Jump to content
Hundesonen.no

Har din hund egen facebookprofil?


Lola Pagola

Har din hund egen facebookprofil  

72 members have voted

 1. 1.

  • Ja
   7
  • Nei
   45
  • Skal lage nå
   0
  • Har dogbook
   20


Recommended Posts

Som tittelen sier; Har din hund en egen facebookprofil?

Ser nemlig tendenser til at flere og flere får det, og skulle ikke forundre meg om endel doggiser har ordnet dette til sine firbente :lol:

(Jeg er så nerdete at det har jeg jammen meg gjort, er jo meeeget praktisk, for da får jeg jo tagget ham i bilder og sånn)

Så stem ivei :icon_confused:

Ps. "Casper" lagde en gruppe nå istad, den heter "Jeg er en hund!". Så da kan jo hundene deres bare melde seg inn :lol: Vet ikke om jeg får lov til å linke jeg (var ikke derfor jeg lagde tråden altså, er bare nysgjerrig), men kommer iallefall opp øverst, også er det jo bilde av Casper da.

Er jo litt teit da, men litt morsomt og, synes det er morsomt å se bilder av andres hunder og sånn jeg :wub:

Link to comment
Share on other sites

Hva er dogbook?

Jeg hadde facebook til bosse, men har ike til gulla.

Det er en applikasjon bare, mini-facebook til hunden på din egen profil. Orker ikke bruke den jeg, synes bare det er rotete.

Så kom igjen folkens, facebook hunden din nå :icon_confused:

Link to comment
Share on other sites

*fnis*

Betaler for domene selv jeg. Men det er ikke særlig hundete da, og kan brukes til hva som helst. Selv om det akkurat nå inneholder Casper sin side.

Herregud han er jo overalt han... egen facebook, blogg, og hjemmeside.

Sykt sykt sykt.

Link to comment
Share on other sites

Nei, det har jeg ikke, og har ikke tenkt å få det heller. Jeg har profil på Facebook selv, men sist jeg logget inn må være for snart to år siden. Jeg har ikke sansen for slike "nettsamfunn", forum er nok for meg.

Link to comment
Share on other sites

Hehe, artig! Jeg har Dogbook til Pax, men fikk litt lyst til å lage egen FB-profil til han nå :icon_confused:

Men jeg finner ikke gruppen du har laget da! Hmm...

Det er så typisk meg, lager en gruppe, og feiger ut fordi det ikke har kommet medlemmer innen 10 minutter... men kan jo lage den en gang til da :lol: (Lager den nå jeg,sånn i tilfelle)

Edit:

Sånn: http://www.facebook.com/group.php?gid=73365259356

:wub:

Link to comment
Share on other sites

Nei det får være måte på, men så er jeg av den typen som ikke liker hverken facebook, twitter eller andre slike tjenester eller jeg da ^^. Ser liksom ikke poenget i at andre tjenester skal lagre absolutt alt man har der og det kan hentes ut xx år etter at man har slettet profil. Nei, heller ordne tingene selv - ikke finne opp kruttet selv, men ha det en plass der man kan kontrollere selv. (vet det lagres og ta's backup der også, men denne infoen blir ikke det samme som et sentralt punkt som de over)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Det virker jo som at de det er snakk om i artikkelen tar godt hensyn til valpenes behov og utøver god dyrevelferd, og det er vel og bra. Uansett synes jeg det er skummelt med slike trender som involverer dyr, spesielt fordi man aldri vet hvordan det kan utvikle seg. Med en såpass stor etterspørsel, kan vi liksom ikke se bort ifra at det kan skapes mange useriøse aktører som ikke setter valpenes velferd i absolutt første rekke. Forholdene man har sett i utlandet som blir beskrevet i artikkelen er jo ren tortur…
  • Hvis han gjør fra seg rimelig raskt om morgenen så tenker jeg at han faktisk må ut da. Du sier ikke hvor ung, men det kan ta litt tid før de lærer seg å sove hele natta. Men det kan være at han også bare har behov for å røre litt på seg eller bytte liggested, så jeg ville prøvd uten bur.
  • Kast buret på søppeldynga der det hører hjemme.  Her er det ingen som står opp ‘før tiden’ med mindre det er snakk om dårlig mage eller lignende . De sover da også i sengen eller i kurver på gulvet for de som ønsker det.
  • https://www.nrk.no/stor-oslo/valpeyoga-har-kommet-til-norge-_-dyrebeskyttelsen-vil-ha-forbud-1.16816919 Pengegriske ‘grundere’ utnytter små hvalper til inntjening. Tragisk å se at over 40 % svarer at de vil benytte seg av tilbudet. Kanskje ikke overraskende når man ser hvor mange som stadig anskaffer seg vandrende lidelseshistorier på fire ben ..  Håper Dyrebeskyttelsen får gjennomslag her. 
  • Et lite problem, men kanskje noen har et tips eller to?  Har en unghund som våkner litt tidligere enn jeg ønsker på morgenen. Han våkner opp mellom 05.30 og 06.30. Før jeg fikk hunden våknet jeg av meg selv og sto opp en gang mellom 06.30 og 07.00. Tidsmessig er ikke dette noe stort problem, jeg får sove nok selv om jeg står opp 05.30. Jeg ønsker imidlertid ikke å stå opp før jeg må. Vil heller ha den timen på kvelden. Han pleier å sovne av seg selv på kvelden og vi legger oss rundt kl 22. Luftetur umiddelbart før han legger seg for natta. Har prøvd å ha han våken lenger, men det hjelper lite, det er bare jeg som får mindre søvn da. Hunden våkner og starter med å bevege seg litt i buret, strekke seg, og etter litt tid blir det piping/klynking. Jeg pleier å våkne da og han slutter med lyder når han vet at han har greid å vekke meg. Hvis ikke jeg våkner(svært sjeldent) så begynner han å bjeffe. Jeg er ganske sikker på at dette er noe jeg kunne løst ganske lett med ignorering og at jeg venta han ut. Utfordringen min er at jeg bor i blokk og har naboer jeg ikke ønsker å forstyrre med lengre bjefferunder på morgenen. Han lager nok lyd ellers. Vi pleier å ta en rask tur ut når han våkner, og da både tisser og bæsjer han ganske raskt. Rett inn igjen. Jeg er heller ikke helt sikker på om han da våkner fordi han må på do, eller om det er et potensiale for litt mer sammenhengende søvn. Han har fint greid å dressere meg til å stå opp litt før jeg vil, men jeg har latt det skje da det er viktigere for meg å ta hensyn til naboenes velferd.  Er det noen som har noen tips til hvordan man kan få hunden til å sove litt lengre på morgenen?   
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...