soelvd Skrevet 5. Februar 2012 Rapporter Share Skrevet 5. Februar 2012 Mannen er desperat og på handleturen der han bare skulle kjøpe inn til taco tok han derfor også med: Fløte Vaniljestang Gjær I tillegg har vi normale ting som: Egg Melk Hvetemel + en hel del andre typer mel Sukker Bakepulver Vaniljesukker Div. krydder Ost Kjøttdeig Bacon, skinke, etc ++++ Heller mest mot søt bakst her, men gode forslag til noe annet er også vel mottatt. Har endel annet i skapet også, så bare å komme med forslag. Kanskje hadde det vært godt med noe spennende med hjemmelaget vaniljekrem, feks. Forslag? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
minstemann Skrevet 5. Februar 2012 Rapporter Share Skrevet 5. Februar 2012 jaja, jeg tenker jo at det der MÅ jo bli karamellpudding.. Men det er jo ikke akkurat bakst Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
tm100021 Skrevet 5. Februar 2012 Rapporter Share Skrevet 5. Februar 2012 Skolebrød! Lagde igår kveld, nam nam nam. Bare pass på å heve mye, så blir de luftige og veeeldig gode! Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
soelvd Skrevet 5. Februar 2012 Forfatter Rapporter Share Skrevet 5. Februar 2012 Skolebrød! Lagde igår kveld, nam nam nam. Bare pass på å heve mye, så blir de luftige og veeeldig gode! Skolebolle skal ikke være så veldig luftige, haha. Vi har ikke kokos men kan fint lage uten det. Mer prinsessebolle-isj. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
tm100021 Skrevet 5. Februar 2012 Rapporter Share Skrevet 5. Februar 2012 Huff, jeg må ha all gjærdeig luftig, haaater tunge deiger Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Cloudberry Skrevet 5. Februar 2012 Rapporter Share Skrevet 5. Februar 2012 Stemmer også for skoleboller. Luftige, deilige skoleboller med masse vaniljefyll og melis og kokos Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Shokata Skrevet 5. Februar 2012 Rapporter Share Skrevet 5. Februar 2012 Søte pannekaker med bacon!! Kan jo være spennende å ha vaniljesmak på dem????? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Stine Skrevet 5. Februar 2012 Rapporter Share Skrevet 5. Februar 2012 Her står kanelsnurrene til heving Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
MiO Skrevet 5. Februar 2012 Rapporter Share Skrevet 5. Februar 2012 Har du sjokolade (f.eks lys kokesjokolade eller noe sånn) i hus, så kan jeg gi deg en oppskrift på amerikanske sjokolade-cookies som er knallgode! Det skal være hakket sjokolade i dem. Men gidder ikke skrive av hele oppskriften hvis det ikke er aktuelt. Si i fra! Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
soelvd Skrevet 5. Februar 2012 Forfatter Rapporter Share Skrevet 5. Februar 2012 Har du sjokolade (f.eks lys kokesjokolade eller noe sånn) i hus, så kan jeg gi deg en oppskrift på amerikanske sjokolade-cookies som er knallgode! Det skal være hakket sjokolade i dem. Men gidder ikke skrive av hele oppskriften hvis det ikke er aktuelt. Si i fra! Jatakk! Usikker på om det blir i dag, men vil VELDIG gjerne prøve de uansett! Har vanlig kokesjokolade, lyd kokesjokolade og hvit kokesjokolade (det var på tilbud ) Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
tm100021 Skrevet 5. Februar 2012 Rapporter Share Skrevet 5. Februar 2012 Prøv med litt hasselnøtter i cookie'sene også, de blir ekstremt gode da Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
soelvd Skrevet 5. Februar 2012 Forfatter Rapporter Share Skrevet 5. Februar 2012 Søte pannekaker med bacon! Kan jo være spennende å ha vaniljesmak på dem????? Pannekaker med vaniljekrem høres magisk ut. har dog ikke nok egg til å lage de så gode som jeg vil ha de. Pannekakene, altså. =/ Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Shokata Skrevet 5. Februar 2012 Rapporter Share Skrevet 5. Februar 2012 Hjemmelaget vaniljeis... Fint... nå fikk jeg kjempelyst på masse søtt Laga gulrotkake i går, den er borte nå... (Vi var ganske mange som spiste av den altså ) Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
OlavEmil Skrevet 5. Februar 2012 Rapporter Share Skrevet 5. Februar 2012 jaja, jeg tenker jo at det der MÅ jo bli karamellpudding.. Men det er jo ikke akkurat bakst Eg tenkte akkurat det same. Namnam! Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Snøfrost Skrevet 5. Februar 2012 Rapporter Share Skrevet 5. Februar 2012 boller! Jeg har fryktelig lyst på hjemmelagede boller... (kanskje jeg skal bake?) Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
soelvd Skrevet 5. Februar 2012 Forfatter Rapporter Share Skrevet 5. Februar 2012 Hjemmelaget vaniljeis... Fint... nå fikk jeg kjempelyst på masse søtt Laga gulrotkake i går, den er borte nå... (Vi var ganske mange som spiste av den altså ) Da må jeg jo VENTE Jeg synes det er kjipt nok å vente på heving. boller! Jeg har fryktelig lyst på hjemmelagede boller... (kanskje jeg skal bake?) Boller er egentlig innmari godt. Men jeg får de aldri kompakte og saftige, sånn som jeg liker de. Arg Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Synnikken Skrevet 5. Februar 2012 Rapporter Share Skrevet 5. Februar 2012 Boller er egentlig innmari godt. Men jeg får de aldri kompakte og saftige, sånn som jeg liker de. Arg Bruker dere tørrgjær eller fersk gjær? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
soelvd Skrevet 5. Februar 2012 Forfatter Rapporter Share Skrevet 5. Februar 2012 Bruker dere tørrgjær eller fersk gjær? Fersk. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
simira Skrevet 6. Februar 2012 Rapporter Share Skrevet 6. Februar 2012 http://www.matoppskrift.no/sider/refrigsok.asp er en av mine favoritter. 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Betty Skrevet 6. Februar 2012 Rapporter Share Skrevet 6. Februar 2012 Boller er egentlig innmari godt. Men jeg får de aldri kompakte og saftige, sånn som jeg liker de. Arg Hever du de lenge nok da? Jeg plages forøvrig med å få de så luftig som jeg vil ha de, men det ble mye bedre da jeg hevet dem både før og etter utrulling. Gjelder både for fersk gjær og tørrgjær for min del, syns ikke det gjør store forskjellen ... Har hørt at gjær for søte deiger skal gi luftigere boller. Det samme med å ha litt bakepulver i. Har ikke prøvd noen av delene selv, men vurderer å teste ut begge deler (ikke i samme deig selvsagt hehe) for å se hvordan det blir. Luftige boller er best! 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.