller å legge inn den innsatsen enn å påføre smerte på hundene mine. Hva forskning sier er ikke så relevant for meg, når jeg ser at jeg klarer å oppnå det jeg ønsker uten å bruke brutale metoder så gjør jeg selvsagt det.  Ingen av mine hunder er enkle typer, så når det går an å få de til å fungere godt uten bruk av vold så tenker jeg det skal være mulig for de fleste. 
    • Det er veldig lenge siden jeg har brukt noe slik(da jeg gikk på folkehøyskole for 20+ år siden). Men jeg husker at man skulle skylle før man satte inn i maskinen. Jeg fant også dette, om det er til noe hjelp; Oppvaskmaskin til industri: Slik får du best resultat - Machine Products Storkjøkken AS
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...