Gå til innhold
Hundesonen.no

Hvor finner jeg microsoft word programmene mine?


Tonje
 Share

Recommended Posts

Jeg driver å legger over diverse fra pc til ekstern harddisk for jeg skal levere pcn til service og da kan ting forsvinne. Men, jeg finner ikke alle office-programmene mine? De ligger jo i menyen, men hvor kan jeg finne dem slik at jeg får kopiert de over til harddisken?

Null peiling på sånt :icon_redface:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er ikke 'bare' å flytte programmer over, slette partisjon/disk de lå på og legge de tilbake etterpå - da virker de ikke uansett. Enkleste er kanskje å flytte dokumenter osv som du vil ta vare på istedet. (det er forøvrig alltid greit å lagre dokumenter og ting man holder på med på 2 lagringsenheter akkurat med tanke på backup) Så innstalerer du programmene igjen og henter opp dokumentene fra der du lagret dem.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hmm, du mener altså å lagre selve programmet flere steder? Hvordan gjør man sånt da? Så når jeg nå (fant officene mine) legger de over på en ekstern harddisc så vil jeg ikke kunne legge de inn etterpå om de forsvinner?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Noen programmer takler å ligge på eksterne harddisker og bli flyttet rundt på, office pleier ikke å være i den kategorien. Om det blir borte etter service så kan jeg sikkert hjelpe deg :) ta backup av bilder, dokumenter og slike filer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du må skille mellom program og filer/dokumenter, tror jeg?

Du har filer, dokumenter som du har laget eller fått fra noen. Og så har du office word, som er et program som viser deg disse filene på pc-en din. Dokumentene kan du flytte på, sende med e-post, legge på en annen harddisk osv., og vise de med andre programmer andre steder. Programmet må installeres, og kan ikke bare kopieres over. Men dokumentene har du altså fortsatt.

Noen som er flinkere til å forklare enn meg? Jeg kunne aldri blitt lærer...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hmm, du mener altså å lagre selve programmet flere steder?

Nei, arbeidet du gjør - altså dokumentene osv ...

Det fins program for å flytte plassering på selve programmet(f.eks office) slik at oppføringer i registeret osv oppdateres, men selv syns jeg det er enklere bare å legge inn programmet(f.eks office) igjen hvis det blir slettet under rep.

Det er vel arbeidet/det du har holdt på med som er det du er redd for å miste? - det bør du som sagt ha lagt over til annen lagringsenhet enn hva OS ligger på. Selve office programmet har du vel på CD og kan lett installere det igjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg skjønner at det er forskjell på programmer og filer, men tenkte kanskje det gikk an å lagre programmet på en ekstern harddisc allikevel. Men siden det ikke går får jeg bare installere det på nytt etterpå. Bilder og sånt har jeg allerede lagret :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Jeg får ofte raskere bånd med hannhunder jeg omgås, men jeg har nok selv landet på at det er tisper jeg skal ha nå. Foretrekker å ha hund som ikke skal tøffe seg eller bli tøffet på av andre hunder (og min erfaring er at dette er svært mye mer utbredt blant hanner enn tisper, selv om det det å forvente uansett kjønn blant noen raser), og synes ikke det er stas med høy kjønnsdrift hele året og stresset det kan medføre heller. Men hanner er generelt noe friskere (på den måten at det er flere tisperelaterte plager enn hannhundrelaterte) og ikke variabel i forhold til egen syklus som noen tisper er. 
    • Hannhunder kan sikkert være fine dyr for noen, men det er dessverre ikke min personlige opplevelse, og den jeg har hatt ga ikke særlige gode erfaringer med kjønnet. Jeg foretrekker helst tisper, især siden man nå ønsker drive oppdrett. Syntes de er mer seriøse, ærlige og stabile oppå det igjen. For ikke å snakke om manglende snoppevask, markering og lettere for samkjønnsaggresjon For all del, jeg kjenner trivelige hannhunder, og en gang i fremtiden var planen å forhåpentligvis importere en trivelig og fin en. Men har skjønt at å planlegge hund skal jeg ikke gjøre, det går aldri som jeg vil   
    • Jeg eier en selveier leilighet i et sameie. Helt uproblematisk. Leste vedtektene før jeg bydde/kjøpte og snakket med megler om dyrehold også først.  vi er vel rundt en 70 enheter tror jeg totalt på 5 bygg. Og jeg vet det er minst 10 hunder som bor her fast pr.d.d + folk som passer hund med ujevne mellomrom. Og en hau med katter er det også. Eneste regelen vi har er at hunder ikke skal i heisen pga allergi, det går bra siden hvert bygg kun er 4 etasjer. Tror dog det er folk som bryter den regelen ganske ofte som bor høyere opp en meg i første. 😂  Relativt nytt bygg da, ferdigstilt i 13/14 og dermed veldig god lydisolering også. 
    • Han fikk vite det når vi hadde hilsa på valpene! 😂
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...