Gå til innhold
Hundesonen.no

Michelle_bodeng

Medlemmer
  • Innholdsteller

    72
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Michelle_bodeng

  • Bursdag 01/09/1988

Contact Methods

  • MSN
    michelle.bodeng@hotmail.no

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Larvik
  • Hunderase
    Fransk Bulldog
  • Mine dyr
    Maya-pruppen, fransk bulldog 3,5år.
    Og to puser ved navn Svartepus og Hvitepus aka Bolla.

Michelle_bodeng's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hørtes ut som en vond situasjon... Enig med Djervekvinnen over her. Om du ikke selv klarer lengre, kan du legge ut en annonse å se om noen som kan mye om hund, tar kontakt og vil overta han. Men du MÅ skrive om han, og problemene. Samt se ann personen veldig.
  2. Jeg har Fransk bulldog, og de er også veldig forskjellige i forhold til helse, pust og parring, fødsel. Men det er nok flere FB som parres normalt og føder normalt, enn engelske. Etter jeg møtte Peggy, til SoppenCamilla hadde jeg Enda mer lyst på EB enn før. Men i ettertid har jeg møtt noen andre også, og da skjønner jeg at jeg ikke orker. Hadde jeg fått garanti på at den ville være som Peggy, ville jeg ikke tvilt. Men dette er noe man ALDRI kan vite. Som med mange andre raser.
  3. Jeg håper du heller ville gjerdet inn tomta om du bodde nær en trafikkert vei og visste ungen din likte løpe å se på biler? Før du rev armen ut av ledd mener jeg.
  4. Hehe... jeg hadde ikke tenkt å si til hverken en 1åring eller en hund at den ikke kan jakte på biler. For INGEN av de ville forstått det. Men, man kan gjerde inn tomta si.
  5. Jeg er litt uenig med deg her på en måte. Ja en hund er en hund. Men i prinsippet blir det det samme som barn, siden vi har tatt ville dyr inn i hus. Sant? Om man tar F.EKS ett barn. Skal man straffe de med strøm eller ris? For klart, det funker nok. Om man strømmer ungen når den drar i duken på bordet, eller leker med stikkkontakter, eller klatrer på skap. Da er man kvitt problemet. For ungen kan også ta alvorlig skade, fulgt av død om det får skapet over seg etc. Det blir for brutalt og anbefale i ett hundeforum at strøm er bra løsning. Vedkommende har ikke forsøkt ALT, og ikke, i forhold til hva jeg har skjønt, engang hatt kontakt med en hundetrener. Jeg har hund og barn, om Maya hadde forsøkt stikke av når døra ble åpnet eller glemt lukket, ville jeg gjerdet inn inngangspartiet, eller tomta. Hvertfall før jeg brukte strøm. Men klart, alle har sine meninger.
  6. Vær så snill ikke bruk strøm Jeg vet ikke hva som kan hjelpe deg i denne situasjonen, annet enn å ta kontakt med en hundetrener som har drevet med slikt tidligere. Heldigvis har jeg en hund som som regel hører om jeg roper på hun eller bestevennen hennes. (selvom den andre hunden ikke er der). Om hun blokker ut, er det eneste jeg trenger å gjøre å rope, NAMME. Da har hun fra hun var valp blitt vant til at det kommer noe veldig godt. Som regel når jeg startet dette fikk hun kun kokt kyllingfilet eller pølsebiter når jeg brukte ordet namme. Og jeg trente det hele tiden, innendørs, utendørs etc. i flere mnd. Maya-pruppen er veldig glad i biler, og vil gjerne løpe etter når noen kjører, som regel er hun i bånd rundt veier og om noen skal kjøre. Og om hun ikke er, og om jeg ikke har noe ekstra godt når dette skjer, kremter jeg høyt og tramper. heldigvis stopper dette da. Du har en utrolig kjip situasjon her, Men jeg kan ikke se at strøm vil hjelpe deg i det hele og store. Det kan ende med anmeldelse og du kan i værste fall ende med å ikke ha hund mer.
  7. Bur er grusomt mot en hund, mens STRØM blir anbefalt av flere soniser? WTF? Tror enkelte her inne må gjøre noe med tankegangen sin. STRØM er dyremishandling, og er forbudt. Om man ikke klarer trene hunden sin selv, får man a)omplassere eller b)avlive. Man har ansvar for hunden sin, om man ikke klarer det burde man ikke ha hund. Om en unge er slem, slår vi ikke ungen fordet, for det er ULOVLIG
  8. Hmmmm... er Pro Plan helt bak mål det da eller? siden det er det eneste jeg ikke ser på testene?
  9. OH YEAH, kjenner du eiern eller? hehehehehe
  10. Huff nei, må trekke meg fra denne tråden jeg. Vokst opp med schæfer, og det gjør vondt å se hvordan rumpa ligger nesten i bakken når de står... Våre hadde såvidt hentydning til litt helling. Men den nye "rasestandaren" gir meg magesår
  11. rottis og dobbis ja... en igjen.. YOU can do it
  12. hmmmm... det ligger med bilde av bestefaren i annonsen. Er det meningen de skal ha rumpa i bakken når de stilles ut?
×
×
  • Opprett ny...