Gå til innhold
Hundesonen.no

NKK Bø


HHC
 Share

Recommended Posts

  • Svar 195
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Betong er under teppet... Jeg greide nemlig å revne opp sånn halvannen meter med burtrallen vår

*Bare hvisker at jeg meldte på Willy og krysser fingre for dommerendring.... Noen har enten for mye penger eller for stort konkurranseinstinkt - eller begge deler... sukk*.

Vil dere komme helt frem til inngangen bør dere gjøre som jeg og venninnen min i forfjor Ryk clutchen midt i en bakke i nabokommunen, ring NAF og bli kjørt helt til inngangen av tauebilen med vår bil

Betyr det at du ikke skal sitte på med likevel?

Joda, jeg vil gjerne sitte på! :) Vi skal jo heie på dere og greier :P

Kjøringen på søndag har løst seg, så da slipper jeg å tenke på overnatting likevel.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

10 og 12 ekvipasjer i AG2S og H2S. Det var noe annet enn over 50, som vi er vant til!

Også har jeg oppmøtetid kl 10.00. Og både Sheltie og Aussie har oppmøtetid 09.00. Da kan jeg få med meg litt av de også :D

Nå la jeg også merke til at det er en BC med også! Det skal jeg hvertfall sjekke ut :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

20 beardiser tidlig på lørdag og 7 boston litt sent på søndag - aldeles perfekt! Håper det ikke blir "bikkjekaldt" så beardisene kan ligge i bilen mens jeg stiller Moxy på søndagen... Det er en klar forskjell å manøvrere seg inn på en utstilling med eller uten tre beardiser...

Moxy fikk i dag fleecesokker, så med de og Hurtta fleecedressen sin så burde hun greie å holde varmen selv i Telemarkshallen! Det får bli litt vetbedder og noen saueskinnspledd til de mere pelsede hundene, tror jeg.

Tror borti 10 av beardisene skal bo på samme campingplass - så det blir jo sosialt og hyggelig! (Eller bare misunnelse og krangel - hvem vet? HA HA)

Hadde vært svært så hyggelig å få med seg et cert eller to, ja... Men kjenner lite til noen av dommerne, så det er jo umulig å forutsi.

Spennende blir det uansett!

Susanne

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Ikke lenge igjen - jeg gleder meg :D

Ble spurt om å skrive på lørdagen, men tror ikke jeg orker frosne fingre en gang til ;)

Ace er nr 2 i ringen, og jeg krysser fingrene for at det ikke er så mange juniorer og at jeg ikke gjør noe dumt med å stille ham. Det er ikke bare bare å være 9mnd og 5 dager første gang som junior ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Puh.. Tre beardiser børstet siste uka' - en som skal stilles og to som kun behøver være "respektable å ha med ut blant folk".. Barte og benvask gjenstår på Moby (stilles) - tar det i morgen formiddag..

Moxy skal få en kloklipp og kanskje et bad i morgen..

Det ER mye tid som brukes på pelsstell når man har vært sløv med tre stykker i noen uker - så NÅ skal det bli andre og bedre rutiner i heimen! (Det sier jeg alltid)

Pakking av bil og en kjapp handletur på Rimi - og vips er vi på god vei til Garvikstranda camping i morgen. Hvis det er andre som skal bo der - ikke få sjokk av å se beardiser der, vet om i hvertfall 15 beardiser som skal bo der i helgen.

Får fundere litt på om man gidder å stikke bortom hallen og sette opp bur og utstyr i morgen e.middag - hadde jo vært supert å komme til "ferdig dekket bord" på lørdagen, men det er jo alltid et herk å reise ut igjen når man vel har kommet fram, da.

Kanskje bedre å reise grytidlig på lørdag morgen.

Kjør pent alle sammen - lykke til!

Susanne

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Etter litt trening på stuegulvet greier nå Arja å stå relativt rolig, løpinga er vel heller bumpete fortsatt. Jaja, gubben som skal vise henne :lol:

Lexi blir 9 mnd i dag, så dette blir nesten så tidlig debut som det går :D

Nå må bare jeg bli frisk, ellers blir det en tøff dag på søndag :P

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her ble det skikkelig "kattevask" på Moby i dag - snuta' og nederst på frambena.. Det var det som var grisete etter beintygging i uka som har vært, så da får det holde med dèt.

Moxy greide å forville seg inn på badet når jeg var ferdig med Moby, så vips ble hun badet også. Det var IKKE spesielt oppskattet! Men til sammen brukte jeg kanskje 20 min på de to - og det får man jo ofre på de som faktisk skal stilles i helgen synes jeg.

Usj.. "Dørstokkmila er LANG", altså.. Pakke i bil i kaldt vær er vel noe av det kjedeligste som finnes??

Susanne

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Søren, jeg har glemt å klippe klør. Sorry SFX, jeg må gjøre det dagen før utstillinga :lol:

:| Klippe forsiktig!

:P

Jeg gleder meg også! Er spent :P Og så lurer jeg på hvordan stemningen er hos bernergjengen :)

Det kommer litt an på hvem som vinner :whistle:

Nå har jeg fått litt groomingtips av mamma, hun har tross alt stilt berner i 20 år og har vært borti en pels eller to, så etterpå skal X'en bli enda vakrere enn vanlig. Herregud, går det an da??? Hun som er sååå vakker, også skulle bli enda vakrererere?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Det kan ikke være en brist i en tå eller noe sånt da? Små sår har jeg også oppdaget at de blir fryktelig utilpass av, selv om de nærmest er mikroskopiske. Min hund ble tilnærmet invalid når hun hadde et bittelite gnagsår mellom to tær, ville ikke legge vekt på den foten i det hele tatt 🙈
    • Jeg forstår hva du mener, og jeg kan sette meg inn i situasjonen din. Om det hadde vært en hunderase som ikke var tallrik; der foreldredyr og linjer bakover utmerket seg, f.eks ved å ha god mentalitet og fantastiske brukshundsegenskaper ville jeg kanskje kunne ha firet noe på krava. Men om det er en tallrik rase (som schæfer, rottweiler, belgisk fårehund, golden eller labrador) ville det måtte en god del overtalelse til for at jeg hadde takket meg til en hund med potensielle leddsjukdommer eller mentale brister.  Hunder er levende vesener og vi er selvfølgelig ikke garantert at de holder seg friske. Og det kan jo hende at du uansett ender opp med en hund med både HD og svak mentalitet for det jeg vet. Men hvorfor ta sjansen? Om det så skjer, kan du i minste trøste deg med at du gjorde det du kunne for å få en frisk hund, og at bare har hatt uflaks. 
    • Det er en vanskelig balanse. Jeg er godt i gang med å analysere alt han gjør for å unngå skader og slikt. Går han rart, virker han mer sliten enn normalt. Spiser han som han burde? Hvis han begynner å røyte mer enn vanlig, er det tegn på stress og at han har ondt, eller er det på grunn av årstidsskifte? Mange krisetanker etter hvert, ja 😪 Enn så lenge tror jeg at jeg trykte på alarmknappen unødvendig.. Sikkert ikke siste gangen, i og med at han ikke er noe ungdom lengre.  Tusen takk svar, setter pris på at dere setter av tid til å hjelpe meg ❤️ 
    • Det er skummelt med godt voksne hunder. Hva er filleting og hva er viktig å legge merke til, liksom. God bedring, håper dette bare var en filleting!
    • Takk for svar, @simira❤️ er veldig nøye på å ta på ulldekken når vi har vært på trening/tur og han skal i bilen. han ligger mjukt og varmt inne buret. skal se på back on track dekken. Har jo lest og hørt mye bra om disse dekkene gjennom årene.  6 tenner er en del, men merker at han er mye mer oppesen etter operasjonen. Han virker mye mer fornøyd med livet   Den gode nyheten nå er at jeg *kan* ha vært en smuuule hysterisk. Etter tannoperasjonen nå i april ser jeg etter tegn til vondter på ham, jeg er kjemperedd for å overse ett eller annet. som jeg gjorde med tennene.. Jeg mistenker at det "kun" er våteksem som har oppstått innimellom tredepotene 😅 Kan hende et eller annet har vært kilt innimellom der, som jeg ikke har sett. Jeg syntes det gir mening i og med at vi har gått i mye vått terreng, og at jeg ikke har vært spesielt flink til å tørke ham. Pluss, han er allergiker og får fort sår og eksem av tilsynelatende ingenting. Har begynt behandling og håper det fort går over 😊 Har en bulldog med utypisk smerteterskel for kan ikke skjønne at det lille greiene kan gjøre *så* vondt. Blir om eieren: Dramaqueen!! Tusen takk for gode ønsker ❤️  Enn så lenge puster jeg letta ut. Men, vil fortsatt begynne med tilskudd til leddene. Noen forslag? Hva skal jeg se etter i et godt tilskudd, eller er det bortkasta pæng? 🤷‍♂️
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...