Gå til innhold
Hundesonen.no

Dagens Middag


tm100021
 Share

Recommended Posts

  • Svar 3.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg tror jeg sprekker... To flotte blomkålhoder brekt i store buketter, forvellet i vann til nesten møre. En god liter hvit saus med muskat over blomkålen (som ble sirlig stappet ned i en ildfast fo

Omnomnomnomnom!!!

Jeg leste først... Morrabrød

Posted Images

42 minutter siden, Line skrev:

I dag vet jeg faktisk ikke hva jeg skal finne på...

Ikke jeg heller. Derfor kjøpte jeg wokgrønnsaker, vegetarboller, båndspaghetti, sopp, revet ost, tomater og løk. Sammen med det jeg har fra før i skap, skuffer og fryser så har jeg mange muligheter. Men altså ingen konkrete idéer. 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

6 minutter siden, Snoffe skrev:

Har du oppskrift? Hørtes veldig spennende ut :)

Veldig enkelt; kjører et lite blomkålhode og et fedd hvitløk i foodprosessor. Rører det sammen med to egg, og slumper på med potetmel el. rismel (kan selvsagt bruke vanlig mel) til det er en passe smøremyk masse (tipper ca 1 dl mel) kan også ha i revet parmesan. Bruker salt og cayennepepper i. Smør utover et bakeark, og forstek den gyllen. Så er det bare å bruke som vanlig pizzabunn. Liker å bruke snøfrisk som "pizzasaus", for det gir god smak, og er ikke så bløtt som tomatsaus. Men all slags topping funker, bare å bruke noe som er godt :)

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Pringlen skrev:

Veldig enkelt; kjører et lite blomkålhode og et fedd hvitløk i foodprosessor. Rører det sammen med to egg, og slumper på med potetmel el. rismel (kan selvsagt bruke vanlig mel) til det er en passe smøremyk masse (tipper ca 1 dl mel) kan også ha i revet parmesan. Bruker salt og cayennepepper i. Smør utover et bakeark, og forstek den gyllen. Så er det bare å bruke som vanlig pizzabunn. Liker å bruke snøfrisk som "pizzasaus", for det gir god smak, og er ikke så bløtt som tomatsaus. Men all slags topping funker, bare å bruke noe som er godt :)

Takk, dette skal jeg teste ut :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg laget lammegryte igjen. Nå tror jeg det er slutt på lammebogene jeg kjøpte for noen uker siden. I dag ble gryta litt for tyntflytende og litt smakløs. Tror jeg sier at lammegrytesesongen er over. Har fortsatt noen porsjoner lammestek og saus i fryseren da.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Personlig er jeg veldig glad i bichon-rasene, selv om de krever litt klipping og børsting. Med riktig sosialisering og trening så er de fine familiehunder som kan være med på det meste. Om dere lener mot spaniel så synes jeg personlig at springeren er et bedre valg. Cockeren og de mindre (king charles og cavalier) har mye helseproblemer. De er fine familiehunder, men krever også litt pelsstell. Shetland sheepdog kan være et alternativ. Hvis dere ikke vil ha pelsstell i det hele tatt så ta en titt på dansk/svensk gårdshund. De kan bjeffe når det kommer besøk, går folk på veien, osv. men ikke noe mer enn de fleste andre små raser. De er glatthåret, men røyter da korte hår minst et par ganger i året, som er normalt for alle røytende raser. De er aktive og trenger både fysisk og mental aktivisering, og kan kanskje minne litt om beagle hvis det er utseende som trekker der. Mellompuddel eller dvergpuddel er morsomme og allsidige hunder, de må klippes/børstes.
    • Takk for utfyllende svar og gode råd!  Hvis vi skulle se på en mindre hund, er det noen raser du vil anbefale da?   Hvis vi lener mot spaniel: vil en cocker spaniel eller springer spaniel være et bedre valg? 
    • Har jobbet i kafé tidligere, og etter det jeg kan huske så benyttet vi oss av et spesifikt middel for å bløtlegge bestikk i noen minutter før steamer. Het vel «Dip-It» eller noe sånt.
    • Det ser jo ut som at det virker å bruke strup, men jeg ønsker ikke å bruke det på hundene mine uansett. Mykere metoder tar nok lengre tid, og krever sikkert mer av meg som hundefører, men jeg ønsker heller å legge inn den innsatsen enn å påføre smerte på hundene mine. Hva forskning sier er ikke så relevant for meg, når jeg ser at jeg klarer å oppnå det jeg ønsker uten å bruke brutale metoder så gjør jeg selvsagt det.  Ingen av mine hunder er enkle typer, så når det går an å få de til å fungere godt uten bruk av vold så tenker jeg det skal være mulig for de fleste. 
    • Det er veldig lenge siden jeg har brukt noe slik(da jeg gikk på folkehøyskole for 20+ år siden). Men jeg husker at man skulle skylle før man satte inn i maskinen. Jeg fant også dette, om det er til noe hjelp; Oppvaskmaskin til industri: Slik får du best resultat - Machine Products Storkjøkken AS
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...