Gå til innhold
Hundesonen.no

Gi meg dine drinktips! (Advarsel, jeg er kresen!)


Recommended Posts

Skrevet

Ikke surt som trådstarter etterlyser - men baileysmilkshake er undervurdert!

Forventet meg at det skulle bli kvalmende, men neiida - bare baileys og iskrem (evnt litt is om man vil det) i blender. NAM NAM NAM :D

  • Like 1
  • Svar 68
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Mojito er min klare favoritt, men den skal lages riktig. Kun ca to av fem mojitoer jeg bestiller ute er bra. Heldigvis pleier de å bli flinkere til å lage mojito utover kvelden da. Det gjelder vel ege

Ikke strawberry daiquiri? Får ikke noe bedre enn en skikkelig slik laget fra bunnen av Du kan jo satse på at Mali svarer, hun er veldig gøy å besøke barer på finskebåten og sånnt med

Jeg tar den litt fra hodet for tiden da - men får som regel slik jeg vil tilslutt Du kan jo velge å bruke mer crushed ice så den blir mer slush-aktig om du liker det også: 4cl hvit rom (bruker sup

Skrevet

Jeg er også en drinke person, liker helst sure drinker, ikke så søte da det fort blir kvalmende. Men da jeg var i Bulgaria for noen år tilbake så drakk jeg Long Island ice tea. Den var såååå god at jeg klarte ikke slutte å drikke av den.. :P men ute på byen her finner jeg ingen som klarer å lage en god long island. Noen som har gjort det selv og kan komme med en god oppskrift? Jeg skal deffintivt prøve ut noen av disse drinkene. :)

Skrevet

Jeg hadde laget et supert innlegg, med ørten oppskrifter osv. Men nå ble PC'en syk, fikk virus med andre ord.. og alt er borte.

Men karen fra Alt Om Bar.no har laget en knall DVD som vi bl.a. satt og så på isted. Der lager han haugevis med drinker fortløpende, altså du ser hvert steg, samt at han forteller litt om drinken. Veldig lærerikt på mange måter, og min absolutte inspirasjon!

Skrevet

Jeg hadde laget et supert innlegg, med ørten oppskrifter osv. Men nå ble PC'en syk, fikk virus med andre ord.. og alt er borte.

Men karen fra Alt Om Bar.no har laget en knall DVD som vi bl.a. satt og så på isted. Der lager han haugevis med drinker fortløpende, altså du ser hvert steg, samt at han forteller litt om drinken. Veldig lærerikt på mange måter, og min absolutte inspirasjon!

*Skuffa*

Skrevet

Nei, den er alkoholfri. De hadde den på flaske før, nå finner jeg den ingen steder lenger. Men du får kjøpt den i pulver som du blander ut i vann også. Evt er det ganske lett å lage selv også:

http://www.infobarre...et_And_Sour_Mix

Store Meny/Ultra butikker har i allefall pleid å ha den ;)

Jeg er også en drinke person, liker helst sure drinker, ikke så søte da det fort blir kvalmende. Men da jeg var i Bulgaria for noen år tilbake så drakk jeg Long Island ice tea. Den var såååå god at jeg klarte ikke slutte å drikke av den.. :P men ute på byen her finner jeg ingen som klarer å lage en god long island. Noen som har gjort det selv og kan komme med en god oppskrift? Jeg skal deffintivt prøve ut noen av disse drinkene. :)

Cocktail/tapas boka til Moi pleier å ha gode oppskrifter - har ikke opplevd noen dårlige enda, kan sjekke når jeg skal hjem neste helg om du vil? :)

Skrevet

Store Meny/Ultra butikker har i allefall pleid å ha den ;)

Jepp, men de har det ikke på meny her lenger i alle fall. Ultra har jeg aldri sett noe annet sted enn i Drammen.

Skrevet

Cocktail/tapas boka til Moi pleier å ha gode oppskrifter - har ikke opplevd noen dårlige enda, kan sjekke når jeg skal hjem neste helg om du vil? :)

Ja takk, det hadde vært kjempe fint. :D

Skrevet

Bra tråd! Jeg klarer alltid bare å bestille en drink, og det er san fransisco. Den er dritsøt! Men det visste jeg ikke om før jeg drakk den edru for første gang. :P

Høres ut som om du kunne spart en formue og bestilt vann når du er ut epå byen. Haha.

Skrevet

Kaffe + hjembrent.

Neida.

Jeg eeesker min strawberry daiquiri, og den er ganske enkel:

- Knus masse is

- Putt is + jordbær (enten frosne eller ferske, men best fersk) i blenderen. Prøv deg frem med mengden for å finne konsistensen du liker.

- Tilsett Bacardi Gold (jo senere på kvelden, jo mer skal i! ;) )

- Tilsett saft fra ca en halv lime

- Kjør i blenderen :D

Ellers:

* Baileys + melk (smaker litt som white russian syns jeg)

* Rom og cola, eller whiskey og cola

* Tre pakker finknust tyrkisk pepper + 75 cl sprit = fantastisk hjemmelaget tyrker

* Slush + sprit = verdens beste shots med påfølgende brainfreeze.

* Jeg vet at dette er en drinktråd, men en annen god shot er vodka som har hatt chilli i seg en god stund. Ettersmaken blir helt annerledes.

* Bacardi razz (rød) og sprite. Kjøper dette alltid på byen! Selv ikke verdens dårligste bartender klarer å få den til å smake vondt.

* Bacardi grønn + eplejuice

* Vodka + battery ;)

Sorry, tipsene mine inneholdt ikke noen sure drinker, men dette er hvertfall det jeg pleier å drikke :)

Jeg vil gjerne slenge inn et spørsmål, jeg, og det er hvor godt disse "strawberry daiquiri" drinkmixene på butikken smaker? Og alle de andre drinkmixene forsåvidt. Det er en evighet siden jeg har smakt de.

Vinmonopolet har også flere "mojito"-flasker, men en noen av disse brukbare? Det er meningen av de skal drikkes direkte.

Skrevet

Jeg vil gjerne slenge inn et spørsmål, jeg, og det er hvor godt disse "strawberry daiquiri" drinkmixene på butikken smaker? Og alle de andre drinkmixene forsåvidt. Det er en evighet siden jeg har smakt de.

Vinmonopolet har også flere "mojito"-flasker, men en noen av disse brukbare? Det er meningen av de skal drikkes direkte.

Skal drinkene du drikker smake godt = styr unna alt slikt!

(En strawberry daiquiri med holdbarhet på 5år, sikkert mye ferskt av jordbær og lime der....)

Skrevet

Skal drinkene du drikker smake godt = styr unna alt slikt!

(En strawberry daiquiri med holdbarhet på 5år, sikkert mye ferskt av jordbær og lime der....)

Ja, sant det! Men tenkte at man kanskje skal putte jordbær i utenom, og at dette bare er "saften"? Har ikke sett på de, og har heller aldri smakt den, men ser at det har dukket opp på MENY de siste årene.

Men hva med de andre drinkmixene? San Francisco og slikt?

Skrevet

Ja, sant det! Men tenkte at man kanskje skal putte jordbær i utenom, og at dette bare er "saften"? Har ikke sett på de, og har heller aldri smakt den, men ser at det har dukket opp på MENY de siste årene.

Men hva med de andre drinkmixene? San Francisco og slikt?

Åja, de flaskene. JEG syntes de er helt ok, dersom det er eneste mulighet. Men "ferdig mojito" etc etc. på polet må være noe av det verste jeg har smakt..

  • Like 1
Skrevet

Ja, sant det! Men tenkte at man kanskje skal putte jordbær i utenom, og at dette bare er "saften"? Har ikke sett på de, og har heller aldri smakt den, men ser at det har dukket opp på MENY de siste årene.

Men hva med de andre drinkmixene? San Francisco og slikt?

Jeg synes ikke de er gode. Smaker ca ingenting. Og SD-drink på flaske blir jo bare tull, halve greien er jo friske jordbær med MASSE smak sammen med masse is så man får slush-konsistensen. :)

  • Like 1
Skrevet

Jeg synes ikke de er gode. Smaker ca ingenting. Og SD-drink på flaske blir jo bare tull, halve greien er jo friske jordbær med MASSE smak sammen med masse is så man får slush-konsistensen. :)

Okei! Tenkte jeg kanskje skulle prøve det som en rask løsning en gang, men jeg tror det blir med tanken :P

Forresten - SD'en de lager på Roskilde er det INGEN som slår! Jeg MÅ ha den oppskriften!

Skrevet

Anyone?

Du kjøper en flaske på polet som heter "Southern Comfort", det er whiskylikør fra Sør-Statene i USA. Denne har du i et halvt glass, og så fyller du opp med og blander med en eller annen sitronbrus. Før brukte jeg Seven-Up men det får man vel ikke i Norge lenger, vi kjøper det imidlertid i Sverige i blant. Men du finner sikkert noe brus med sitronsmak et sted i butikkene?

Jeg liker ikke vanlig whisky, og er slett ingen spritdrikker i utgangspunktet. Men denne er god, til og med etter min kresne smak.

Skrevet

Okei! Tenkte jeg kanskje skulle prøve det som en rask løsning en gang, men jeg tror det blir med tanken :P

Forresten - SD'en de lager på Roskilde er det INGEN som slår! Jeg MÅ ha den oppskriften!

Det er ingen som slår min, tenker jeg vi sier :lol: I Italia i forfjor sommer fikk jeg til slutt bare ett spørsmål når jeg kom til strandbaren for kvelden: "how many?" (spanderte noen på min blakke lillesøster i ferien, derfor hvor mange). Jeg tror aldri jeg bestilte noe annet enn det.. :lol:

Du kjøper en flaske på polet som heter "Southern Comfort", det er whiskylikør fra Sør-Statene i USA. Denne har du i et halvt glass, og så fyller du opp med og blander med en eller annen sitronbrus. Før brukte jeg Seven-Up men det får man vel ikke i Norge lenger, vi kjøper det imidlertid i Sverige i blant. Men du finner sikkert noe brus med sitronsmak et sted i butikkene?

Jeg liker ikke vanlig whisky, og er slett ingen spritdrikker i utgangspunktet. Men denne er god, til og med etter min kresne smak.

*Springe på polet*

Ang brus så lager vi sitronbrus selv. Da kan vi lage den så søt vi vil, den inneholder uansett ved normal blanding bare halvparten så mange kalorier og smaker i tillegg MYE bedre enn all kjøpebrus.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Vi hadde en elghund som stod og ulte ved døra hvis det var løpetisper innen en mils radius (satt på spissen), og en annen elghund som ikke brydde seg i det hele tatt, så det er nok i alle fall til en viss grad individbetinget. Ellers har jeg bare hatt relativt små hunder (6-8 kg), men det har kun vært tisper, og de har vært veldig enkle mtp. løpetid (lite blod, ikke noe særlig hormonpåvirking mentalt utover at det skal markeres hver 5. meter på tur). simira nevner livmorbetennelse, jeg vet ikke om det er mer vanlig på småraser, men min forrige hund fikk i alle fall det. Men skal man ikke drive med avl eller andre raserelaterte aktiviteter er det jo ikke verre enn at man kastrerer.
    • Hvordan er rasene hunden er blanding av? Og ikke minst foreldrene? Det er jo ulempen med blanding, det er vanskelig å gjøre grundig research, men foreldrene og evt. tidligere kull kan jo gi indikasjoner. Hvis det er bevisst blandingsavl så ville jeg uansett håpet at de ikke ville avlet på en hannhund som er slik, men samtidig så ville de da kanskje ikke avlet på blanding heller, om de var opptatte av genetikk. Jeg kan ikke veldig mye om miniatyrhunder, jeg har kjent et par hannhunder som var slik du beskriver, og et par som er helt greie. Når det er sagt er jo tispene også "kjent" for mer gneldring og innbilte svangerskap og livmorbetennelse, så man velger jo litt sine onder. 
    • Hei! Jeg er helt ny i liten-hund-verden. Har tidligere hatt springer spaniel, boxer og schæfer, men skal nå få en liten blandingsrase.  Jeg er så usikker på valget av hannhund eller tispe! Personlig har jeg ikke en sterk preferanse, har hatt to tisper og en hannhund, og heller nok kanskje mer mot hannhunder. Men jeg hører fra mange med små hunder at hanner kan være veldig vanskelig å få stuerene, at de markerer inne og at de er så stressa rundt løpetid i nabolaget feks at de står og uler ved døra osv. Dette er ikke noe jeg har vært borti med store raser, verken min egen eller venner sine (vært aktiv i NRH og NBF-miljø i 15 år, så vært borti en del forskjellige raser) i det hele tatt, så er det en typisk type atferd for små hunder, eller er det mer individbetinget? Vi legger så klart til rette for rotrening og passe aktivitetsnivå osv osv.  Hadde vært fint å høre noe annet enn skrekkhistorier om små hunder, for akkurat nå lener jeg veldig mot tispe.
    • Vi har hittil foret vår valp på 13 uker med fire måltider om dagen og har planer om å gå ned til tre måltider om dagen. Ved fire måltider ga vi frokost ca 07-07.30, lunsj 12, middag 16 og kveldsmat 19.30.  hvilke tidspunkter forer dere valpene deres og hva har fungert for dere?
    • Hei @Betan, min erfaring strekker seg fra 2002 da jeg fikk min første bull-hund. Min første ambull ble født i 2007 og jeg har hatt mange verv i det norske raseklubbens styre, nå sitter jeg i den svenske klubbens styre. Jeg har som oftest hunder i par og jeg er utdannet innefor atferd men også jobbet som hundetrener i mange år. Nå for tiden konkurerer jeg med min ambull-tispe. Vi er i kl 3 i RL f.eks og har flere sporprøver bak oss, tatt i Sverige. Så erfaringen strekker seg fra egne hunder til mange av norges og sveriges ambuller. Holder det?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...