Gå til innhold
Hundesonen.no

Amiya

Medlemmer
  • Innholdsteller

    54
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Bergen
  • Interesser
    Hund, hest, katter, fotografering, tegning, trening og riding
  • Mine dyr
    Skal skaffe meg en hund :D

    Har Perserblanding katt, kanin, gullhamster og oldenburger/varmblod hest :-D

Amiya's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Amiya

    vorstehhund?

    Skal ikke ha vorstehhund. Han jeg snakket med som fikk meg til å ville ha vorstehund sa ikke de samme tingene. Han snakket bare veldig positivt om rasen da.. kanskje hannes hunder ikke er typisk vorsteh. Kanskje heller beagle eller noe Nå har jeg ikke kanin lenger så da gjør det ikke noe om den har jaktinnstinkt.
  2. Amiya

    vorstehhund?

    Har ikke tenkt å drive med kløv som sport, men den kan få bære kløv for gøy og trekke oss på ski om vinteren. I tilegg gå spor med valpekurset. Vi bor i nærheten av sporområdet så vi kan gå sporet når de er ferdig. Terassedøren er som regel åpen og vi har ganske stor terasse og muligheter til å løpe løs og svømme Skal også trene lydighet på gøy.
  3. Amiya

    vorstehhund?

    Hihi, er ganske sikker på at jeg har skrevet det feil i overskriften, men alle skriver det forskjellig.. Er det noen her som har erfaring med rasen? Kan noen argumentere for og imot rasen? om jeg bestemmer meg for denne så blir det korthåret og mest sannsynlig har ikke tenkt å bruke den til jakt.
  4. Hihi ^^ Liker hunder med mye personlighet da Nja.. Jakt går fint, men det kommer litt ann på hvor sterkt.. Har jo sett på litt spanieler og sånt.. Størrelse har ikke noe å si. Kunne gjerne hatt en mastiff, men det er litt lettere med en terrier i bilen og på besøk osv. Pels har ikke noe å si, meen jeg vil helst ikke ha en hund med "dreadlocks".
  5. riesen? Grande? Synes det høres ut som du ikke trenger en hund med "lavt" aktivitetsnivå, men det avgjør du selv Setter? De er aktive, men inne er de jeg kjenner rolige..
  6. Ja det er vell slik med de fleste hunder Har en collie som får rullegardiner ellernoe når det kommer katter. Hun er veldig lydig ellers, men møter vi en katt på tur er hun vekk.. Og de skal vell egentlig gå sammen med andre dyr? Som ung var hun grei med både katt og kanin, men som voksen har hun banket begge .. :/
  7. Tør du å ha bullterrier sammen med chihuahua? Står at du har chi... Når to hunder bor sammen kommer de jo garantert til å krangle eller lekesloss? Og de er vell litt voldsomme og kraftige for en chi? Men om du ikke har det så er de flotte hunder! De jeg har hilst på er en energibombe! Hopper opp i fjeset og kyyser og piper Kunne godt tenkt meg en selv om det ikke hadde vært for at de er så krevende.. I mosjon og mentalt..
  8. Høres perfekt ut synes jeg Leste at de var en av de terrierene som kunne gå sammen med smådyr. Om jeg bestemmer meg for liten hund blir det mest sannsynlig det Men har jo sansen for toy terrier og dverpinscher også
  9. Tenkte retriever med en gang labrador, curly, golden Vet ikke hvordan temprament flat har, men hørt at de ikke er like gode familie hunder. samme med shakespare. Ellers kan de prøve springer spaniel? Fårehund?
  10. Har hatt hund hele livet og det har funket fint, men det har ikke vært jeg som har hatt hoved ansvaret og det var litt enklere raser.. Grand danois, bulldog, collie, riesen og schæfer.. Har også hest Skal ha hunden med i stallen, men ville ikke ha sluppet den løs uansett. Ene hesten er ikke helt til å stole på med mindre dyr.. Da jeg hadde bulldog var den i salrommet når jeg ridde og i boksen når jeg møkket, men ikke med hestene.. Tenker å gjøre det på samme måte med neste
  11. Kun prøvd på ponnigalopp jeg Er sprangrytter da.. Men utrolig flotte bilder! Du er flink med kamera må jeg si
  12. Tusen takk! Har sett på pinscher(de største) og ble helt forelsket! Spessielt i de brune. Har også sett en del på curly-coated retriever og springer spaniel. Og australsk terrier Liker de veldig godt også.
  13. takk for svar Etter å ha snakket med endel dobbermann folk er jeg blitt litt usikker på dobbermann.. Hørte at de hadde dårligere kroppspråk og at det var en grunn til at de kom i konflikter med andre hunder? Jeg tok iams breed selector test(som forresten er den beste jeg har tatt. Masse spørsmål + 25 hunder og hvor mange prosent de passet deg) og der endte jeg bla. opp med curly retriever(82%) som hørtes ut som noe for meg, dalmantiner(76%) men det vil jeg ikke ha. Boxer, welsh springer spaniel, vannspaniel på første, australsk terrier(vurderer det. Om jeg bestemmer meg for liten hund blir det mest sannsynlig det, mastiff og tosa som var helt perfekt bortsettfra at de ikke går så bra sammen med andre hunder, labrador, cockerspaniel, norfolk terrier og mange andre som jeg ikke husker Mange av dem jeg kunne tenkt meg.
  14. Vil bruke hunden til selvskap, joggekompis, vakt og ha med i stallen. Vil trene lydighet/triks med den og gå på valpekurs/grunnkurs.. Hundeklubben i området bruker eiendommen til sportreninger noen ganger i året så det skal vi være med på. Men dette er kun for valper da... Men har jo hest også så jeg kommer ikke til å være med hunden 24/7 + jeg har jobb. Slipper å være alene hjemme da. Kan ikke ha hund med sterkt jaktinnstinkt
×
×
  • Opprett ny...