Gå til innhold
Hundesonen.no

Er det lov og ha hunden ute hele året


Kebab
 Share

Recommended Posts

Ser poenget 2ne, jeg tror sikkert at det finnes hunder som helst vil være ute hele tiden. Men oddsene er vel ikke så store for at TS tilfeldigvis treffer på en sånn, særlig ikke hvis han tenker å kjøpe en whippet? Det han kunne ha gjort er kanskje å kjøpe en voksen hund som har vist at den trives best utendørs. Så får vi bare håpe på at den ikke ombestemmer seg, blir syk eller trenger å komme inn når den blir gammel.

Jeg tror heller ikke en whippet vil trives som utehund, men det er ikke det TS spurte om, og det er ikke bare whippeter man svarer på om ville trives som utehunder i denne tråden, her har man en generell oppfatning av at hunder ikke trives når de "må" bo ute.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

noen hundetyper kan utmerket bo ute. Men jeg ville ikke satset på at EN hund skal trives ute alene. Det er heller sjelden at feks EN polarhund trives alene ute (men som 2ne sier, det er jo noen som takler det. jeg ville ikke skaffet meg en valp og satset på at den tålte å bo alene da.) Er de flere, trives de fint ute.

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mine 5 er ute ca 12-16 timer av døgnet. De sover inne fordi JEG vil det. De vil jo gjerne inn de også, for det er jo det de er vant med. Men tror overhodet ikke de lider noen nød de få nettene de har overnattet ute, ei heller om de bodde ute på fulltid.

men de bor jo ikke aleine da. De bor sammen 3 + 2.

De har forøvrig ikke noe oppvarmet hus, men hus med halm i. Og hvor ligger de stort sett? i snøen på utsiden av husene! (selv om 3 av de 5 har funnet ut at det går an å ligge inni huset også)

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...