Jump to content
Hundesonen.no

Hundeseng/madrass som tåler en unghund


MonicaT
 Share

Recommended Posts

Jeg er på jakt etter en hundeseng/madrass som tåler en ivrig unghund som elsker å ødelegge ting ....... finnes det noen?

Nå har jeg bare vetpet tepper på hunderommet, men det hadde vært fint med en madrass eller noe, som er mer mykt å ligge på enn disse teppene.

Link to comment
Share on other sites

Min erfaring er at det ikke finnes noen som tåler en ivrig unghund :P Det vi har gjort er å kjøpe noen billige hundesenger på Biltema eller Rusta, da er det ikke så farlig om dem får i stykker :) Ellers har vi brukt noen gamle dyner (bare ikke med dun, det er dumt har vi erfart :lol: )

Link to comment
Share on other sites

Biabeden her overlevde en sinnsykt biteivrig Staffevalp ihvertfall :P

Men ville heller satset på noe billige løsninger til perioden er over, rema, europris, biltema osv. Jysk har også noen billige enkeltdyner til 29kr :ahappy:

Det må jeg si var en dårlig Staffevalp :lol:

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Kurandasengene har vel tyggegaranti, men de koster endel. Om du er handy, eller kjenner noen som er det, kan du lage selv med seilduk, maljer og plastrør.

Aldri hørt om før, hvor finner jeg dette?

Vi har hatt billige hundesenger der og de overlever max noen dager. For ikke å snakke om hvor kjedelig det er å plukke opp all vatten som blir strødd utover rommet. Håper han roer seg snart

For noen mnd siden kjøpte vi en sånn billig seng på Ikea med madrass. Kjøpte trekk til madrassen som gjør at den tåler våte hunder og mer solid. Tanken var at det var deilig å komme opp fra gulvet og "sove i seng"

Det tok dessverre ikke mange dagene før de første hullene var kommet og da var det bare å fjerne madrassen. Vi skal riktignok kjøpe ny madrass senere, men får vente til han slutter med slike pøbel streker

Skal bestille litt flere leker som de kan ha der nede, det kan jo avlaste litt. Tassen blir snart 1 år, så det burde jo være håp at det verste tygge-i-stykker-oppførsel har gitt seg.

Link to comment
Share on other sites

Felleskjøpet sine grønne matter/madrasser har tålt flere ivrige aussier og en ivrig labrador, så de kan jeg gå god for! Tror det er Helly Hansen.

De hold ikke gnager Kelpie :lol: Var bare til å få tak i ett hjørne :P

Selv sverger jeg til hauger av billige vetpad og fleec tepper i plastseng.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Drar opp igjen denne jeg.

Noen flere med erfaring med kurand seng?

Vi har fleece tepper og noen ødelagte vetpet tepper i plastsenger. Problemet er at de synes det er kjempe gøy å lage strimler av alle tepper. Så det blir fort dyrt og kjedelig. Det ender opp med at de ikke har noe å ligge på siden de drar ut tepper og river de i strimler.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...