Gå til innhold
Hundesonen.no

Hundesonen pin, button etc.


Djervekvinnen
 Share

  

56 stemmer

  1. 1.

    • Pin
      18
    • Button
      42
    • Nummerklype
      15
    • Stoffmerke
      4
    • Annet (spesifiser)
      2
  2. 2.

    • Logoen slik den er nå, med bulldogg
      0
    • Bulldogg med hundesonen-tekst
      0
    • Den gamle logoen med bullterrieren
      23
    • Bullterrieren med hundesonen-tekst
      10
    • Den gamle logoen med poteavtrykk med hjerte i
      12
    • Poteavtrykket med Hundesonen-tekst
      9
    • Vil at vi skal lage helt ny logo til dette
      2
    • Kun Hundesonen-tekst
      0


Recommended Posts

Flott!

Hadde det vært mulig å åpne for at man kan svare på flere alternativer på første spørsmål?

Og kanskje legge til et alternativ for de som ønsker kun tekst? :)

EDIT:

Nå så jeg at Synnøve har skrevet at det enten blir bilde eller tekst, og det blir button :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvorfor kan man ikke ha både bilde og skrift? Er ikke det mest vanlig på en button?

Savner alternativet med gammelt hundebilde (bullterrieren) + teksten Hundesonen uten .no (Folk som ikke kjenner meg så godt trenger ikke å få invitasjon til å finne meg på sonen ...).

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ren tipping, men det har muligens noe med eierskapet av logoen å gjøre?

Det tror jeg også. Den ble tegnet av en sonis (husker ikke hvem!), den er fin og var godt likt. Den ble plutselig fjernet og erstattet med bulldoggen uten at noen forsto helt hvorfor ...

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det blir vel et litt stort apparat hvis det skal lages ny logo først kanskje?
Trenger jo ikke nødvendigvis det. :) Hvis noen flinke tegnere svipper sammen en logohund hver, i løpet av en (kort) frist, så ser vi hvilken som får flest stemmer - av de nye og de gamle.

Men jeg er fornøyd med bullterriern jeg altså. :) Hvis vi får bruke den?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg synes bullterrieren er en fin logo, jeg - morsom, søt og "cartoonlike". Bulldogen tror jeg har sett på annet (kan det være Clip Art eller noe, kanskje?).

Med eller uten tekst, svarte jeg. Men heller nok litt mere til at det skal stå Hundesonen (evt. med .no - spiller ingen rolle) bare for å vise at det faktisk ER en logo for et eller annet.

Men tenk litt på størrelsen, da - neppe noen som vil gå med en diger snodig bullterrier på puppen, liksom... Man kan jo få slike i både 5 og 10 cm i diameter.

Susanne

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg syns også den pote logoen er finest. Den er mer nøytral og ikke så "barnslig" som de andre :P

Buttons er nok det billigste alternativet å få laget.

Men det finnes hundre ting som bruker pote som logo. Bullterrieren er spesiell!

Men tenk litt på størrelsen, da - neppe noen som vil gå med en diger snodig bullterrier på puppen, liksom... Man kan jo få slike i både 5 og 10 cm i diameter.

Susanne

Enig. Lag en liten nett en.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg vil faktisk ikke gå med en bullterrier på meg på en utstilling, det er jo ikke den rasen jeg driver med... blir jo helt feil. Jeg vil ha noe lite og anonymt som skulle gi et hint til de som er på sonen, ikke reklamere for nettstedet eller vise hele verden hvor de finner meg.

Men det er bare mine preferanser...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bare et spm til de som ikke vil ha hundesonen.no, vil dere ikke reklamere for siden fordi dere ikke vil ha nye som kommer hit? Er dette bare for "gamle" sonen folk?

Ja, sonen er bare for de som har vært her i minst 5 år. Ny regel...

Nei, selvfølgelig ikke. Sonen er for alle! Men for min del er jeg ikke interessert å dra med kollegaer og andre ikke-hundeinteresserte inn hit. Jeg synes egentlig det er helt greit at det står hundesonen.no, for jeg kommer bare til å bruke pin'en på hundeutstillinger og hundeaktiviteter likevel. Og med bullterrieren. Den var kjempefin, og betyr sonen for meg. Hundpote har ingenting med sonen å gjøre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bull terrieren var kulest. Men nå tror jeg ikke jeg kommer til å kjøpe meg en pin, fordi jeg HATER sånne smådingser som ligger og slenger og lager rot (ja, jeg har allerede huset fullt). Og når man faktisk trenger dem, så er de søkk borte, umulig å lokalisere. Grrr...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Synes jo det med en ny hund var en god ide, hvertfall med at de kan også være med.  Min har ingen hemninger her heller, så jeg må sette begrensninger- det driter ho hardt i.. Vi driver med nosework, men er ikke det beste miljøet her nede.. Synes også det er rart å ha gammel hund, det er mange begrensninger- men mye herlig også..
    • Ja, og stresser. Det er jo så mye som ikke er klart....
    • Åå så søt 🥰 Teller du ned dagene nå?
    • Det høres ut som en veldig fin ordning  Min senior kan ikke gå så lange turer lengre pga. en dårlig skulder, men samtidig har hun bare ett gir, og det går i hundre hver eneste tur. Så jeg må begrense henne veldig for at den skuldra ikke skal bli enda verre. Hun er jo en liten hund så jeg hadde håpet på å kunnen gå turer med henne i sekk, men det var hun i hvert fall ikke interessert i 🙈 Hun har også blitt fullstendig hemningsløs på sine gamle dager (et snev av demens?), så hvis jeg ikke følger med på henne hele tiden driver hun med de mest utrolige akrobatiske påfunn (som å kaste seg ned trappa), så her er det selvmordsforebygging på daglig basis... Heldigvis har vi Nosework da, som hun elsker. Det er virkelig en fantastisk aktivitet for gamle hunder, og ettersom, det er uoffisielt kan vi konkurrere selv om hun går på medisiner. Til helga skal vi på kurs i Nosework, og i juli er vi påmelding Nord-Norges første Nosework-konkurranse  Så helt dødt er det ikke her, men savner det livet vi hadde før utrolig mye. Dette er første gang jeg har gammel hund, så jeg er nok litt i sjokk over hvor begrensende det faktisk er.  Ellers luftet jeg så smått tanken på å kjøpe ny hund som kan bo hos min mor inntil videre, og hun var ikke helt fremmed for det. Den eneste innvendingen var "men hva gjør vi når jeg skal reise bort?" 😅 Hun og samboeren har hatt hund i "alle år", men nå som pensjonister ønsker de et litt friere liv uten hund. Men en hund som kan bo der, samtidig som jeg har det meste an ansvaret ellers, er kanskje ikke en helt fjern idé? 🤔
    • Hilse på Izuba. Henter i juni.)  
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...