Jump to content
Hundesonen.no

Gry83

Medlemmer
 • Content Count

  464
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Gry83

 1. Drar opp en gammel tråd her. ? Er det noen som har en formening om disse hoftene?
 2. Nadira fylte 10 år 24 juni. ❤
 3. Jeg klipper klørne til hundene mine ukentlig. Liker å holde de sånn noenlunde korte for å prøve å unngå skader. Har erfaring med at særlig ulveklør ryker fort hvis de er for lange. ? Min første hund var en omplasseringshund på 4 år som sikkert aldri hadde fått stelt klør/hatt muligheten til å slite de ned selv (de gikk aldri ut med henne), klørna hennes hadde vokst rundt og inn i potene igjen. Hun hadde sporer på bakbeina som så ut som bukkehorn som var snurret rundt flere ganger. Heldigvis fikk ikke potene langvarig skade av dette, hun fikk ikke feilstillte tær, som de kan få i de verst
 4. Dogs of Pegasus ? Enormt kunnskapsrik dame som deler mye nyttig info om hundepsykologi/hundespråk samt flokklederkunnskap.
 5. Oi, fikk ikke med meg at Agria ikke dekker kastrering i forbindelse med svulster lenger! Når sluttet de med det? Jeg kastrerte mi i oktober (tror jeg) 2016. Synes at Agria utelukker mer og mer hele tiden, nesten så jeg vurderer å bytte forsikring...
 6. Jeg fikk dekket både fjerning av jursvulst og kastrering på tispa mi i 2016. Svulsten viste seg å være ondartet, og jeg tror det er derfor det ble dekket.
 7. Godt at dere fant ut av det. ❤ God bedring til voffen!
 8. Kanskje han har betennelse/infeksjon et sted? Har du sjekket om han har feber? Krysser fingrene for at det er noe sånt, og at det lett kan behandles med antibiotika el.l. Masse lykke til!
 9. Aner ikke hva det kan være. Det kan vel være ganske mye forskjellig som får immunsystemet til å reagere å lymfekjertler til å bli store. Har han noen andre symptomer?
 10. 100 % sikker på at det ikke er en av disse lymfekjertlene (med ring rundt?) Hm. Lykke til i morgen!
 11. Håper dere finne ut av det snart og at det ikke er noe alvorlig.
 12. De har lymfekjertler i det området. Tispa mi hadde jurkreft, og hadde en hoven lymfekjertel på samme sted. Selve kulen er nok ikke kreft, da hadde du sikkert oppdaget den før den ble så stor. ? Men hovne lymfekjertler tyder på at noe i kroppen ikke er helt som det skal, så hunden bør undersøkes hos veterinær. Det trenger ikke være noe farlig, det kan være en liten infeksjon eller noe annet uskyldig, men i verste fall kan det være noe mer alvorlig, så det er greit å få sjekket ut. ?
 13. Jeg fullfórer på v&h. Kjøper 5 kg's pølser, betaler betaler 1250,- for 45 kg. Teo, blandingshund 18 kg spiser 300 g daglig. Nadira, pinscher 14,5 kg spiser 400 g daglig. Totalt blir det ca 19 kr daglig. ?
 14. Kjøpte nylig balanseball til hundene, så vi har lekt oss litt med den i dag. ? Nadira er fornøyd med egen innsats, se det smerky gliset. ?
 15. Er det noen som vet hvor lang holdbarhetsdato det er på blodpulver? Er det som med andre "tørrvarer" at det holder leeenge...?
 16. I går, 24 juni fylte Nadira 8 år! Vi feiret dagen med noe av det kjekkeste hun vet, kjettingtrekk. Og masse godis, så klart.
 17. Jeg er den eneste som har pinscher her jeg bor.
 18. Jeg kjøper på Helsekost. Får tak i på diverse nettbutikker også. Den bør være kaldpresset og uraffinert.
 19. Ikke for å skremme deg, men i verste fall kan det være kreft. Det kan være mye annet også, men jeg ville definitivt tatt turen til dyrlegen for å få det sjekket snarest mulig just in case. HVIS det er kreft er prognosene gode hvis kulen blir fjernet tidlig og ikke har rukket å spre seg. ☺ Legger ved et bilde av en hund med kreft i munnen. Kulen ble fjernet og hunden ble frisk. ?
 20. Prøver å legge ved bildet av armen. Selv om det er "bare et blåmerke" så må jo hunden ha bitt ganske kraftig. Er egentlig litt overasket over at det ikke ble hull på huden mtp størrelsen på blåmerket. Men når jeg leser om hengende kjøttfiller og legevakt og sting over her, så får jeg prøve å tenke at det kunne vert verre. Jeg får prøve mitt beste å legge hendelsen bak meg, lesson learned, gå videre litt klokere, og gjøre alt for at det ikke skal skje igjen.
×
×
 • Create New...