Gå til innhold
Hundesonen.no

Underholdning i voksen bursdag


Djervekvinnen
 Share

Recommended Posts

Jeg og moren min skal feire bursdag sammen og får en del gjester.

Vi lurer fælt på hva vi skal ha som underholdning. Har lest litt på nett og spurt litt rundt, men det er så mye flaut ute å går. Tenker da på dans, sang og aktive leker hvor folk må løpe omkring og gjøre ting. Ikke noe som passer vår gjeng i hvert fall :P

Noen som har tips til type leker man kan ha? Eller har tips til en underholdene tale/historie?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Adjektivhistorie? Man skriver en historie, lar det stå tomt der det er adjektiver og så må de i selskapet komme med forslag og den som har skrevet historien bare fyller inn løpende, og så leser man opp historien etterpå. Kan bli veldig morsomt! :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

altsåå. Det er jo lett!

malestrip.jpg

:drool: Det hadde vært noe ja! :drool: (hva er det med de som sitter å leser i ett blad rett ved det som skjer? ? ?) fnis

Neida må må ikke gjøre noe, men ofte kan det blir litt traust og "kjedelig" i lengden. Hadde vært fint å kunne ha litt underholdning for gjestene. Ikke at de trenger å gjøre noe, for det liker folk som regel ikke. Men kunne lese opp en morsom historie etc.

Fikk et tips om å ha en duell mellom meg og mamma, hvor vi skulle ha 10 påstander hver og så skulle vi gjette om det var sant eller ikke og se hvem som fikk flest rette. Men spørs om mamma syns det blir vanskelig å finne på spørsmål.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Alias :)

Samme tenkte jeg.

Eller et annet spill, men Alias er ypperlig i selskap (synes jeg da).

Men best er Kortskalle, dog ikke det man får kjøpt, men at man tar hvert sitt kort, skriver på det en kjent person, en filmfigur eller lignende, gir det til sidemannen som skal klistre det i panna. Så skal man spørre spørsmål for å finne ut hvem eller hva man er.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

"Psykolog" er morsomt! Man sitter bare sånn som man sitter i sofaen etc., så velger man en som skal være psykolog. Psykologen må gå ut på gangen og dere avtaler hvem dere skal være. Om du skal være den rett ved siden av deg, nummer to til venstre for deg, nummer to til høyre for deg etc. Så kommer psykologen inn og skal stille en og en et spørsmål. Han bestemmer selv hvem han vil spørre om noe og han kan stille en person så mange spørsmål han vil (men det er jo greit å spre spørsmålene litt utover). Den som blir spurt om noe skal da svare som om han er personen til siden for seg, sånn som dere avtalte da psykologen var på gangen. Hvis en av dere svarer feil, sier alle eller de som vet at svaret er feil "psykolog!" (og når en sier det samstemmer dere andre og sier også "psykolog!") også bytter dere plass hulteribulter. Da har hver person fått en ny en å være også fortsetter leken. Oppdraget til psykologen blir å finne ut hva som foregår og hva som er greia, altså hvem som er hvem.

Var det forståelig?

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

En eller annen form for quiz? Enten om bursdagsbarna eller om noe lokalt, eller helt generelt, avhengig av gjestene. I mamma sin femtiårsdag lagde pappa og jeg en quiz med litt harmløs mobbing av henne, og musikkspørsmål hvor vi spilte sanger som lå på VG-lista på bursdagen hennes da hun ble født, da hun var ti, da hun var tjue osv helt til hun ble femti.

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Popquiz! Dere lager en liste med artister/band, og skriver et og et navn med store bokstaver på et ark(før festen selvfølgelig). Så deler dere inn gjestene i lag. En av dere står på en stol med alle arka, og alle på laget bortsett fra en står med ryggen til den som står på stolen, og en på laget står forran laget og ser på deg på stolen og hva som står på arket. Så skal den personen synge(eller forklare/mime eventuelt) en sang av artisten og de andre på laget skal gjette. Hvis en gjetter riktig eller personen som skal synge sier pass så løper personen som sang tilbake i rekka og nestemann skal synge. En av dere har selvfølgelig styring på poenga og passer på tiden. Hvert lag får 1 min på seg feks. Så holder man på til man ikke har flere ark igjen.

Her er det selvfølgelig viktig å passe på at gjestene har drukket litt først, eller så tørr ingen å synge ;)

Krever jo litt forarbeid og helst en printer og en haug med ark. Men er ganske gøy!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Enig med Siri. Alle sånne ting er forferdelig kleine. Rollespill og leker og bli kjent og slike ting dør jeg litt innvendig av, og jeg skal aldri bli med på noe Nirm inviterer meg til. :P

Vil du ikke komme i burdagen min om jeg inviterer deg altså? :cry:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vil du ikke komme i burdagen min om jeg inviterer deg altså? :cry:

Nope. Du kommer til å tvinge meg til å mime fram Marilyn Monroe på en scene foran 30 mennesker jeg ikke kjenner muligens med 6 halvlitere innabords. Because that's the kind of guy you are. :ermm:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nope. Du kommer til å tvinge meg til å mime fram Marilyn Monroe på en scene foran 30 mennesker jeg ikke kjenner muligens med 6 halvlitere innabords. Because that's the kind of guy you are. :ermm:

Du hadde nok heller måtte være med på sekkeløp, potetløp, stolleken og slike ting. :lol: Og ikke minst synge bro bro brille, siden det er så stor uengighet om hvordan den skal synges. :lol:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

You scare me... 000293-medium.gif

:lol:

Men er jo ikke måte på hva foreldre gjør når de holder på med barna sine (da kan de eksempel sitte og breke, vrinske og raute hver gang man kjører forbi et dyr på en 3 timers togtur), men det samme på fest, kan de altså ikke! :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Er det ingen i nærheten som har en hund du kan låne? En oppdretter med flere hunder, eller noe? Nå var jo det for min og Odins del, men når jeg ikke orket å konkurrere med ham mer så gikk jo Lisa her på forumet konkurranser med ham. Men ja, livet som hundeeier er jo veldig i faser. Fra valpestadiet og få dem til velfungerende hunder i hverdagen, til å kunne ha dem med på aktiviteter og konkurranser, og så når de ikke er med på alt lengre igjen, og trenger mer oppfølging  helsemessig.
    • Akkurat nå har jeg lyst på en hund som kan henge med på lange fjellturer og som jeg kan konkurrere med, men som kan bo et annet sted så lenge senioren min fortsatt lever. Må jo bare innse at hun er en gammel hund som ikke lengre kan være med på alt jeg har lyst til, men vil jo også gi henne en god alderdom. Så ny hund i huset er uaktuelt så lenge hun er her. Hvorfor må det være så vanskelig...
    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...