Jump to content
Hundesonen.no

Bridie i farta på jordet


PsychoLynx

Recommended Posts

Vi har vært på jordet for å bli møkkete idag :lol: Like greit å ta'n helt ut før man skal bade hund uansett :)

290409_03.jpg

290409_04.jpg

290409_06.jpg

290409_08.jpg

290409_11.jpg

Vi fant igjen to tennisballer som ble mistet før jul da

290409_12.jpg

290409_14.jpg

290409_17.jpg

290409_26.jpg

Også var det denne da....

290409_29.jpg

Og når Bridie ikke fikk lov å leke mer med den, ble hu sur... Hu stilte seg rett opp og ned og var furt!

290409_31.jpg

"dumma!"

290409_33.jpg

290409_35.jpg

Link to comment
Share on other sites

Takk :lol:

Og Belgerguri: Ja, å stå oppstilt er jo kjedelig! Bare se når jeg sku vise frem premiene hennes.... Når jeg stiller henne opp så "dør" hu :)

290409_36.jpg

Haha, hun så litt mishandlet ut ja! :P Best å ta dem når de ikke vet om det selv, Cane blir også kjempestygg når han ser at jeg vimser med kameraet. :P

Link to comment
Share on other sites

Haha, hun så litt mishandlet ut ja! :P Best å ta dem når de ikke vet om det selv, Cane blir også kjempestygg når han ser at jeg vimser med kameraet. :)

hehe ja, stiller man dem opp så skal de fillern ikke se bra ut nei :P

Og dere andre: :ahappy:

Link to comment
Share on other sites

Bridie og Peico skulle lekt i gjørma sammen, stor stas det!

Fine bilder som alltid, og det utstillingsbildet ligner det jeg tok av peico da han fikk sitt første Cert. hehe, dør rett og slett. Vil IKKE skryte i alle fall! Morsomt!

Link to comment
Share on other sites

Tøffe bilder av fine Bridie :P skjønner godt at hun blir furt når hun ikke får leke mer..

Men dobbelrosa sløyfe på en dag? Hva betyr den andre rosa da? :ahappy:

Neida. Sløyfene der er fra to dager på utstilling de :P Så var nok ikke noe dobbelrosa nei. :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Det virker jo som at de det er snakk om i artikkelen tar godt hensyn til valpenes behov og utøver god dyrevelferd, og det er vel og bra. Uansett synes jeg det er skummelt med slike trender som involverer dyr, spesielt fordi man aldri vet hvordan det kan utvikle seg. Med en såpass stor etterspørsel, kan vi liksom ikke se bort ifra at det kan skapes mange useriøse aktører som ikke setter valpenes velferd i absolutt første rekke. Forholdene man har sett i utlandet som blir beskrevet i artikkelen er jo ren tortur…
  • Hvis han gjør fra seg rimelig raskt om morgenen så tenker jeg at han faktisk må ut da. Du sier ikke hvor ung, men det kan ta litt tid før de lærer seg å sove hele natta. Men det kan være at han også bare har behov for å røre litt på seg eller bytte liggested, så jeg ville prøvd uten bur.
  • Kast buret på søppeldynga der det hører hjemme.  Her er det ingen som står opp ‘før tiden’ med mindre det er snakk om dårlig mage eller lignende . De sover da også i sengen eller i kurver på gulvet for de som ønsker det.
  • https://www.nrk.no/stor-oslo/valpeyoga-har-kommet-til-norge-_-dyrebeskyttelsen-vil-ha-forbud-1.16816919 Pengegriske ‘grundere’ utnytter små hvalper til inntjening. Tragisk å se at over 40 % svarer at de vil benytte seg av tilbudet. Kanskje ikke overraskende når man ser hvor mange som stadig anskaffer seg vandrende lidelseshistorier på fire ben ..  Håper Dyrebeskyttelsen får gjennomslag her. 
  • Et lite problem, men kanskje noen har et tips eller to?  Har en unghund som våkner litt tidligere enn jeg ønsker på morgenen. Han våkner opp mellom 05.30 og 06.30. Før jeg fikk hunden våknet jeg av meg selv og sto opp en gang mellom 06.30 og 07.00. Tidsmessig er ikke dette noe stort problem, jeg får sove nok selv om jeg står opp 05.30. Jeg ønsker imidlertid ikke å stå opp før jeg må. Vil heller ha den timen på kvelden. Han pleier å sovne av seg selv på kvelden og vi legger oss rundt kl 22. Luftetur umiddelbart før han legger seg for natta. Har prøvd å ha han våken lenger, men det hjelper lite, det er bare jeg som får mindre søvn da. Hunden våkner og starter med å bevege seg litt i buret, strekke seg, og etter litt tid blir det piping/klynking. Jeg pleier å våkne da og han slutter med lyder når han vet at han har greid å vekke meg. Hvis ikke jeg våkner(svært sjeldent) så begynner han å bjeffe. Jeg er ganske sikker på at dette er noe jeg kunne løst ganske lett med ignorering og at jeg venta han ut. Utfordringen min er at jeg bor i blokk og har naboer jeg ikke ønsker å forstyrre med lengre bjefferunder på morgenen. Han lager nok lyd ellers. Vi pleier å ta en rask tur ut når han våkner, og da både tisser og bæsjer han ganske raskt. Rett inn igjen. Jeg er heller ikke helt sikker på om han da våkner fordi han må på do, eller om det er et potensiale for litt mer sammenhengende søvn. Han har fint greid å dressere meg til å stå opp litt før jeg vil, men jeg har latt det skje da det er viktigere for meg å ta hensyn til naboenes velferd.  Er det noen som har noen tips til hvordan man kan få hunden til å sove litt lengre på morgenen?   
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...