Gå til innhold
Hundesonen.no

Rare komplimenter du har fått?


Aya
 Share

Recommended Posts

Stjal denne fra et annet forum - for tråden ble hysterisk morsomt, så jeg tenkte jeg måtte få med sonisene på dette også. Det trenger ikke kun være fra mulige partnere/flørter/lignende, men rare komplimenter sånn i all generellhet. Noen som har noen morsomme på lager?

Jeg fikk f.eks høre fra gynekologen min at "jeg var en ordentlig flink førstegangspasient". Jah. Takk? Noe å sette på CV'en?

Eller som jeg fikk høre på en festival i sommer (nei, regner IKKE denne som et kompliment, men den er jo litt morsom ... tragikomisk :lol: ): "hvis ikke jeg har funnet meg ei annen i løpet av kvelden, kan ikke du bare ringe meg da a?" ... Oii ... så koooselig ... For en fristelse! :lol:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 92
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Min venninnes lille datter hadde følgende kompliment til sin mor, som satt bak huset og solte seg toppløs: "Når jeg blir så stor som deg, skal jeg ha like lange fine pupper som du har"

:lol: Vet ikke om det teller jeg, men tar det med likevel. Satt i en park med en kompis av meg, så kommer en av byens løse fugler bort, titter på oss, legger hånda på armen min og ser intenst på k

"Hadde du sett litt annerledes ut hadde jeg vært skikkelig forelska i deg" .... Jo takk

Vi er tre jenter som står og skravler litt. Den ene av jentene sier noe skikkelig drøyt (obskønt!). Den andre av jentene sier "Oi! Nå var du like pervers som Ingrid!" Den første jenta "Det tar jeg som et kompliment". Jeg: "Que?"

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Veit ikke helt om det kan kalles et kompliment, men en gang møtte jeg en fyr i døra på et utested, og han sa "jeg vil ta på håret ditt når det går for meg". Akkurat da skulle jeg ønske jeg hadde parykk..

Ifjor var det en som prøvde å sjekke opp en venninne av meg, og når hun var GANSKE avvisende, så snudde han seg mot meg og sa "Du er jo ganske pen du og". Heldige meg! :banana:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Julebord på jobben: "Du Siri, det er bare EN feil med deg.... De to hundene dine". Skikkelig sjekkereplikk det, tenker jeg *ler*.

Forøvrig er det ikke alltid det er positivt "å se godt ut" når det kommer fra farmor liksom (jepp, jeg hadde lagt på meg litt siden sist hun så meg *ler*).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:lol: :lol:

Vet ikke om det teller jeg, men tar det med likevel. Satt i en park med en kompis av meg, så kommer en av byens løse fugler bort, titter på oss, legger hånda på armen min og ser intenst på kompis og sier, dønn allvorlig: "Du må ta godt vare på henne, selv om hun har fregner!"

:huh::lol:

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Veit ikke helt om det kan kalles et kompliment, men en gang møtte jeg en fyr i døra på et utested, og han sa "jeg vil ta på håret ditt når det går for meg". Akkurat da skulle jeg ønske jeg hadde parykk..

Hahaha det fikk meg til å le høyt :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

For min for lengst avdøde farmor var det skikkelig status å ikke være for tynn. Hun vokste opp i Lofoten der fattige folk var tynne og rike folk hadde litt kjøtt på beina. Men selv om jeg visste dette føltes det litt kjipt når hun alltid utbrøt : Nei så tjukk og feit du har blitt!

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

fra en full kar når jeg og dyret var på kveldstur " du og hunden din passa skikkelig godt sammen! som hund som eier vettu, dere ligna skikkeli! å de er et kompliment!" Trodde jeg skulle dø av latter! (dyret er en boxer btw)

"du er akkurat tjukk nok til å ha DE deilige formene!" uhm, takk?

"jeg syns det er dritt sexy med jenter som er maskuline og ikke bryr seg om utseende jeg" øøøøøøh, skulle DET bety noe bra?:P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Veit ikkje heilt korleis eg skal tolke det, men det var frå mormor for nokre år sidan: "Du har sånn rompe som stikker ut og ikkje ei sånn flat ei!" :huh:

Og som enkelte har sagt: "Du og bror din liknar veldig" skjønar ikkje heilt korleis dei kan få det til å stemme sidan han er normalvektig med masse musklar, og eg er ein bolle :rolleyes2:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Haha, her var det mykje moro :lol: .

Far min budde i Botswana i sørlege Afrika på 80-talet. Då vi flytta ned att på 90-talet var det ei han hadde jobba med sist han var der som møtte han med DET komplimentet: "Oh, Egil, you look SO fat and nice!" :D .

Det skal då seiast at fedme er eit statussymbol i dei delar av verda. Akkurat som i Lofoten, tydelegvis ;) .

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

"Dama di har skikkelig bra hofter for fødsler. Dere kan få mange barn sammen!". :lol: Nå var dette ei venninne da, men likevel så hadde jeg satt pris på om noen hadde sagt at dama mi var fin eller noe. :P

Og så synes jeg det er litt spesielt å synes at jeg er fin på håret, når jeg har så lite som jeg har. :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Gråtass

For en del år siden, da jeg var yngre, tynnere og hadde mere struttepupper, sa en fyr til meg at jeg hadde : "snasent dashbord!" Den tok det litt tid før jeg kom over, fniser litt fortsatt jeg..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Siden du skriver at dere snart har hatt valpen i snart 4 uker ,går jeg ut fra at den er 11-12 uker gammel? Dere begynte å stenge valpen inne i valpegrind da den var omtrent 10 uker gammel, altså mens den fremdeles er for en liten baby å regne.  Selvfølgelig gråter og hyler den, noe annet ville vært rart. Hvalpen ble tatt fra sin mor og søsken , der den hadde tilgang til både trøst  og lekekamerater hele tiden, til å bli plassert på et fremmed sted uten denne trygghetsfaktoren og ikke minst muligheten til å herje og leke/få utløp for energi på en normal måte.    En normalt valp har MYE energi og har behov for å få utløp for den på en god måte. Faktisk mye mer energi enn de fleste tror, hvis man ikke er vant til hvalper/har sett hvordan hvalper forholder seg til hverandre. Å stenge hvalpen /hunden inne i grind/bur er IKKE god dyrevelferd.  Ikke oppnår man noe positivt heller, med mindre man anser tvangspasifisering for et gode..  Når det kommer til renslighet, så lan faktisk en slik fremgangsmåte forsinke eventuellt hindre framgang, da hunden lærer at det nytter ikke å si ifra ( pipe, hyle , gråte), den er tvunget til å gjøre fra seg der den er.  Å få en valp renslig er som regel MYE arbeid, man må ha øyne både i nakken og på siden av hodet og følge med HELE tiden, så lenge hvalpen er våken . Apropos våken..nei, normale hvalper sover ikke 20 timer i døgnet, da er den enten ikke frisk eller så ‘sover’ den av tvang. Noen hvalper/hunder sier tydelig ifra hvis de må ut og gjøre fra seg, andre gir vag/utydelig beskjed, dette gjelder både voksne og hvalper. Hverken hvalper eller voksne hunder gjør fra seg ‘på trass’ inne, uansett hva enkelte påstår.  Selv om hvalpen nettopp gjorde fra seg ute, så kan den godt ha behov like etterpå. Forøvrig er ofte stress og frykt en utløsende faktor når det kommer til tømming, akkurat som hos folk. Så når hvalpen blir stengt inne i denne grinda, så kan stresset være med på å utløse trang til tømming. Kvitt dere med grinda og behandle hvalpen som et familiemedlem og som den babyen den er. Det vil komme både dere og ikke minst hvalpen til gode 🙂 For tidlig igangsetting av  ‘hjemmealene’ trening kan trigge seperasjonsangst, så her vil jeg ha gått veldig forsiktig frem med tanke på starten denne hvalpen har fått.        
    • Vi har lå hatt valpen i 3, snart 4 uker, og har for et par uker siden begynt med litt trening på å være i valpegrind.  Rasen er Brasiliansk terrier.  Valpen begynner å bli stueren, men vi må følge godt med enda siden den ikke gir lyd fra seg når den skal ut. Regner med dette går seg til. Valpegrinda står på stua, og etter råd fra noen andre krympet vi den inn til å ha plass til bare senga.  Men, valpen hyler og piper og bjeffer med en gang den lokkes dit. Slenger inn noen godbiter og sier «på plass», og stenger grinda. Etter 20-30 min roer den seg og sovner. Vi er innen synsrekkevidde for den, og vi har valgt å ikke gi den noe oppmerksomhet når den driver på slik. MEN, han både tisser og bæsjer inni der, selv om han like før var ute og gjorde ifra seg!  Jeg har også sittet utenfor grinda uten at han når tak i meg, men hyler fortsatt, men kanskje ikke like lenge.  Målet til slutt er jo at han på sikt skal kunne være hjemme alene mens gutten er på skolen fra høsten av, 6 timer ca.  Men slik det ser ut nå virker det som at vi kan glemme dette🙄 Noen råd? Spør hvis jeg har glemt å informere om noe😊
    • 🤣🤣🤣 det er minst 5 år til 🤣
    • Du får si fra når han er voksen og veloppdragen.
    • Tja, finnes det egentlig et rett tidspunkt? Jeg har fått valp både som student, i full jobb, og nå i 80% jobb kombinert med deltidsstudie. Det har gått fin-fint hver gang. Har vært heldig og fått lov til å ha med meg valp på jobb frem til den kunne være alene hjemme. Synes det høres ut som et fint tidspunkt for dere. De som sier at det ikke er rett tidspunkt fordi du er student. Hva begrunner de det med?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...