Gå til innhold
Hundesonen.no

Ane&Kaiza

Medlemmer
  • Innholdsteller

    426
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Ane&Kaiza

  • Bursdag 06/19/1992

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Sauda, Rogaland
  • Hunderase
    border collie

Nylige profilbesøk

3,958 profilvisninger

Ane&Kaiza's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hehe, er nok en skikkelig altmuligmann ja :-) Tror kanskje ikke buhund er så sannsynlig siden det er her nede, men noe golden kan det godt være i han! Tenkte og spisshund pga størrelsen! Ellers av hunder her nede er det masse spisshunder,retrivere, jack russel, chihuahua, ungarsk vizzla, bichon-rasene, irske ulvehunder, terriere, spaniel-rasene, schæfere, ikke så masse gjeterhunder, veldig mange mixer og ellers bare veldig mye hunder generelt. Det kan jo godt være mange av generasjonen hans er av mixa raser så veldig vanskelig å si egentlig. Lurte litt på en sånn DNA-test, men vet ikke helt hvor pålitelig det er! Viss noen er nysgjerringe på hvordan shelter fungerer her nede og hvilke type hunder som er der så er linken her: http://www.uvplp.sk/Zvierata-na-osvojenie.39.0.html Er dessverre veldig mange hunder som trenger hjem og valper som kommer uanmeldt, selv om shelteret steriliserer/kastrerer alle er det begrenset hvor mange de kan ta inn..
  2. Ja, det var det første jeg og tenkte. Men så har jeg ikke sett noen tollere her nede... Er jo endel andre retrivere, så er kanskje bare blitt en herlig mix:) Har heller ikke noen spesielle instinkter, litt vokt og litt på fugler, men ingen av de er særlig fremtredende!
  3. Hei alle sammen:) Jeg adopterte en 8 mnd gammel hund fra et shelter i Slovakia hvor jeg studerer. Det er veldig mange mixer her, men også endel renrasa hunder. Vet jo at min hund ikke er renraset, så hadde vært litt gøy å vite hva folk tror det er blanding av! De sa på shelteret at det var noe cocker spaniel i han, men er ikke 100% sikker på om dette stemmer! Han kan minne litt om en toller, så jeg tror det er noe retriver i han og kanksje noe spitz pga halen, men har egentlig ikke peiling! Han er forresten 12 kg og rundt 40 cm i mankehøyde. Får dessverre ikke til å snu bildene...
  4. Potene er fine, men han biter/klør seg veldig der han har lite pels som i lysken, rundt kjønnsorganet og rundt albuene. Han klør seg og ellers på ca. hele kroppen utenom hodet og potene. De tok skrapeprøve fra et sår på albuen og barberte bort noe pels og gnikket en "slide" på så regner med de såg på dette i mikroskopet. Shampooen jeg fikk skulle tatt det meste av mikroorganismer så tror parasitter er utelukket, hvis det ikke er noen veldig spesielle parasitter. Men skal til dyrlegen igjen i dag så får høre om fôrallergi og får krysse fingrene for at de finner utav det! Takk for svar! Bra å høre at det gikk fint med din hund
  5. Hei Jeg har en valp på 8 mnd som klør seg veldig. Var til veterinæren med han og fekk clorexyderm-shampoo som skulle ta bakterier de fant i prøver av huden. Men denne har ikke hjupet noe synes jeg, selv om jeg har dusjet han etter bruksanvisningen i nesten en uke. Han har altså kviselignende utslett over store deler av kroppen og klør seg nesten til blods...Noen som har vært borti noe lignende og hvilke type behandling har dere i såfall fått til hunden?
  6. Ane&Kaiza

    X'en

    God bamsen det der:D
  7. Dikkal var herlig <3 akkurat slikt utseende jeg liker! Nàste var også veldig søt
  8. Så søte bilder med nabokua og julepakkene Han er bare herlig da^^
  9. Elwira hadde et nydelig ansikt! Virka som en lykkelig, herlig og snill hund
  10. Okei;) måtte bare spørre:p såg på de fra colored melody jeg og, kjempefine;D

  11. Hei :) Aussievalpen min er fra Colored Melody, men faren til valpen er i Blacktorn :)

  12. Hei;) Lurte bare på hvor du får aussievalpen din fra? Er det fra Blacktorn Kennel?:P

  13. Like best red tricolor eg, håpe på å få det;) men alle de andre fargane e fine og:P
×
×
  • Opprett ny...