Jump to content
Hundesonen.no

Mopsen William


Vanja&William

Recommended Posts

Kong William av Gjøvik!

Mopsen William er en kraftig kamerat på ett og et halvt år som av alle ting elsker smokk! Han er sikkert i likhet med mange andre mopser meget klønete, vet ikke om andre har opplevd dette men om han hører noen komme så blir han så ivrig og tar så mye i når han bjeffer at han bokstavelig talt går på trynet. :)

Han er en super kosehund, utrolig lojal og ikke minst veldig morsom.

Vi holder til i en leilighet i Gjøvik sentrum, her har han sitt eget soverom med 120 cm med seng han kan boltre seg i. Hundesengen måtte bøye seg i støvet for den myke store gjestesengen som han stort sett tilbringer natten i ;) Det skal sies at han er bortskjemt, men ikke i for stor grad, noe han helt klart trives med, han elsker kos og får masse av det :) Er vi ute å reiser for eksempel, og bare har med teppet hans kommer han opp i sengen med meg, går under dynen, stikker hodet opp ved mitt og legger seg på armen min, og slik ligger han stort sett hele natten, en ekte kosegutt med andre ord! :)

Forøvrig er han veldig redd for støvsugeren og anser den som hans største fiende. Her om dagen fikk han også en ny erkerival, en sort elvis parykk som en gang ble brukt på kostymefest. Denne er nå ute av hus til hans store glede ;)

William får mye oppmerksomhet da vi er ute å går tur, det er tydeligvis ikke et vanlig syn med en mops i Gjøvik, han har spesielt draget på gamle damer som fort stopper opp å snakker i 10 minutter om hvor fin pelsen hans er eller at de lurer på hvor snuten hans er :wub:

Han følger meg over alt og er min beste venn, vi har hatt mange flotte stunder og håper på mange fler ;)

post-5426-1241522056_thumb.jpg

post-5426-1241522122_thumb.jpg

post-5426-1241522291_thumb.jpg

post-5426-1241522367_thumb.jpg

post-5426-1241522707_thumb.jpg

post-5426-1241522821_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guest janson

Så artig! Jeg sa faktisk nylig til en venninne at jeg tror jeg aldri har sett en mops her på Gjøvik (bor og studerer her) og så dukker dere jammen opp! Fin var han også, liker spesielt de sorte mopsene:)

Link to comment
Share on other sites

Hehe, det stemmer at det var to kull samtidig ja :)

Mediemanagement 2.året på HiG ja :wub: Har hatt William i 4 mnd nå ca, fikk han fra kennelen da han ikke gikk helt sammen med en annen hannhund som var der, kunne ikke passet meg bedre :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Lill med Perfect image er fremdeles aktiv med collie oppdrett både med lang og korthår. Enklest er nok å ta kontakt på Facebook med henne privat, tror ikke hun har tilgang på Messenger på kennel siden sin dessverre. Hun venter et korthårskull i disse dager (uke 17) og jeg vet hun har noen spennende planer fremover også. Verdt å ta kontakt, eventuelt mase litt om du allerede har sendt henne en melding! Ikke sikkert du får svar sånn helt med en gang da den dama har mange baller i luften, kan ikke annet enn å bøye meg i støvet for arbeidet hun gjør. 😂    Tine (kennel laabanden) som er tagget over her har i hvert fall 1 om ikke 2 korthårs hannhunder ledig akkurat nå, og er vel ikke utelukket at det blir en kort/langhårsparring der i fremtiden, men det kommer helt ann på hvilken hannhund det blir på kortis tispa hennes i fremtiden.  Ann Gjertrud (Kennel NoorWay) er jeg usikker på om avler fremdeles, men er ikke sånn kjempe kjempelenge siden jeg så en annonse fra henne så sant jeg husker rett. Hun var aktiv her inne før, om du søker på Noor, Ninja eller Miyagi (usikker på hvordan det skrives) så finner du henne nok. Men er ellers vanskelig å finne på nett om dagen svjv.  Hadde anbefalt @Kensington Gate , men tror ikke hun avler pr.d.d.    Du kan søke opp norsk collie markedsplass på Facebook, der deles det annonser. 😊 NCK fikk ny nettside for ikke så kjempelenge siden, men oppdateringene har gått sakte dessverre.   
  • Jeg kan ikke se å finne Kennel NoorWay noe sted - verken gjennom Google eller Facebook. Har du mulighet til å sende en lenke? Ellers noterer jeg meg resten av det du skriver, og vil legge stor vekt på gemytt! Takk for hjelpen 
  • Tusen takk for gode tips! Her har jeg litt å sjekke ut 
  • Jeg soser rundt i valpefeber, feriefeber og ferieplanlegging...
  • Ja, det kommer til å bli brukt sekk til valpen. Men vi har lyst til å kanskje leie en hytte og ta små dagsturer med både valp og godt voksen hund.  Sykkelturer utgår pga det blir for tungt med 30+ kg i sykkelvogn.  Alt kommer til å gå på valpens premisser.  Men vi vil gjerne ha turterreng som er ganske flatt, pga eldre hund med hofteplager, og pga tung sekk i krevende, kupert terreng er skummelt.  Setter gjerne tips på turrterreng, eller lettgåtte turer: hele sørlandet, Telemark og Asker område På forhånd tusen takk
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...