Jump to content
Hundesonen.no

Mitt nye håp!


MarieR

Recommended Posts

:lol::P:lol: :lol:

Da fikk jeg det endelig bekreftet - en av hannvalpene hos kennel Inlicios første valpekull blir min :P :P Jeg er utrolig lettet, og føler meg kjempeheldig, for jeg tror dette kan bli et veldig bra kull med tanke på bruksegenskaper og gemytt. Kullet består av 7 valper, tre tisper og fire hanner. Valpene ble født på fredag, og er nå 3 dager gamle. Valpisen flyttet altså hit i begynnelsen av September. :P Jeg er storfornøyd med både oppdretter og foreldredyr, og gleder meg veldig til å se hvordan dette utvikler seg!

Planene er mange, det er mye jeg vil, så jeg får se an hva vi blir å prioritere mest. AG og retrieverjakt står høyest på planen, i første omgang på hobbybasis, så får vi se hvordan det utvikler seg. :P Spor, LP og utstillinger blir vi nok også å sysle litt med.

Bilder og informasjon om foreldrene kan ses her: www.inlicio.com

*Lykkerus*

Link to comment
Share on other sites

Endelig er det offentliggjort og bekreftet og all ting. :lol: Gleder meg skikkelig til du får den lille håpefulle tollerterroristen hjem. Det skal nå bli dugelige brukshunder av den kombinasjonen i alle fall, noe annet vil overraske meg skikkelig.

Mine favoritter er forøvrig gutt 2 og 3. Og klart man kan få favoritter allerede etter tre dager, bare ut fra bilder. Og neida, man har ikke studert de opp og ned i det hele tatt. :lol: :lol:

Link to comment
Share on other sites

Grattis! :P:lol:

Men skal du virkelig hente hjem valpen 3-4 uker gammel? For hvis den ble født på fredag så er den vel neppe 8 uker i begynnelsen av august? :P

September skulle det vel stå :P

Endelig er det offentliggjort og bekreftet og all ting. :P Gleder meg skikkelig til du får den lille håpefulle tollerterroristen hjem. Det skal nå bli dugelige brukshunder av den kombinasjonen i alle fall, noe annet vil overraske meg skikkelig.

Mine favoritter er forøvrig gutt 2 og 3. Og klart man kan få favoritter allerede etter tre dager, bare ut fra bilder. Og neida, man har ikke studert de opp og ned i det hele tatt. :P:lol:

Selvsagt kan man det :P Jeg liker alle sammen jeg, men har også lagt spesiellt merke til t og tre :lol: Det er bare tre av dem som blir værende i Norge, to i midt-norge og en jeg ikke husker hvor. Resten skal til sverige.

Tusen takk alle sammen :P

Link to comment
Share on other sites

Selvsagt kan man det :P Jeg liker alle sammen jeg, men har også lagt spesiellt merke til t og tre :lol: Det er bare tre av dem som blir værende i Norge, to i midt-norge og en jeg ikke husker hvor. Resten skal til sverige.

Tusen takk alle sammen :lol:

De to i Midt-Norge, er det din + Johanna sin, eller to utenom din? :lol:

Link to comment
Share on other sites

De to i Midt-Norge, er det din + Johanna sin, eller to utenom din? :lol:

Min pluss hennes ja :lol:

Jeg tar forresten gjerne i mot forslag på navn, noen har jeg allerede listet opp, men tar gjerne i mot flere. Daglig navn, først og fremst :P Ingen spesielle krav egentlig, bare fyr løs folkens. Jo, forresten, et krav, helst to stavelser, så mye mer praktisk å rope :lol:

Link to comment
Share on other sites

Gratulerer! :lol: Blir spennende å følge den lille fremover - og etter all plapringa til Elisabeth om dette her tviler jeg på dere slipper lett unna treningsbiten :lol::lol:

Link to comment
Share on other sites

Gratulerer! :lol: Blir spennende å følge den lille fremover - og etter all plapringa til Elisabeth om dette her tviler jeg på dere slipper lett unna treningsbiten :P:lol:

Thanks :lol: Veldig glad for at jeg ikke slipper lett unna treningsbiten jeg :P:P

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Det bør du ikke. Gå god for dem. En av eierne der nå er anmeldt av veterinær, for dyremishandling. Etter at en valp på 6 mnd som var på kurs der ble strupt og holdt opp i luften etter kobbelet (Med struphålsbånd) og fikk påført varige skader på luftrør og strupehode.  Fordi den "utagerte" mot andre hunder. Som om valper bjeffer av annen grunn enn usikkerhet.... Veterinæren ble så rystet over skadene at mat-tilsynet ble meldt.    Så styr langt unna er mitt råd. Man risikerer at hunden blir varig skadet på kropp og sinn. 
  • Vill var 12kg ved 17 uker/4mnd, og har endt opp på 19,5kg og rett over 50 cm😅 Roet seg betraktelig etter 5mnd😅
  • Tenkte det passet fint med en liten oppdatering, nå som jeg snuser litt innpå forumet igjen og Sydney har blitt en gæmlis Om tre dager har hun rund dag, og har vokst et ordentlig hvitt skjegg. En god gammel dame har hu altså blitt, men ennå sprek som bare det. Akkurat nå chiller vi etter å ha tatt oss en fin tur på fjellet Lett og deilig regn, og lite folk. Tok ikke med kamera, så blir mobilbilder! Hun ser så kompakt og rar ut her, haha Er igrunn spinkel.
  • 13-åringen min har også bare ett gir, og hun løper alle turer. Hun har i tillegg en del muskelsvinn, bilyd på hjertet og en skranglete skulder, så en frisk 13-åring tenker jeg i hvert fall det er uproblematisk å løpe med. Jeg har fått beskjed fra veterinæren om at jeg bare skal la min styre tempoet som hun vil.
  • Jeg har en eldre hannhund på 13 år, blandingshund, mor er husky. Han er et sportstype, bygd lett og rask. Veier 26-29 kg, varier i vekt, pga han fortsatt blir like surrete når nabotispene har løpetid 🙊 Han har alltid vært med på lange gåturer og sykling/løping/ski. Har redusert litt på turene som han er med på, men har han med på intervall løping, maks 4 km.  Han er usedvanlig sprek og holder koken på tur, dersom han sakker tempoet så følger jeg han. Veterinæren sier han er ekstremt sprek og frisk for alderen. Har minimalt med muskelsvinn og bevegelsesapparatet er som på en unghund. Ellers frisk med god hjerte/lunge helse. Hun mener han bare har godt av løpeturene, men jeg bekymrer meg alltid for at det blir for mye.. Han har aldri vist tegn til at det er for mye, han elsker å løpe, og vi går både før og etter løpingen. Han henter seg like fort inn som alltid etter løpeturene.  Har han aldri med på løpetur i solsteik eller over 20 varmegrader. Da holder vi oss til å gå.    Er det noen som har eldre senior hund som de løper med? Skjønner at jeg bare skal være veldig fornøyd med sprek og frisk gammelmann i hus, men jo eldre han blir, jo mer bekymret blir jeg for at noe skal skje han ❤️ 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...