Jump to content
Hundesonen.no

Gjett blandingen!


Recommended Posts

Jeg synes det er gøy å gjette på hva blandingshunder er blanding av, mulig det har vært en slik tråd her tidligere, men det skadet vel neppe med en ny :whistle:

Så da begynner jeg med Jasper.

Han er blanding av to vanlige raser som er godt representert på forumet. Han veide ca 70 kg (han døde dessverre av magedreining).

jasper.jpg

Link to post
Share on other sites
 • Replies 887
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Niks, dessverre Japansk spisshund og dachs var de siste to rasene (så ikke helt at vi nærmet oss noe )

1- chow chow/??? 2- dachs/diplodocus

Ser mer springer spaniel ut enn engelsk setter, både i form og farge/tegninger

Posted Images

har du bilde av Jasper forfra?

Nope, har dessverre bare dette på denne pc'n. Var ikke min hund, men bestevenninnen min sin. Forfra så han ut som en renraset GD, bare noget kraftigere. Han var vel 90 cm i skulderhøyde om jeg ikke husker feil ( imellom 85 og 90)

Edit: kan vel gjøre det enklere ved å si at det ikke er GD i han, selv om mange trodde han var en stor hannhund av rasen. :aww:

Link to post
Share on other sites

labrador og rottweiler?

Rottis stemmer, men ikke labrador :ahappy:

Han har ikke fargene eller størrelsen til hverken mor eller far (bare for å understreke hvor mye rart man får når man blander liksom :lol: )

Edit: nei, ikke nuffe. Begge to er korthårede, men pappaen finnes i langhår, strihår og korthår. Nå har dere fått mange hint altså, men han er litt vanskelig. Vanlig rase, som er mye brukt til 2 vidt forskjellige ting..

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.
 • Nye innlegg

  • Hvorfor belønner du inne hos deg? Hva blir da verdien av å vise frem hvor gjenstand ligger? 
  • Noen videoklipp fra hva Rav og jeg har gjort frem til nå. Hun er nå 10 måneder, og vi har lagt et lite grunnlag til videre utdannelse.  Søk og markering på små fertbilder: https://youtu.be/fOhBkuwozvY Overværsøk og meldingstrening med løsbitt: https://youtu.be/UTwSv5aaLZE USAR (urban search and rescue) Søk i vanskelig miljø https://youtu.be/mMxAOnRZG3k Litt lydighet: https://youtu.be/JcenPSVO_A4 https://youtu.be/-9Id4yG9npE Frisøk med melding på gjenstand: https://youtu.be/wKU2yKnWstA
  • https://www.apollon.uio.no/artikler/2019/3_tarmflora.html
  • Noen geniale tips for å få sikker måling av mankehøyde på hunden? Jeg har målt flere ganger i dag, fått han til å stå skikkelig stille helt inn mot veggen mens jeg har laget merke i veggen også. Men jeg får både litt varierende resultat og tror jeg måler litt for mye. 🤷🏻‍♀️
  • Min ene var mye hos eksen min da det kom valp i hus. Typ noen timer til noen dager av gangen. Han (verken hunden eller eksen) ga uttrykk for noen form for stressreaksjon på det, heller tvert imot. Hunden og eksen gikk veldig godt overens og hunden virket som han satte pris på litt opplegget med mer «one on one time» og mer variert hverdag. Men han her var en turbohund med turbohjerne som trengte mye mental stimuli. «Forandring fryder» gjelder helt sikkert ikke alle hunder, og den avstanden mellom hjemmene og lengden intervallene virker veldig drøy.  OT, men litt morsomt at den bittelille cavaliervalpen (RIP, ***** SM 😭) reagerte med territoriell aggresjon da jeg hentet ham hjem etter at hun hadde fått de første tre dagene med alenetid hjemme. Introduserte dem utendørs, og det gikk helt fint, men da vi kom inn var hun veldig tydelig på at dette var hennes hjem. ..og han lot henne tro det, så hun fikk truet ham unna sin egen matskål under måltid også, uten annen reaksjon enn et: «Hjelp meg!»-blikk til meg 😂
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...