Gå til innhold
Hundesonen.no

Flinke dyrleger?


Linda=D
 Share

Recommended Posts

Ikke ment som kritikk, men det er tydligvis forskjell på hva slags veterinærer man foretrekker for makan til dillig som det var på alternatiVet har jeg aldri opplevd noe annet sted. Hadde sikkert gått greit med de hundene jeg har nå, men en gammel schäfergubbe som aldri hadde vært hos vet før taklet IKKE dilling :P Isteden for a bare be han om å legge seg, ta på et munnbind og ta de blodprøvene så var vi tilslutt 5 persomer til å holde en hissig hund som vant gang på gang fordi veterinær skvatt unna og lokket med godbiter i timesvis...

Jepp, som jeg skrev er det individuelle forskjeller. Jeg hadde en veterinær-redd hund som ble mye bedre på AlternatiVet, hun ble redd pga av veterinær som fusset for lite. På hunder som ikke viste frykt så jeg ikke noe dilling fra Cecilie.

Men det er klart at folk vil ha forskjellige erfaringer fra samme veterinær, det finnes ikke et riktig svar her. Det ville vært snålt å ta kritikk fra det faktum. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 59
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ikke for å krangle, kverulere eller være ekkel, altså, men er det ikke greit å få litt balanse i regnskapet, da? Dersom jeg f.eks. hadde lest at noen i denne tråden var superfornøyd med "Bæliutten vet

Jeg tror jeg har brukt alle veterinærene i distriktet, fordi jeg til å begynne med aldri var spesielt fornøyd med en spesiell - helt til jeg begynte å gå til Eiker Dyreklinikk. Jaran Knive er fantasti

sørum og fet veterinærkontor er helt supre! Har min egen veterinær der som er utrolig hyggelig og veldig flink med dyrene mine

Raksha: Fantes Smådyrklinikken allerede da du bodde på Langhus? Var det da den lå i Slora, i svingen?

Nei, den kom et år eller så etter at jeg flyttet. Så jeg har ingen personlig erfaringer, bare husker den var i media pga en tidligere sonenhund og en kastrering som gikk galt.

Brukte follo da jeg bodde på langhus. Helt greit fornøyd med dem, spesielt sjefen sjøl, som jeg ikke husker navnet på.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sinsen Dyreklinikk må få skryt! Den siste dyrlegen vi var hos der fant virkelig godtonen med bikkjedyret mitt. Jeg merket meg evnen han hadde til å lese hunden langt utover det vanlige, noe som også gjør undersøkelser mye lettere både for hund og dyrlege. Faglig sett var jeg også godt fornøyd.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Greit fornøyd med Hadeland dyreklinikk, veldig trivelige ansatte! Selv om dem skal prakke på for meg nytteløse ting :lol: Det er der vi tar vaksiner og smårusk, er det noe på kvelden eller jeg ikke akkurat har penger der og da reiser jeg til Astro dyreklinikk. Veldig kjappe og profesjonelle, ikke noe dill dall som jeg føler det kan bli på andre dyreklinikker.

Har det vært alvorligere ting så har vi brukt smådyrsykehuset på Gjøvik, grisedyrt men dem har ihvertfall litt mer kompetanse der enn på "vanlige" dyreklinikker.

Så vi reiser litt rundt etter hva slags behov vi har :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bruker dyreklinikken rett bort veien her, Jevnaker dyreklinikk. Greit fornøyd med dem, tar meg bare 5 min å gå dit. Når jeg kjøper meg bil snart, så er det mulig jeg veksler på å bruke noen forskjellige. Vet ikke enda.

Dem brukte jeg før og, helt til dem dreit seg ut under og etter kastreringa av Frøya. hun er død pga deres slurvete arbeid (det står i dødsattesten og) Men ja, jeg hører om flere som er fornøyd med dem, men jeg bruker dem da altså aldri igjen.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Grimstad dyrlegeklinikk, ti tomler opp! Kjører med glede 1,5 time veien dit, for vi er så godt fornøyd. Første gang vi var der var etter en haste-operasjon av den ene dachsen (livmorsbetennelse). Da hadde vi vært hos to andre dyrleger i forkant som både hadde hostet opp feil diagnoser og feil behandling (etter at vi hadde lest på nettet og "tvingt" de til å ta ultralyd for å sjekke livmora).

Dagen etter operasjonen ringte også dyrlegen oss for å spørre hvordan det gikk med hunden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dem brukte jeg før og, helt til dem dreit seg ut under og etter kastreringa av Frøya. hun er død pga deres slurvete arbeid (det står i dødsattesten og) Men ja, jeg hører om flere som er fornøyd med dem, men jeg bruker dem da altså aldri igjen.

Uffda, det var leit å høre... :no:

Nå har jeg ikke brukt dem så mye, da hunden min stort sett er frisk. Og når jeg får meg bil, så er det godt mulig at jeg bytter klinikk. Kan gjerne reise litt for å bli 100% fornøyd jeg... :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sandnes smådyrsklinikk! Nå har vi en liten hær av dyr, føles ihvertfall slik med 2 hunder og to katter, så en kan trygt si at vi er innom mer enn en gang i året. Og vi føler oss alltid velkommen! Både vår faste dyrlege, og alle assistentene er superkoselige. Vi får masse info uansett hva det gjelder, og de er kjempeflinke med å følge opp. Nå har vi heldigvis ikke hatt noen alvorlige sykdommer eller skader, så jeg kan ikke referere til noen heltehistorier her, men de er ihvertfall våre hverdagshelter som stiller opp og tar vare på både oss og dyrene.

Selv om vi nå har flyttet til Stavanger, så reiser vi fremdeles til Sandnes Smådyrsklinikk med dyrene våre. ;)

Jeg er også superfornøyd med Sandnes dyreklinikk :) For utenom en gang da det ble noe tull med narkose/bedøvelse, men det gikk jo fint til slutt da :)

Ole Frøland i Ålesund dyreklinikk anbefales på det varmeste :) Han er dyktig, har lang erfaring og mye yrkes stolthet! Jeg føler alltid at han gjør sitt aller beste, og legger alle fakta på bordet, uten å gå rundt grøten. Han setter aldri opp merkelige ekstrakostnader, og tar seg godt av hver enkelt dyr og kunde.

Må si meg veldig enig her, Ålesund Dyreklinikk er en veldig fin klinikk... Var der å avlivet pusene mine i går :icon_cry: og vi fikk en helt fantastisk behandling av dyrelegen.

Har også vært der med både bikkje og puser tidligere og de behandler dyrene veldig fint. Bare positive opplevelser med dem :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...