Jump to content
Hundesonen.no

Et valpekull blir til!


SoppenCamilla

Recommended Posts

Så ble det valpetråd herfra også (vel, forhåpentligvis, da)!

Nemi ble parret fredag 9. januar! Da ble hun parret med Kvadraten's Kato fra Trondheim!

Jeg hentet henne hjem i dag, og her blir hun til rundt slutten av februar, da drar hun til Stine og Kåre for å få valpene der. Heldigvis kjenner jeg de såpass godt at det ikke gjør noe om jeg ca flytter inn der når den tid kommer! Hittil er det ikke så mye å fortelle, men jeg håper på et stort kull med mange tisper, siden mamma skal ha en liten tispevalp etter Nemisen! :ahappy:

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 204
 • Created
 • Last Reply
 • 2 weeks later...
Miin og! ;)

Aw, gjett om jeg gleder meg til Nemi baby-bilder da!! Masse bilder, helst flere ganger til dagen, sant soppen? :ahappy:

Haha, det syns du nok! :P

Dette blir en faarlig tråd kjenner jeg! Men kjempespennende da :hyper: Er det konstatert at paringen var vellykket?

Hehe, det er ikke konstatert noe, men jeg syns ribbeina til damen driver og gjemmer seg. :lol: Skal ta ultralyd i starten/midten av februar. ;)

Link to comment
Share on other sites

Åja, aner jo ikke hvordan dette går for seg jeg.. hehe. Får håpe det er fine og friske valper i magen :flowers: Faren var helt nydelig btw, så valpene MÅ jo bli vakre!

Veldig enig!

Jeg flytter nå, og i førsteomgang så kan jeg ikke ha med hundene, så de blir hos mamma, fram til litt før Nemi skal føde, da drar ho til Stine og Kåre. Så de fleste oppdateringene vil komme til dere via meg fra mamma, bortsett fra ultralyden, den SKAL jeg være med på! Også flytter jeg nærmere Stine og Kåre, så det er mye enklere å dra dit å koseknuse bebiser og ta MASSE bilder! :ahappy:

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...
Ultralyd i morgen da..? Lykke til! Blir spennende! :icon_confused:

Oi, du følger med! Jess, det er ultralyd i morgen, hvilket betyr at jeg er hos mamma. Jeg har ikke sett Nemi på noen uker nå, og jeg syns ho er feeeit. Bilder av tjukkebolla:

IMG_2801.jpg

IMG_2802.jpg

IMG_2804.jpg

IMG_2805.jpg

Uff, det her er nesten flaut å legge ut, ho ser bælfeit ut! Menmen. Håper på maaaange små bebiser!

IMG_2806.jpg

Link to comment
Share on other sites

Sølve gleder seg til å bli onkel og jeg gleder meg til å hilse på Nemibebiser. :icon_confused: Vi krysser fingrene for at magen er full av valper og ikke bare god mat.. :blink:

Haha, jepp! Mamma hadde ikke fôra ho så mye som jeg var redd for ( :wub: ), så jeg er IKKE forberedt på at noen dyrlege kommer her og sier at det er tomt der.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Du og du så flott han er😍😍
  • Tusen takk! Dette var veldig oppklarende!😊😊
  • Det finnes en sensitiv-utgave av Hill's i/d, kanskje hunden din tåler den? Litt avhengig av hva hun er allergisk mot.
  • Prøver å ignorere det faktumet at det kommer en pubertet... Ikke bare én, men to, faktisk. Tjohei! I mens koser jeg med med Ild (7mnd) som har begynt treningen sin som gjeterhund, hun har tent til og viser at hun er litt unghund allerede. Også denne lille spiren da, Pod (3mnd), det skal bli spennende å se om det blir noe av han også. Link til video
  • De fleste gjeterhunder har en lavsesong mellom innsett på høsten og lamming/beiteslipp på våren, det er helt normalt. Så det ser jeg ingen utfordring med, om man har andre aktiviteter hunden kan bedrive i tillegg Bare vær klar over at det å trene en gjeterhund tar mye tid og innsats, især om man ikke har gjort det før. Man må også forvente at det for din søster ikke bare er å overta hunden, også hun må trene og bli kjent med den. Det sagt, så må det da være en midt-i-blinken løsning, om hun ikke kan ha hund selv og dere likevel vurderer rasen. Som tips er å ta kontakt med lokale gjeterhundlag for bistand, og for all del kjøp valp etter foreldre hvor BEGGE er godkjente gjeterhunder, ikke bare annonsert som 'den gjeter'. Mine har lavsesong på vinteren, selv om vi prøver å ha tilgjengelig trening, så er det lite arbeid for dem og ikke alltid vær og føre spiller på lag. Vi driver da med litt annen trening sporadisk, og passer på å holde kroppene deres fysisk i gang med trekk og tur. Vi gleder oss alltid til våren! I høysesong både jobber og konkurrerer dem aktivt, da har vi lite tid og overskudd (for min del) til annen trening. Det sagt, så er en velbalansert border collie fullt i stand til lengre perioder med ro og lite aktivitet, man burde bare ikke ha det som utgangspunkt når man går til anskaffelse av rasen. Veit ikke om det var svar på spørsmålene dere skulle ha, men!
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...