Jump to content
Hundesonen.no

Nettleser


Aussieglis

Bruker du Internet Explorer?  

79 members have voted

 1. 1. Bruker du Internet Explorer?

  • HELL NO
   47
  • Ja.
   32


Recommended Posts

 • Replies 73
 • Created
 • Last Reply

Brukte FF tidligere, men måtte skifte til IE fordi vel.. noe fucket noe helt sinnsykt med pc'en min. Og da pc'en min ble i så godt humør etter skiftet, så lot jeg den bruke IE videre jeg :icon_redface:

Link to comment
Share on other sites

Jeg er nysgjerrig bare. :console: Fant ut at hjemmesiden min ser ut som en dass i IE, men er det virkelig noen som bruker IE enda - sånn bortsett fra oppdretteren min? :)

signerer, selv om nåværende ikke blir så ille (bortsett fra skrifta som blir schvææær) i forhold til gamle. Sverge til firefox :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg bruker Firefox. Det burde være en selvfølge for alle som er interesserte i at nettleseren tåler å være oppe lenger enn et kvarter før den bryter sammen (i motsetning til Explorer), eller for de som syns det er hyggelig å ha en nettleser som er såpass mye brukt at folk faktisk tar hensyn til den når de koder sider (i motsetning til Safari og Opera). :console:

Link to comment
Share on other sites

Firefox

Den eneste nettleseren som viser kildekode slik det er skrevet...

Er det sant? Det visste jeg ikke. Vet du noe om hvordan Opera er når det gjelder det? Min erfaring er at websider vises likt i Opera og FF.

Bare nysgjerrig ...

Link to comment
Share on other sites

Finnes det annet og kan man bytte??? :):) hehe

Neida, har vel hørt at det finnes andre.. Har hørt om både Opera og FF... Men hva er poenget med å bytte?? Hva er forskjellen liksom? :console: :closedeyes:

Både Opera og FF er mye raskere enn IE. Test på raskhet. 

Og mye, mye mer, men jeg har ikke satt meg inn i detaljene.

Jeg vil anbefale deg å bytte :P

Link to comment
Share on other sites

Nå får jeg sponk bare av å åpne IE. Det går såååååååå treigt!! Er jo helt sykt. Og dessuten er det så ikke-brukervennlig, syns jeg. Alt er så "velplassert" og enkelt i FF, mens alt blir så komplisert og treigt i IE.

Kunne aldri tenkt meg til å bytte tilbake!! Tror ikke jeg hadde gjort det for betaling engang.

Leser på nett at det er vanlig at wordpress-sider ser fucked ut i IE... Så der har man enda et poeng: Bytt til firefox så dere kan komme inn på siden min :console:

Link to comment
Share on other sites

Brukte IE før, byttet til Opera for litt over et år siden og så til Firefox rett før jul, tror jeg. På skolen må vi bruke IE og jeg irriterer meg sånn over at jeg ikke kan velge det bort! Er så vant til å bruke FF nå og tror neppe jeg hadde greid å gå tilbake til IE :console: Er veldig glad i Opera også og bruker det innimellom, bare på gøy.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Hei, jeg skal lage hundegård til en kommende huskyvalp som skal bo i Hagen. Vurderer betongheller eller skifteplanen etc langs gjerdet sånn at den inn graver seg ut. Hvor store trenger disse å være? Holder det med 30x30 cm eller blir dette for smått?
  • Min samboer og jeg overtok for noen uker (3 uker) ei nydelig samojed tispe på 3 år, fra hans foreldre. Hun bodde før i Trøndelag, mens vi bor på Sørlandet, så det har vært en klimaendring for henne. Vi har passet henne en del før, så vi er ikke ukjente for Mira.  Siden vi er friluftsmennesker så har vi gledet oss masse til å få hund, og vi dedikerer mye tid til tur, ski og trening - noe hun selvfølgelig elsker! Vi har også brukt en del tid på å trene grunnleggende lydighet, da hun er sta og helst vil gjøre det hun selv ønsker, som en ekte samojed (; her har vi likevel sett stor fremgang på tur. I tillegg er hun veldig sjelden alene, vi er stort sett alltid med henne, tross at hun er vandt til å være en del hjemme alene. Jeg vil derfor tro at endringen i adferd ikke skyldes at hun er understimulert. Det er også viktig å nevne at den endrede adferden hovedsaklig gjelder når vi er hjemme og ikke ute på tur. Mira er generelt sett en veldig rolig og avbalansert hund, som tross rasen sjelden bjeffer eller synger. Hjemme har hun alltid pleid å være veldig rolig, og hun er en svært høflig hund som er veldig «enkel» å ha med å gjøre.  Så til problemet - hun har begynt å bjeffe og ule mye mer enn hva som er vanlig for henne, selv på natten. Hun virker rastløs og piper også mer enn vanlig. Hun sliter med å komme til ro, og mest bekymringsverdig av alt så spiser hun nesten ikke. Vi har ikke skiftet fôr, så her er alt likt (ønsker heller ikke å skifte da hun har en sensitiv mage). Hun har løpetid, så noe av problemene kan nok skyldes dette. Da jeg snakket med svigers nevnte de at det var vanlig at hun blir rastløs og oppmerksomhetssøkende eller pipete, men ikke at hun slutter å spise og begynner å bjeffe/ule. Legg merke til at vi har hatt henne i 3 uker, og at adferden begynte å endre seg for 1 uke siden, så trolig er ikke problemet at hun har flyttet? Vi ønsker likevel å gjøre denne overgangen så enkel og bra som mulig for henne, og viktigst av alt; at hun skal spise som vanlig. Har noen her tips til hva dette kan skyldes, eller hva vi bør gjøre? Evt om vi bør oppsøke veterinær? 
  • Altså, den totale motsetningen av en sånn hvit 😆 Er det en groenendael? Ekstremt søt, om jeg får si det! 
  • Har ikke kjøkkenvekt så hadde håpet på at noen kanskje hadde samme för og kunne måle opp for meg
  • Veie opp med et dl mål på en bakevekt? Hvis du ikke har fått med fôrkopp med mål fra forhandler. Det kan du spørre om å få, de har det ofte til utdeling.
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...