Gå til innhold
Hundesonen.no

Halloween kostyme


MegaMarie
 Share

Recommended Posts

Her kommer jeg i år igjen, med det samme problemet :P

Jeg skal på Halloweenfest hos Hapzen her inne. Jeg tenker i år at jeg kanskje vil være noe skummelt, men samtidig gidder jeg ikke å være de sterotypiske tingene alle er. Dere kan komme med forslag til ting som egentlig ikke er skumle, men som dere syns er skumle eks.

Drar frem noen ikke-skumle forslag fra den gamle tråden som jeg likte :lol:

7. Cheating Wife: Women can wear a skirt with the back tucked into pantyhose; hair messed up, make-up smeared and bra on the outside of shirt. (denne kan jo være skummel på en måte)

23. Kissing Booth: Find a box big enough to fit over your body. Cut or open the bottom and top of the box so that you can slip into the box. Tie rope onto one end of the box so the ropes can go over your shoulders (this will hold the box on you). Wear sexy clothes and have lipstick kisses on your clothes and face. On the box write "Kisses, $1.00."

37. Perfume Sales Girl: Dress in really nice clothes and lots of makeup. Carry around many samples of perfume and squirt people all night long.

41. Jack-in-the-box: Find a box big enough to go around your waist. Attach rope to it for shoulder straps. Wear a name tag that says "Jack.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Haha, masse bra forslag :D Den første har faktisk en venninne av meg foreslått mange ganger. Katten altså. Men jeg tror ikke jeg orker noe som har mye sminkejobb!

Edit: Hahahaha, denne var sykt ekkel!

best_halloween_costume.jpg

Denne var lol! :lol:

coolest-gameboards-halloween-costume-4-21310836.jpg

Edit2: Jeg kom på en god idé! :D Black Swan!

black-swan-1.jpg

Men jeg trenger idé til hvordan jeg kan få til kjolen på en enkel måte. Jeg har et svart puff, blondeskjørt. Kan jeg bare putte en svart singlet nedi den og feste på en blomst til den, type dette?

marni_NYC.jpg

Også få tak i noen svarte ballerina sko. Skal jeg gidde å kjøpe gule/orange linser? Det er ganske dyrt.. Sminken her virker ikke så omfattende syns jeg :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Haha, skjønner ikke hvordan de får til den sminken! Det ser helt sykt ut! :D

Men jeg har bestemt meg for å være Black swan. Har kjøpt inn en sort body, hvit strømpebukse, hvit ansiktsmaling og flytende eyeliner. Mangler bare et ballerinaskjørt, noe som kan pynte opp overdelen litt, krone og silkebånd til skoene :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kle deg ut som en sånn! Det er det mest creepy since like ever!

Edit:

486856_224276677700069_233336667_n.jpg

open_fly_halloween_costuem_1.jpg

il_570xN.263582492.jpg

creepy-doll-hollween-makeup.jpg

5621990_460s.jpg

Slik vel

HJELP! Jeg blir å få mareritt i natt!

Black Swan var en god idè! Gjerne med sminke på armen som ser ut som du har revet av deg skinnet, evt. bak på ryggen -husker ikke hvor hun gjorde det?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg gidder ikke noe blodig sminke. Hun hadde noen sår på ryggen hvor hun fikk fjær etterhvert. Også rev hun av noe hud på ene fingeren, trodde hun. Det blir nok bare den sminken hun bruker på scenen når hun danser. Øyensminken også har hun litt sminke på hendene også :)

black-swan-natalie-portman-ballerina-makeup-breakdown.jpg

Jeg har bestilt dette skjørtet, så jeg håper det kommer frem tidsnok :)

$T2eC16F,!yEE9s5jDW7oBQM5T,32eQ~~60_12.JPG

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
    • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
    • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...