Jump to content
Hundesonen.no

Hunder som leker


Tuskelusken

Recommended Posts

Her legger jeg bilder av Nàste, Kenzo og Dikkal som leker

_MG_6502-1.jpg

Dikkal og Kenzo har det kjempe gøy der!

_MG_6490.jpg

Morsomme gogutten

_MG_6485.jpg

Her leker Kenzo og Dikkal sisten

_MG_6373.jpg

Dikkal holder på med å true Kenzo :lol:

_MG_4675.jpg

Nàste som også blir kalt "Steinar" leker med steiner

_MG_2777-1.jpg

Mor og datter leker sisten

_MG_2693.jpg

Moro har dem det alltid!

_MG_2305.jpg

Her er jeg å hilser på Aussie valpen Happy første gang, en skjønn jente det her! :)

_MG_6847.jpg

Kenzo og blandingsvalpen Lirski leker sammen, blandingsvalpen er bare 2-3 mnd eldre

_MG_6920.jpgall

Her leker dem sisten

_MG_6937.jpg

Danse det gjør de alltid når dem møter hverandre, søtingene :lol:

Link to comment
Share on other sites

viser_Tenna.jpg

Zhigan og Calhua i farta..Denne dama var bare råsexy i Zhigans øyne.

Kose litt når man blir sliten damekos_caluha.jpg

Zhigan digger denne kuben og er veldig konsentrert

RedBall_leker.jpg

En gammel knute leke som gikk i stykker ,kan bli en ny variant av Kong ..nammis leverpostei

Lukter_snoop.jpg

Vet ikke om denne går under "leker" men han elsker å plukke opp alt mulig rart ute ,som han rister,biter eller sutter på :

Zhigan_smokk.jpg (bilde tatt med dårlig mobil kamera)

Fant en sko..perfekt asså joggis_digg.jpg

Så da tar vi en pause og knasker på joggis'a

ziggy_knasker_sko.jpg

Ellers digger Ziggy en flott boxer tispe som heter Maja..De to er i hundre og river ned halve kåken hver gang de treffes .Her utøves wrestling doggy style

wrestling.jpg

og litt tautrekking drakamp2.jpg som de klarte å ødelegge stakkars kråkeleka fra England :)

Trur jeg skal stoppe der gitt.

Link to comment
Share on other sites

Bilder fra 2006 dette. Men det får duge :) Pc'en min har krasja, så jeg har liten tilgang på bilder for tiden.

Nakenrompene Chessea og Zira gidder ikke stå og leke - de skal ligge, selvsagt. Mye mindre energikrevende.

Chessea lurer på hva søren Zira driver med.. rulle rundt sånn...

38.jpg

Zira har fine tenner

39.jpg

Chessea med dårlig kondis

40_copy.jpg

Zira tar liggende strupetak på Chessea

41.jpg

Også kan jeg jo slenge inn dette - bikkjedyret som elsker å hoppe på trampoline og leke med oss mens vi hopper. Hun elsker å "bli sprettet". Mongohund.

13.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Personlig mener jeg det generelt ikke er innafor å velge valp etter farge, men har man preferanser grunnet noe praktisk (alternativt helserelatert) så tenker jeg det er en bedre grunn enn bare en kosmetisk preferanse. Men ser du på foreldrene/linjene så er det kanskje begrenset hvilke farger som kan komme også. 
  • Jeg har SUV med fem seter. La ned baksetene og har stort bur bak forsetene (svært godt stroppet fast) med utgang på sidene. Liker god å ha bur der med tanke på luftsirkulasjon, i tillegg har jeg da hele bagasjerommet fritt til ting og tang 😊  Kommer til å kjøpe stor varebil når hund nr 2 og 3 kommer i hus om noen år, men elsker å kjøre robust bil med god komfort som i tillegg ikke tar all verdens med plass, og ved å legge ned setene fremfor å kjøpe en SUV med to seter ble valgmulighetene mye større.
  • Nå har jeg hatt min Caddy i noen uker og jeg kan absolutt si at den ikke sluker drivstoff. Har kjørt endel småturer og ett par lengre, virker veldig bra enn så lenge😊
  • Uenig med mye av det Quest skriver over her. Valper SKAL sove mye og om de ikke får nokk søvn går det fort over i destruktiv atferd. Å bruke et inngjerdet område er helt topp for de hundene som trives med det og nødvendig for mange. Å behandle en hund som en baby kan være mye mer negativt enn man tror, og dette kommer fra ei som elsker hundene sine helt ekstremt!  Nå har det jo gått litt tid siden du skreiv innlegget og håper dere har god fremgang, men her er litt tips hvis du fortsatt trenger noen😊 Jeg fikk meg en valp på 8 uker i mai og startet med hjemme aleine treningen to dager etter hun kom hjem, når hun da var komfortabel i leiligheten, med meg og min andre hund. Når jeg måtte tilbake på jobb 4 uker seinere kunne hun være hjemme aleine en hel arbeidsdag uten noe uro eller uhell. Selvfølgelig er alle hunder ulike, men med rett trening og struktur får man det fint til mens de er små. Først må du finne et område valpen kan føle seg trygg i. Min har et stort gitterbur som er stripset fast i en barnegrind, slik at hun selv kan velge hvor hun vil sove og har litt ekstra plass. Her er hun for å både unngå uønsket atferd i leiligheten og for å skjerme den voksne, og vi blir nokk å bruke den en god stund fremover. Inni her har hun en seng, skål med vann og et par trygge tyggeleker. Så må du gjøre området trygt og koselig, jeg gjorde dette ved å gi alt av måltider og tygg inne i området, i tillegg til å flytte valpen inn i grinda når hun var trøtt. Når hun våknet tok jeg henne ut før hun rakk å syte om at hun ville ut på do. Du må starte i det små, ha valpen inne i området i korte perioder når den er trøtt og sakte øk tiden og hvor du er/ikke er. Jeg har et kamera som jeg følger med på henne igjennom. Parallelt bør du ikke la valpen følge etter deg overalt og min sover også i bur om natten. De første gangene jeg forlot huset (med den andre hunden) peip og hoppet hun i ca 10 minutter før hun la seg til å sove i 1 time, litt uro er helt normalt i starten. Her må du bare lese din hund og følge med om den faktisk blir stresset og helt fra seg, eller bare syter fordi den vil være med deg. De skal sove mye i løpet av en dag, så utnytt den tiden på å trene på 😊 
  • Jeg var i akkurat samme sitasjon som dere med ganske så lik bakgrunn og ønsker for et par år siden, bare at jeg var aleine om det. Så fikk høre akkurat det samme😂 Fikk meg valp siste året på masteren og det var det beste valget! Vi fikk begge gode rutiner, valpen måtte trene på å sove i grinda si mens jeg skreiv, så tok vi felles lufte- og treningspauser ved behov. Jeg fikk nylig valp nr. 2 og må si at det var mer avslappende å få valp som student enn når man er i fult arbeid og ikke kan ha valpen med på jobb. Det går helt fint det også med målretta trening, men det er hakket mer stressende og krever mer planlegging. Ikke la det at dere er studenter stoppe dere, høres ut som dere vet hva dere går til og har tenkt godt gjennom dette. Så jeg ville gått for det om den perfekte valpen dukket opp.
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...