Gå til innhold
Hundesonen.no

Hva ville dere gjort? Hund bet barn


Camare
 Share

Recommended Posts

  • Svar 66
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Hvor store puter har de egentlig sydd under armene til denne ungen?

Stakkars eiere og stakkars barn med de foreldrene. Og stakkars hund som ikke hadde noen som grep inn.

Jeg hadde aldri i verden avlivet hunden min i den situasjonen. Jeg mener at for å avgjøre sånt så må man egentlig ha sett an hund, situasjon og barn for å kunne bedømme alvoret i hundens ugjerning. De

Hadde mitt barn på 9 år behandla hunder slik, hadde jeg fortalt henne skikkelig hvordan hunder skal og ikke skal behandles. Og dette barnet hadde aldri fått vært i nærheten av hunder alene. Unnskyld meg, men hva galt feiler ungen? Når man er 9 år, og ikke syk el. så skal man skjønne at det der IKKE er grei oppførsel. Jeg har kusiner på 8 og 10, og de hadde nok virkelig fått høre det av foreldre om de skulle ha gjort noe lignende. Jeg hadde blitt forbanna om det var mitt barn.

Dog er jeg enig i at de voksne som er vitner, burde grepet inn. Foreldrene har kanskje en skyld her, om de ikke har lært ungen hvordan å ordentlig behandle dyr.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 weeks later...

oppdatering

hunden er fortsatt her i dag, men foreldrene hinter til avlivning. De vil heller ikke ha noe å gjøre med hunden mer, og de kommer ikke på besøk eller lar ungen komme dit pga bikkja, selvom de som har hunden har sagt at de respekterer valget deres og de kan sette hunden opp i 2 etg når ungene/familien er på besøk. Dette vil ikke foreldrene, fordi de mener da at barnet blir lei seg når hun hører hunden pipe og vil ned og hilse på.

de som eier hunden er nå veldig usikre på hva de skal gjøre, fordi de mener dette kan splitte familien.

nå er jo ikke de de eneste som har hund i familien, så det kan jo bli spennende om dette bare gjelder denne hunden, eller om alle hunder har blitt farlige...

jeg er så glad dette ikke var en av mine hunder, men jeg sa også til dem at hvis ungen hadde behandlet en av mine hunder sånn, så hadde den også bitt. jeg syns ingen hunder skal godta sånn behandling, og her gjorde denne hunden det rette først, med å nemlig knurre og vise at dette likte den ikke.. (hvertfall ifølge de 2 som så det)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

med hund og barn følger et stort ansvar. Hunder skal ikke trenge å finne seg i alt. Har selv barn og hunder, å man må oppdra barna å. de må lære å respekter dyr. Hunden blå, er gnialt. en fin måtte å lære barn opp på. Hadde ikke avlivet hunden. Vi har strenge regler, om hva som er lov å ikke. Klart barn prøver å tøye grenser, men man må jo være i forkant. Blir iritert på foreldre som skyler på hunder for alt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Om det var ett glefs i en overslagshandling så hadde jeg ikke avlivet. Men to bitt i hver underarm - nei, en sånn hund ville jeg ikke hatt. Jeg tror biteterskelen for denne hunden er relativt lav - og jeg tipper den ikke gir gode nok signaler i forkant. Jeg er nemlig rimelig sikker på at jenta hadde sluppet dersom hunden hadde sagt fra med et skikkelig knurr f.eks? Hvilke barn ville fortsatt å holde fast hunden da? I tillegg er det som flere andre har nevnt, sånn at vi må gjøre mange ting som hunden ikke liker gjennom et hundeliv. Hvis tennene sitter så løst, hvordan er det da med håndtering ift kloklipping, hos dyrlegen, i forbindelse med smerte osv? Jeg synes jo også eierne er fullstendig på trynet her, de har skapt en farlig hund gjennom å ikke skjerme hunden fra barnet, men nå er realiteten at hunden har gitt dette barnet tre bitt opp igjennom. Den erfaringen hunden sitter igjen med nå er jo at det å bite er en god løsning for å komme seg ut av en ekkel situasjon. En slik hund vil ikke jeg ha.

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fikk akkurat en meld om en tragisk hendelse.

En unge på 9år som ble bitt av en hund hun kjenner godt.

Det er 2 historier på hva som skjedde,

2 vitner sier ; jenta var kjempe gira og helt i 100, de satt i sofaen og plutselig hadde Jenta tatt tak i hunden sitt halsbånd og ristet han fra side til side. Hunden hadde da bitt henne i begge underarmer.

Jenta sier; at hun satt seg på han og da bet han.. Dette sa hun på legevakten og hun ville bare si unnskyld til hunden...

Hun måtte ikke sy, men får nok noen stygge arr..

Man sitter ikke på bikkjer. Man rister ikke i bikkjer. Hadde tatt ungen fatt, og latt bikkja slippe unna for denne gangen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Absolutt alle hunder har en grense før de biter. At enkelte hunder ser til å finne seg i "alt" er bare tilsynelatende, deres grense er lang, men ikke endelang.

Og at noen mennesker tør å se på at den grensen kan bli pushet på denne måten med barn tilstede er veldig skremmende, og kun foreldre og eiere sitt ansvar, det kan ikke bli lagt på verken barn eller hund.

Det er ikke noe problem å ha en hund selv med liten tåleranse, men det setter bare stort ansvar på eier. Ikke før eier ikke takler ansvaret er det uforsvarlig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...