Gå til innhold
Hundesonen.no

forsikre valpen nå eller vente?


Turbo
 Share

Recommended Posts

Guest Kåre Lise

Far er jeg aldri til og fikk ikke kjøpe hund av mamma så hund gjør det ikke. Så tror det er best om jeg setter det på typen for vi deler hunden og han hjelper meg med og betale vet. Og for :)

Desto større grunn til å IKKE sette hunden på han. Forsikringa kan han ta men aldri overfør hunden din til han.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det kan være litt hipp som happ med forsikringsselskaper og pris. På DS er prisen lik hos Agria og Gjensidige. Best å sjekke litt rundt, for "din" erfaring trenger ikke å stemme overens med "min".

Men TS, hunden trenger ikke overføres på noen, bare sett forsikringen på noen andre. Når du blir 18 selv så overfører du den tilbake til deg selv. Enkelt og greit.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

litt OT, men jeg har hatt både Gjensidige og Agria. Fordelen med Agria at de fleste veterinærkontor har direkte skadeoppgjør med de. Dvs at Veterinærkontoret og Agria gjør opp seg i mellom også betaler du bare egenandelen til veterinæren. Du trenger ikke engang å kontakte Agria selv, veterinærkontoret ordner allt. Slik gjorde de det når vi måtte operere ene hunden for entropion. Strålende fornøyd med løsningen og Agria:)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Desverre så kan jeg ikke lage forsking på hunden før jeg er 18 år, ikke engang på argia. Prøvde med mitt person nr og det fungerte ikke også prøvde vi med typen sitt og det fungerte med engang :)

Men har du ringt og snakket med dem?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke lest alt men hunden min Ivo stod registrert på meg og jeg fikk han når jeg var 16år. Forsikringen stod på min far helt frem til jeg flyttet for meg selv en stund etter at jeg ble 18år og da ringte jeg bare inn og sa at jeg ville ha forsikringen i mitt navn og til min adresse og da fikset de det med en gang uten problemer. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vet at noen har presisert det tidligere, men sykdommer som hunden allerede innehar vil ikke dekkes, ihvertfall ikke i vanlige forsikringer (mulig det finnes noe spesielt der ute).

Derfor anbefales det sterkt at man forsikrer valpen med en gang man får den, dersom oppdretter har tegner forsikring for valpene, så lar ofte forsikringsselskapene deg overlappe, særlig hvis det er samme forsikringsselskap som oppdretter har brukt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Med hvis det er en medfødt sykdom for jeg igjen på hennes forsikring hos if. Det gjelder i 3 år og skal jo ha forsikring uansett :)

Somoftes krever slike forsikringer at hunden blir forsikret innen en dag etter at den har kommet i hus.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...