Gå til innhold
Hundesonen.no

Mari trenger hjelp!


Mari
 Share

Recommended Posts

Ok, soniser, jeg trenger deres hjelp. Det har seg slik at jeg har Pierre Pig. Pierre Pig er en herremann på 17 cm, han begynner dessverre å bli veldig gammel og slitt. Blitt sydd her og der og mistet fluffet og den fine rosa fargen sin. Men han er høyt elsket, og det er på tide at han pensjoneres fra sengen til hylla før han avgår ved naturlig død. Jeg trenger en arvtaker, og ikke en hvilken som helst arvtaker.

Pierre Pig ble laget på nittitallet av Manhattan Toy Company, og er i familien Tip Toes. Tip Toes'ene kommer i stor og liten, Piggie er en liten variant og det må hans arvtaker også være.

Jeg har tatt kontakt med selskapet flere ganger, men aldri fått noe svar. Jeg ser en Tip Toe giraff på ebay, men til 600 kroner uten frakt og moms? Jeg kan ikke det.

Så kjære soniser, jeg trenger deres hjelp. Hvordan kan jeg få tak i en ny Tip Toe som kan fylle mitt hjerte med varme og kjærlighet?

På forhånd veldig veldig takknemlig for svar!

3576935076_7a73c81218_o.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Strikke en ny? Eventuelt ta den med til noen som er proffe på strikking og be de lage en identisk kopi for deg? :) det gjorde mamma med noen av våre bamser når vi var mindre.

Edit: eventuelt sy hvis den ikke er strikket, ser ikke så godt åssen den er lagd på bilde..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Strikke en ny? Eventuelt ta den med til noen som er proffe på strikking og be de lage en identisk kopi for deg? :) det gjorde mamma med noen av våre bamser når vi var mindre.

Pierre er ikke strikket, han er sydd.

14'' og heelt feil stoff! Pierre Pig er i en slags frotte, ikke ekkel polyester plysj.

Den var grisekul! Bokstavelig talt!

Men forslag, siden de tydeligvis er litt vanskelige å oppdrive: du kjenner ikke noen flinkiser som kan sy en ny til deg da? Eller er det noen skikkelige vriene finesser på den?

Jeg har ikke peiling. Men det er viktig at den har Tip Toe sjarmen som Pierre Pig (kalt Piggie blant venner) har. Jeg vet ikke om den lar seg gjenskape lett for en hobbysyerske.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fine Loke. :) Men nei, SÅ mye hjelper jeg ikke andre. :D Det er utrolig nye kjærlighet da, det er en grunn til at jeg kjenner det knyter seg litt i meg å tenke på at han kanskje skal dø.

Piggy har forresten vært mange plasser i verden han. Cuba, Japan, USA, England, Kroatia, Spania, Italia, og mange mange fler. Når man er liten Tip Toe får man lett plass i en koffert. :heart:

Men nuh, køya.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den var kjempesøt :wub:

Litt OT: I USA er det veldig populært å samle på slike bamser (og dukker, leker, mm.), og samlere er til dels villige til å betale DYRT for dem. Det er trolig forklaringen på prisen. :hmm:

Jeg har noen bamser som jeg fikk i USA på 90-tallet, som er verdt flerfoldige tusen i dag (spesielt siden jeg beholdt merkelappen på og de er "som nye"). Jo bedre stand de er i, jo høyere pris er samlerne villige til å betale.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kan ikke hjelpe deg så mye men jeg kan si at prisen er dyr for det merket er dyrt og ikke bare litt dyrt men SVINDYRT! Jeg tar inn leker fra det merket på jobb og de er dyre, en kopi av deres leker som ser identisk ut koster 99kr og deres leke 289kr og det er bare et eksempel så de er meget dyre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

6150428207_3ec014f7c0_o.jpg

Ikke spør hvor meg jeg betalte. Herregud. Meeen, jeg håper han er på vei over atlanteren allerede i morgen.

Litt godt at det ikke ble en gris. Det ville føltes som jeg erstattet Piggy. Men det kan jo ingen gjøre. :ahappy:

Tusen takk for hjelpen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Hei sonen!  År 5 uten hund. Nå er jeg lei. Har vært innom de fleste rasene (altså vurdert) og har over gjennomsnittet (nerde) kunnskap om raser, men allikevel sliter jeg litt med å lande. Kanskje dere kan hjelpe?  Springer eller Sheltie. Meeennnnn. Springer: redd pelsstell men skjønner at man kan klippe den I sportsklipp uten å barbere eller ødelegge pels.  Sheltie: hater bjeffing, ser på fb gruppene at 9/10 sliter med unødvendig bjeffing og at de ikke egner seg I ymse sport grunnet lyd...   Hva skal jeg med hund?  Familie hund som jeg kan trene med og dra på kurs/seminar med. Lære mer hands on, har masse bok kunnskap men mangler litt hundespråk forståelse og hvordan løse problemer. Går turer i fjell og skog. Er mye ute og diller med barna.  Jeg har stor familie, 2 små barn, 1 stort. Mye barn innom på besøk.  Kom gjerne med andre forslag, men har vært igjennom alle rasene og slått de fra meg av forskjellige årsaker. Hjertet mitt vil en ny bruksschæfer tispe men hjerna sier nei  
    • Jeg er tispemennenske, og trives mye bedre med tisper enn hannhunder.  Men jeg oppfatter ofte hannhunder som mer kosete, og lojale.  De er ofte "dummere" enn tispene synes jeg.. Skal ha tispe denne gangen også. 
    • Jeg får ofte raskere bånd med hannhunder jeg omgås, men jeg har nok selv landet på at det er tisper jeg skal ha nå. Foretrekker å ha hund som ikke skal tøffe seg eller bli tøffet på av andre hunder (og min erfaring er at dette er svært mye mer utbredt blant hanner enn tisper, selv om det det å forvente uansett kjønn blant noen raser), og synes ikke det er stas med høy kjønnsdrift hele året og stresset det kan medføre heller. Men hanner er generelt noe friskere (på den måten at det er flere tisperelaterte plager enn hannhundrelaterte) og ikke variabel i forhold til egen syklus som noen tisper er. 
    • Hannhunder kan sikkert være fine dyr for noen, men det er dessverre ikke min personlige opplevelse, og den jeg har hatt ga ikke særlige gode erfaringer med kjønnet. Jeg foretrekker helst tisper, især siden man nå ønsker drive oppdrett. Syntes de er mer seriøse, ærlige og stabile oppå det igjen. For ikke å snakke om manglende snoppevask, markering og lettere for samkjønnsaggresjon For all del, jeg kjenner trivelige hannhunder, og en gang i fremtiden var planen å forhåpentligvis importere en trivelig og fin en. Men har skjønt at å planlegge hund skal jeg ikke gjøre, det går aldri som jeg vil   
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...