Gå til innhold
Hundesonen.no

Mopsen William


Vanja&William

Recommended Posts

Kong William av Gjøvik!

Mopsen William er en kraftig kamerat på ett og et halvt år som av alle ting elsker smokk! Han er sikkert i likhet med mange andre mopser meget klønete, vet ikke om andre har opplevd dette men om han hører noen komme så blir han så ivrig og tar så mye i når han bjeffer at han bokstavelig talt går på trynet. :)

Han er en super kosehund, utrolig lojal og ikke minst veldig morsom.

Vi holder til i en leilighet i Gjøvik sentrum, her har han sitt eget soverom med 120 cm med seng han kan boltre seg i. Hundesengen måtte bøye seg i støvet for den myke store gjestesengen som han stort sett tilbringer natten i ;) Det skal sies at han er bortskjemt, men ikke i for stor grad, noe han helt klart trives med, han elsker kos og får masse av det :) Er vi ute å reiser for eksempel, og bare har med teppet hans kommer han opp i sengen med meg, går under dynen, stikker hodet opp ved mitt og legger seg på armen min, og slik ligger han stort sett hele natten, en ekte kosegutt med andre ord! :)

Forøvrig er han veldig redd for støvsugeren og anser den som hans største fiende. Her om dagen fikk han også en ny erkerival, en sort elvis parykk som en gang ble brukt på kostymefest. Denne er nå ute av hus til hans store glede ;)

William får mye oppmerksomhet da vi er ute å går tur, det er tydeligvis ikke et vanlig syn med en mops i Gjøvik, han har spesielt draget på gamle damer som fort stopper opp å snakker i 10 minutter om hvor fin pelsen hans er eller at de lurer på hvor snuten hans er :wub:

Han følger meg over alt og er min beste venn, vi har hatt mange flotte stunder og håper på mange fler ;)

post-5426-1241522056_thumb.jpg

post-5426-1241522122_thumb.jpg

post-5426-1241522291_thumb.jpg

post-5426-1241522367_thumb.jpg

post-5426-1241522707_thumb.jpg

post-5426-1241522821_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest janson

Så artig! Jeg sa faktisk nylig til en venninne at jeg tror jeg aldri har sett en mops her på Gjøvik (bor og studerer her) og så dukker dere jammen opp! Fin var han også, liker spesielt de sorte mopsene:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe, det stemmer at det var to kull samtidig ja :)

Mediemanagement 2.året på HiG ja :wub: Har hatt William i 4 mnd nå ca, fikk han fra kennelen da han ikke gikk helt sammen med en annen hannhund som var der, kunne ikke passet meg bedre :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Som @maysofie er inne på, jeg vil vite at en person med utdanning innen hund og adferd er til stede og ansvarlig til enhver tid. Jeg hører om kenneler som stort sett har studenter og utenlandske ansatte uten noe særlig erfaring. Selvfølgelig kan de alltids fint mate og lufte hunder, men om man skal ha ansvaret for de rundt andre, fremmede hunder, og ikke minst sørge for at de har det bra i fremmede omgivelser, så må man ha litt mer erfaring og kunnskap. Personlig foretrekker jeg privat pass der ikke fremmede skal avgjøre om hundene mine skal omgåes andre eller ikke.
    • Jeg har klart en natt hvor hun sov i  syv timer i strekk, men det var unntaket. Men hun er ikke 16 uker enda. 
    • Det som er viktig for meg når jeg har dyret mitt på dyrehotell er at jeg er sikker på at det har det godt. Det vil si at jeg er opptatt av at de oppholder seg på en koselig, ren og hygienisk plass med stort område å bevege seg på. Jeg er også opptatt av sikkerheten til dyret. At det ikke kan stikke av og at andre dyr eller uvedkommende ikke kan komme inn til mitt dyr. Det er også viktig at de har en avtale med veterinær som kan komme straks om noe skulle skje. Jeg er også opptatt av at dyret skal få mye daglig aktivitet og lek. Det er også fint med oppdateringer daglig, gjerne flere ganger hver dag med bilder og video av hvordan dyret har det, gjerne av aktiviteter og lek.
    • Vanlige 'gammel-manns vorter' (dog uten betennelse og puss) og dessverre kreft er vel det jeg har vært borti på gamle hunder. 
    • Takk for svar.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...