Gå til innhold
Hundesonen.no

NKK Lillestrøm


SFX

Recommended Posts

  • Svar 417
  • Created
  • Siste svar
Ja, dessverre - jeg lurer fortsatt på hvorfor, de kunne jo informert om årsaken synes jeg...

Enig!

Du må bare, for jeg kan ikke skjønne annet enn at vakre, aldeles sjarmerende Ellie ikke skal gå helt til topps :hmm:

Å, takk :)

Skal

For da skal jeg hilse på og ta bilder :D

Ja :P

Og jeg vil også gjerne hilse på deg :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da har jeg meldt på Memphis og Sting. Og håper ingenting kræsjer denne helgen, gru-gleder meg til PM kommer ut.

Også håper jeg ikke Sting, som er champion og skikkelig lekker, tar vinnertittelen fra Memphis. Stille han dårlig kanskje :twisted:(neida)

Også var det å melde på Tia også etterhvert...

Jippi, da får jeg endelig hilse på Memphis!!

Jeg har ikke råd til å melde på Bella. :wub: Men jeg kommer og stiller et par bernerhanner. Har gratis overnatting så jeg blir nok der hele helgen. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jippi, da får jeg endelig hilse på Memphis!

Jeg har ikke råd til å melde på Bella. :) Men jeg kommer og stiller et par bernerhanner. Har gratis overnatting så jeg blir nok der hele helgen. :twisted:

Du kan låne penger av meg til å melde på?

Og har du virkelig aldri hilst på han før? Det er jo litt sykt :wub:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Noen som vet om det forsatt er "NM i hundekunnskap"?

Vi skal ha hundekunnskapstest i år også, ja. :ahappy: Det blir sannsynligvis nokså tidlig på dagen på lørdag (10-11-tiden), men det er ikke helt bestemt enda.

Det blir til at jeg kommer nedover jeg, også. Skal sitte på NKKU-stand hele helga og reiser uten hund, men dere som er der får komme bortom og hilse på! :ahappy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da har jeg meldt på Memphis og Sting. Og håper ingenting kræsjer denne helgen, gru-gleder meg til PM kommer ut.

Også håper jeg ikke Sting, som er champion og skikkelig lekker, tar vinnertittelen fra Memphis. Stille han dårlig kanskje :ahappy:(neida)

Også var det å melde på Tia også etterhvert...

Huske at du har ett handler oppdrag også da :ahappy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Huske at du har ett handler oppdrag også da :ahappy:

I know, heldigvis er vorstehhundene på søndagen og kelpiene på lørdagen. Så må jeg bare krysse fingrene for harde livet for at det ikke kræsjer med LP1 ;)

Vet ikke enda. :lol: Jeg kunne bodd hos mormor og morfar, men om det er ledig husrom hos deg frister det litt mer. :ahappy:

Er ledig her vettu ;) Vi må bare finne en måte å komme oss dit på, men det ordner seg sikkert, siden de fleste jeg kjenner som skal dit kjører forbi Furuset

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvorfor må jeg alltid være ute i siste liten?? Jeg har stresset skikkelig nå, siden både pcen og nettet hang seg opp. Men da var Tia påmeldt i LP1, Skrulle i åpen klasse og Brenda i brukshundklasse. Blaze og Tia prioriteres selvsagt, men kan hende jeg rekker å stille Skrulle og :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

...og jeg har gratis parkering hos pappa'n min 10 min. gange unna, men om det er verdt det? Neppe, for jeg skal ihvertfall ikke risikere en hel haug med møkkete hundebein :) Får trøste meg med at denne bare er en gang i året.

Nå var det jo ett tips. Søstern og jeg tar bussen. Rottisen hennes blir ikke akkurat møkkete av det :) *mumle er bare 10 min med buss* Men parkeringplassene jeg tenkte mest på var jo faktisk de som har asfaltert gange inn til varemessa pluss at du har ett parkeringshus ved shellen som ikke er like dyrt heller som er 2 min gange :)

Er ledig her vettu :) Vi må bare finne en måte å komme oss dit på, men det ordner seg sikkert, siden de fleste jeg kjenner som skal dit kjører forbi Furuset

Kanskje jeg får gubben til å ta ene varebilen og stapper inn noen benker :lol:

Noen som vet om noe overnatting i området? Skal nedover men trenger plass å sove :ahappy:

Vel du har hotell Arena rett ved siden av (men tipper fullbooket?) også er det ett thon hotell til i gågata, fagerborg hotell litt utafor gågata også skal det være noen hotell til tror jeg :banana: om ikke så har du jo hotell i Oslo og 10 min tog eller 20 min bil :aww:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er visst også kvalifisert i NM i juniorhandling :) Fikk vite det idag, fikk også invitasjon :o Men tror ikke det blir noe av da jeg ikke har noen hund å stille ut :lol:

Edit: Mathea, jeg gleder meg også å møte deg, vi MÅ treffes! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jess, da var inngangsbillett fikset.. skal stå i stand for Bærum Brukshundklubb! Så samme her, hvis noen ser meg bare kom å hilse på! :)

Ellers skulle jeg gjerne hjulpet noen med husly, men bor jo littegrann unna (ikke verre en 15min t-bane, 10min tog men det finnes jo mye som er nærmere). Pluss at han som bor under meg er lite begeistret for hunder, og det var vanskelig nok å få tillattelse til å ha Tinka boende her! :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er visst også kvalifisert i NM i juniorhandling ;) Fikk vite det idag, fikk også invitasjon :) Men tror ikke det blir noe av da jeg ikke har noen hund å stille ut :)

Edit: Mathea, jeg gleder meg også å møte deg, vi MÅ treffes! :o

Ånei, så synd da :lol: Men du er kjempeflink da! Dette blir mitt første NM noen gang (ikke bare innen jh), det blir spennende!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er visst også kvalifisert i NM i juniorhandling :) Fikk vite det idag, fikk også invitasjon :o Men tror ikke det blir noe av da jeg ikke har noen hund å stille ut :lol:

Edit: Mathea, jeg gleder meg også å møte deg, vi MÅ treffes! :)

Jeg kan ordne en hund du kan låne hvis du er interessert i å prøve sheltie.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Det kan ikke være en brist i en tå eller noe sånt da? Små sår har jeg også oppdaget at de blir fryktelig utilpass av, selv om de nærmest er mikroskopiske. Min hund ble tilnærmet invalid når hun hadde et bittelite gnagsår mellom to tær, ville ikke legge vekt på den foten i det hele tatt 🙈
    • Jeg forstår hva du mener, og jeg kan sette meg inn i situasjonen din. Om det hadde vært en hunderase som ikke var tallrik; der foreldredyr og linjer bakover utmerket seg, f.eks ved å ha god mentalitet og fantastiske brukshundsegenskaper ville jeg kanskje kunne ha firet noe på krava. Men om det er en tallrik rase (som schæfer, rottweiler, belgisk fårehund, golden eller labrador) ville det måtte en god del overtalelse til for at jeg hadde takket meg til en hund med potensielle leddsjukdommer eller mentale brister.  Hunder er levende vesener og vi er selvfølgelig ikke garantert at de holder seg friske. Og det kan jo hende at du uansett ender opp med en hund med både HD og svak mentalitet for det jeg vet. Men hvorfor ta sjansen? Om det så skjer, kan du i minste trøste deg med at du gjorde det du kunne for å få en frisk hund, og at bare har hatt uflaks. 
    • Det er en vanskelig balanse. Jeg er godt i gang med å analysere alt han gjør for å unngå skader og slikt. Går han rart, virker han mer sliten enn normalt. Spiser han som han burde? Hvis han begynner å røyte mer enn vanlig, er det tegn på stress og at han har ondt, eller er det på grunn av årstidsskifte? Mange krisetanker etter hvert, ja 😪 Enn så lenge tror jeg at jeg trykte på alarmknappen unødvendig.. Sikkert ikke siste gangen, i og med at han ikke er noe ungdom lengre.  Tusen takk svar, setter pris på at dere setter av tid til å hjelpe meg ❤️ 
    • Det er skummelt med godt voksne hunder. Hva er filleting og hva er viktig å legge merke til, liksom. God bedring, håper dette bare var en filleting!
    • Takk for svar, @simira❤️ er veldig nøye på å ta på ulldekken når vi har vært på trening/tur og han skal i bilen. han ligger mjukt og varmt inne buret. skal se på back on track dekken. Har jo lest og hørt mye bra om disse dekkene gjennom årene.  6 tenner er en del, men merker at han er mye mer oppesen etter operasjonen. Han virker mye mer fornøyd med livet   Den gode nyheten nå er at jeg *kan* ha vært en smuuule hysterisk. Etter tannoperasjonen nå i april ser jeg etter tegn til vondter på ham, jeg er kjemperedd for å overse ett eller annet. som jeg gjorde med tennene.. Jeg mistenker at det "kun" er våteksem som har oppstått innimellom tredepotene 😅 Kan hende et eller annet har vært kilt innimellom der, som jeg ikke har sett. Jeg syntes det gir mening i og med at vi har gått i mye vått terreng, og at jeg ikke har vært spesielt flink til å tørke ham. Pluss, han er allergiker og får fort sår og eksem av tilsynelatende ingenting. Har begynt behandling og håper det fort går over 😊 Har en bulldog med utypisk smerteterskel for kan ikke skjønne at det lille greiene kan gjøre *så* vondt. Blir om eieren: Dramaqueen!! Tusen takk for gode ønsker ❤️  Enn så lenge puster jeg letta ut. Men, vil fortsatt begynne med tilskudd til leddene. Noen forslag? Hva skal jeg se etter i et godt tilskudd, eller er det bortkasta pæng? 🤷‍♂️
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...