Gå til innhold
Hundesonen.no

Ingvilds EFIT 1. mai


Ingvild
 Share

Recommended Posts

Med valp i hus kommer man seg opp i rett tid, i alle fall. Vi var ute en snartur i fem-tiden fordi Geo veldig gjerne ville det, men stod ikke opp før litt før sju. Da måtte vi ut og lufte oss igjen.

7133237567_375b880e15_z.jpg

Litt før åtte en gang spiste jeg frokost - knekkebrød med prim og morrpølse. :ahappy: Avis fikk jeg ikke i dag, så da måtte jeg bla gjennom gårsdagens og TOBB-magasinet Rede i stedet.

6987154604_ccf8a38725_z.jpg

I ni-tiden hadde jeg allerede rukket å lese en artikkel, og satte i gang med en av bøkene på pensumlista (kjekt med pensum som ligger på nett - det er nemlig gratis!):

7133238961_493369ba98_z.jpg

Klokka ti satt jeg fremdeles og leste. Hundene sov.

6987156094_934a593a59_z.jpg

Litt før elleve måtte jeg gi opp lesingen på grunn av våken valp som syntes det var viktig å gi meg fotmassasje. Vi gikk ut en bitteliten tur, så hoppet jeg i dusjen.

7133240391_795ed597a7_z.jpg

I tolvtiden var vi ute i hagen og spiste formiddagsmat. Geo fikk sin i form av godbitsøk, mens jeg var heldig nok til å få maten servert på fat.

6987157676_4aec4b9b0f_z.jpg

Etterpå ble vi sittende ute og henge på sonen + lese litt, så også i ett-tiden satt vi altså ute. Tinka foretrekker sola, selv om hun blir glovarm.

6987158378_3d8a2d959b_z.jpg

Klokka to var vi på farten, så Geo hadde fått på seg selen sin, som jeg allerede har løsnet på én gang. Han vokser for hver dag som går nå...

6987159040_a0b27eb239_z.jpg

Litt over tre var vi framme på Oslo S. På toget møtte vi en jeg bodde med tidligere, så begge hundene hadde en artig togtur med masse oppmerksomhet. Før vi gikk videre til bussen stakk vi innom blomsterbutikken for å kjøpe en liten oppmerksomhet til min svoger, som har bursdag i dag.

7133243363_7214c36110_z.jpg

Før fire en gang kom vi hjem til min søster og svoger. Tinka har vært der såpass mye at hun vet godt hvor de bor, så da vi hadde kommet inn i bakgården fikk hun løpe løs, og sprang opp trappene. Geo ble båret på armen inn, men da han kom inn i leiligheten deres hoppet han i gledesrus rett opp i fanget til begge to. Som om de var gamle kjente, selv om han aldri har møtt dem før. Søting. :ahappy:

7133243959_5bd7e2062a_z.jpg

I femtiden angrep vi lammelåret. Jeg fikk servert en helt nydelig middag - helstekt lammelår, ovnsbakte og hvitløksmarinerte potetbåter, supergod tzatsiki og gresk salat ved siden av. Det er ikke så dumt å ha svoger fra gresk slekt. :)

7133244461_23aa69120a_z.jpg

Litt over seks var Geo ute i bakgården med svoger og hans bror. Geo syns alle disse nye menneskene var fryktelig festlige. Etterhvert kom svigerforeldrene til søsteren min også, og de var i alle fall kule! En dame som pratet på høylytt gresk (hun kan norsk også, altså! Hun har mye bedre gramatikk enn meg, for eksempel :P ), og en mann med skjegg som lagde masse morsomme lyder kun for å underholde valpen min.

6987161362_d2daecfa10_z.jpg

I sju-tiden fulgte Tinka nøye med på serveringen av kanelboller. Hun klarte å stjele to...

7133245695_8cba236016_z.jpg

Klokka åtte var Geo og jeg ute i bakgården en liten tur for å tisse. (Han tisset, ikke jeg. Bare for å presisere.)

7133246377_40e92b0bbb_z.jpg

Litt før ni var det tid for litt kelpielooove...

7133247133_71f6f213b5_z.jpg

Kvart på ti var vi hjemme - vi ble kjørt til døra, kjempedeilig!

6987163786_c28cf6e0d2_z.jpg

Og nå har begge hundene sluknet under skrivebordet mitt. Snart er det tid for en liten luftetur, så skal vi finne senga. :)

7133248313_fbbf886ba0_z.jpg

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Labbisen er grå i barten :wub: Og baby-Kelpie :wub:

Hehe, ja - det har hun vært siden hun var halvannet år omtrent. :P Blitt litt mer med årene, da.

Koselig dag :D

Ja, det var det! Veldig, veldig koselig! :ahappy:

Så ut som en koselig dag :) Middagen hørtes utrolig god ut!

Åh, den var helt fantastisk. :D

Utrolig fine bilder! Jeg er imponert!

Hehe, takk! Jeg elsker 50mm-objektivet mitt, det får til så fin stemning. :heart:

Geo er søtere enn sukkerspinn og Tinka har det tristeste utrykket noen gang :lol:

Ja, hun har virkelig evnen til å se stakkarslig ut... Hun har vunnet mang en matbit på grunn av uttrykket sitt. :lol:

HAr Geo slått av brytern? Han ligger jo og slaper av er ikke han et ekornbarn. Søtt å se dem sammen

Hehe... Når han er på, er han virkelig på - men han har heldigvis evnen til å slappe av, også. Ekornvalper er som andre valper på det området, de trenger mye søvn i løpet av et døgn de også. Det er verst når han er overtrøtt egentlig. I skrivende stund sitter han for eksempel på fanget mitt og kravler mens han bærer seg for et eller annet. Alle behov burde være dekket, så egentlig skulle han nok sovet litt, men det er visst ikke bare bare...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ask falt hel for bildet av Tinka som var på kanelbollejakt. "OOOOI! "

Tror de hadde likt hverandre, han er jo så gavmild...

Søteste Geo :wub:

Hihi! :wub: Tinka er glad i alle, men særlig de som er gavmilde. :D

Kjempe fine bilder som alltid! :ahappy: Jeg digger klokken 11 og klokken 12 bildet! Spesielt klokken 12. Det var noe sykt med den bakgrunnen! :lol: Hvilket 50 mm objektiv har du?

Takk!

Jeg har et eldgammelt 50mm f2.0 som jeg kjøpte på loppemarked for noen år siden, jeg. :P Bare manuell fokus, til alle andres store frustrasjon. Heldigvis er det ikke så ofte jeg låner bort kameraet med det objektivet på, hehe.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
    • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
    • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...