Gå til innhold
Hundesonen.no

Caroline&Lillemor

Medlemmer
  • Innholdsteller

    218
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Caroline&Lillemor

  • Bursdag 10/22/1986

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.mopsenetuppenoglillemor.blogg.no

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Ålesunder i Bergen
  • Hunderase
    2 mopser, (Schæfer)

Caroline&Lillemor's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for tips Jo, hun skal gå på beinet, men ikke noen turer enda, det er kun litt rusling i huset og ut på plenen for å tisse. Jeg har hørt mye om den Kong leken, men tror det blir vanskelig for henne å komme til da snuten er så kort. Jeg får gå til innkjøp av tyggebein og se om jeg får laget en søkerunde (gjemme litt godbiter). Det er en kjedelig tid dette, merker at jeg selv blir rastløs. Etter å ha gått tur hver dag i fem år så er det rart og plutselig slippe...
  2. Tispen min opererte kneet sitt for patella for en uke siden og nå begynner hun å bli litt rastløs. Har dere noen tips til noe som kan underholde henne?Noe som ikke krever så mye fysisk. Er det noen her som har hunder som har hatt denne operasjonen? Hvor mye lot dere hunden bevege seg før stingene ble tatt?
  3. Det kan jo være synkope hunden din har også, snakket veterinæren noe om dette?
  4. Jeg kan anbefale en potekrem, dermoscent. Den har vært god på potene til min hund http://www.veso.no/dermoscent
  5. Disse skoene så solide ut ja, prisen har ikke så mye å si så sant de holder seg på foten Jeg satser på at jeg skal få det under kontroll, håper i så fall det. Vil gjerne lufte hundene mine uten å måtte gå å bekymre meg for smerter i potene deres.
  6. Problemet med potesokker som jeg har brukt tidligerere er at de detter av... Ikke pga størrelsen, men fordi hun subber når hun går og da løsner de tilslutt/ de siger. Sko, det er vel noe annet enn potesokker? Jeg ser du har mops selv, er det noen sko du har god erfaring med? Furunkulosen er der enda ja, men veterinæren mener at grunnen til den kommer er pga av disse ekstrapotene av hud som har dannet seg. Men jeg vil forsøke litt rens og krem nå får jeg går den kirurgiske veien, takk for kortisontips
  7. Jeg har allerede gitt henne tre antibiotikakurer i år :mellow: Potesokker har jeg prøvd, men det er små labber og etter 50 meter så er de på vei av... Jeg har en potesalve, men vet ikke om den er vannavstøtende, det må jeg finne ut Akkurat nå prøver jeg med å gi henne antibaktrielt fotbad før hun legger seg, samtidig som at jeg renser labbene med klorhexidin et par ganger i løpet av dagen. Håper dette hjelper, veterinæren snakket om at han kanskje ville fjerne hudlaget under poten kirurgisk, men jeg vet ikke om jeg skal gå med på dette. Vil ikke det bare komme tilbake igjen da!?
  8. Min tispe er plaget med furunkulosebyll mellom labbene, byllen dukker opp på samme plass og forsvinner med antibiotika kur. I følge veterinæren min så mente hun at tispen min muligens kunne starte på et vaksinasjonsprogram som ville hindre furunkulosen å komme så hyppig.Dessverre viser det seg det, etter dialog med en annen veterinær, at furunkulosen mest sannsynlig ikke kommer av svekket immunforsvar og at vaksinasjonen da ikke vil hjelpe. Potene hennes har lenge virket svollen og veterinæren merket seg det at hunden faktisk ikke går på bare potene, men at det har dannet seg hud under poten. Altså går hun på hud! Mest sannsynlig har hun en anatomisk feil da hun også subber med bena når hun går tur, klørne blir slipt ned til de begynner å blø. Det at hun går på hud gjør henne selvfølgelig sår, som igjen fører til at hun slikker seg og blir betent under poten, som igjen visstnok fremkaller furunkulosebyllen... Noen som har vært borti dette?
  9. Gratulerer så mye:) Han var nydelig! En skikkelig hjerteknuser
  10. Så spennende:) Jeg var selv å hentet min andre hund på mandag:) Lykke til, gler meg til bilder:)
  11. Så fin Sita er:) Hun ligner litt på min egen mops syns jeg;)
  12. Huff.. får tårer i øyekroken hver gang jeg leser om folk som har mistet hunden sin.. Men artig histore da,hehe.. R.I.P due;)
×
×
  • Opprett ny...