Gå til innhold
Hundesonen.no

Angus & Alice


Guest Michellus
 Share

Recommended Posts

  • Svar 186
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Halloo, oppdatering

Herlig å lese om all treningen dere driver med, rundering virker helt fantastisk!

Guest janson

M E R B I L D E R

Jaaa!

Gratulerer med valp! Han ser virkelig herlig ut. :wub: Ser forøvrig at du planlegger å melde deg inn i FBK. Ålreit med flere av de litt yngre! ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Michellus

Tusen takk dere :D Han er kjempesøt altså :aww:

Han har blitt ganske varm i trøya si nå, og er ikke redd for å teste ut hvordan man får oppmerksomheten til mor og far. Dessuten har båndet blitt akseptert, og gangen er ikke skummel lenger :D Jeg må innrømme at det er deilig å ha en relativt myk hund. Beskjeder går inn veldig lett der og da, og med oppfølging, vil han nok bli verdens mest perfekte hund *kvalmt skryt* Jeg venter fortsatt på at ørene skal reise seg da :P

Et par bilder:

mms_img75470-1.jpg

Klø meg på magen aaa. Pliiis aaaa...

16052011069.jpg

Ehm.. Ja, hva kan jeg si. Han ser morsom ut når han sover :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Michellus

Kan vel ta en oppdatering her nå :ahappy:

Angus, som nå har blitt 10 uker, har nå vært hos oss i en uke, og hittil har alt gått ganske bra. Ganger er ikke skumle lenger, og båndet er heller ikke ekkelt å ha på. Jeg har smått begynt med trening, og for tiden trener vi kontakt, gå pent i bånd, innkalling, sitt og ikke bite på ting som ikke er lov :lol: Treningen går ganske bra. Han er veldig lærevillig og konsentrerer seg veldig når vi trener. Har funnet ut at han jobber for godbit bedre enn lek, for han er litt vanskelig å leke med altså :P Men vi satser på at det snur seg etter hvert :)

Vi har vært på besøk hos svigermor og det tok han på strak arm og synes det var kjempemorsomt! Han likser seg godt nedi Sarpsborg den gubben :D

Angus har også fått opp matlysten sin og har gått fra å være en hobbyanorektiker på tørrfôr til å bli en nesten glupsk ulv på råfôring. Det liker vi selvsagt veldig godt :D

Når det kommer til andre hunder er han veldig respektfull. Mot andre valper, derimot, er han utrolig røff. Litt for røff etter min mening :lol:

Om dagene venter jeg på at ørene skal reise seg. Når han ligger og sover så er de oppe :lol:

IMG_0432.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...
Guest Michellus

Gutten har rukket å bli 11 uker allerede og dumme mamma har ikke oppdatert her føles det ut som. Gutten vokser for hver dag som går jo :lol:

Om dagen jobber vi masse med kontakt og det tar han veldig fort synes jeg. Ellers leker vi også masse sammen og siden han nå har blitt ordentlig husvarm så er det lettere å kommunisere med han. Rensligheten har forbedret seg, men han har fortsatt noen uhell. Han har dog forstått at dører leder til "ute", så om han har uhell så er det som regel utenfor dører. Han biter så og si nesten ikke på oss lenger, og om han skulle gjøre det så er det i lek hvor det ser ut som (etter å ha bitt oss) at han skjønner at vi ikke liker det og slutter kjapt med det. Utseendemessig er han den minste hannhunden i både høyden og lengden, han er noe mer kvadratisk. I forhold til utstilling vet jeg ikke om dette er bra eller dårlig, men i mors øyne er han den peneste uansett :lol::wub:

Han er en utrolig trygg, sterk, tøff, god, snill [insert ekkelt skryt further] og vi kunne ikke bedt om en bedre valp :wub:

30052011080.jpg

Begge ørene har også kommet opp, så for dagene nå så ser det ut som om han har et tak på hodet :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...