Gå til innhold
Hundesonen.no

Charliebass


Mari

Recommended Posts

Fryktinngydende stort hode, kraftige kjever, kritthvite skarpe tenner, svulmende muskler og med verdens minste hund inni. Charliebass er to kilo hund i en tredvekilos pakning, og en ytterst sjarmerende en.

Pingla, Pateticum, Guttebass, Rosinen, Sørgmodigheten og Herr Tristesen. Kjært barn har mange navn, og Charlie er særdeles kjær.

Charlie bærer verdens elendighet på sine skuldre, det meste er vondt, trist, elendig, forferdelig og deprimerende. Får han kjeft (som på det sterkeste består av et kremt) går verden faktisk under. Virkelig. Det er et overtramp uten like på hans sarte sjel og legeme, og etterfølges av enten skyldfølelsen fra ******* eller krampelatteren fra himmelen for kjeftgiveren. For en ting er sikkert, og det er at det er synd på Charlie. Veldig synd på ham, og alltid synd på ham.

En liten guttebass lærer nemlig fort at man får alt fra mat, kos, klapp og klem når man setter på seg "la meg slippe all denne lidelsen"-blikket.

Livet flyter forbi i et bedagelig tempo for Charlie, hvis det ikke er spiselig eller mykt å ligge på så kan det egentlig være helt det samme. Han er redd for støvsugeren, skvetter av det meste som rører på seg og det meste som ikke rører på seg. Bitepølsa er han lei av etter to røkk, og skal du på død og liv kaste den forbaska leika så kan du hente den sjæl gitt.

Det eneste han våkner litt til live for er kattepusen, men han blir fort lei der også, så da pisser han på et tre i stedet.. Charlie er rett og slett en patetisk unnskyldning av en kamphund.

Ååh.. Se hvilken fantastisk mat du spiser da! Jeg blir foret på papp og gråstein jeg, og har aldri smakt slike gaver fra oven. Men det er jo ikke så rart. Jeg fortjener ikke slikt, jeg som bare er en ussel og utmagret bakgårdsbastard uten verdi. Kos deg med maten din du. Jeg skal forsøke så godt jeg kan å ikke belemre deg med min eksistens.

2426587316_84c792edcf_o.jpg

OMG! He totally has a dandelion stuck in his forehead cleavage!

2389293057_70676baaa8_o.jpg

Skuende. Undrende. Tenkende. Vakuum.

2390124910_00839613af_o.jpg

2389292795_729ce197d9_o.jpg

Varre mat at du sa du hadde atte sarru??

2389292355_334993dc06_o.jpg

Ja, vi ler av ham ofte.

1829024280_7ce089b702.jpg

Whoa! Så høyr oppe har jeg ikke vært siden kattejakta i 2004!

2312745894_7bd43ac8b4_o.jpg

2312746726_aa6c852c81_o.jpg

Hvis du titter veldig nøye, så kan du skimte sjelen hans.

2311937143_2652d76679_o.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 164
  • Created
  • Siste svar
Guest Just me!!

Å herregud.. Skulle **** meg ikke gått inn her. :icon_redface:

Den PENESTE bikkja jeg noensinne har sett, Mari! Sånn seriøst. Elsker rasen, fargen og t.o.m navnet. Ææh! Nå er jeg så grisesjalu at det ikke går ann. Jeg vil ha en Charlie-kopi. :closedeyes:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tak alle sammen! Charlie har krøpet inn i hjerterota mi, og der skal han selvsagt bli. Så det er hyggelig å høre at han er generelt likt av likesinnede hundeentusiaster. :o

Næmmen, har'n begynt å få gråbart også? :D

Ja! Harru hørt på makan?? Jeg liker det ikke, for jeg og sambo har bestemt at han skal bli 106 år gammel. Så vi synes gråbarten er litt prematur...

Er det en amstaff ? :( Alle snakker om at de er så 'skummle' hunder, men denne karen ser det ikke ut som det er så mye vondt i :D

:o Det er vel stygt å le... Men tanken på at Charlie er farlig er rett og slett bare komisk. :D Det finnes ikke vondt i den bikkja.

Men det er vel en forbannelse å være pen også? Stakkars, stakkars :(

:( Nettopp! Der fikk du sagt det... sier Charliebass. Og blafrer med øyenvippene i håp om mat og sympati.

Å herregud.. Skulle **** meg ikke gått inn her. :(

Den PENESTE bikkja jeg noensinne har sett, Mari! Sånn seriøst. Elsker rasen, fargen og t.o.m navnet. Ææh! Nå er jeg så grisesjalu at det ikke går ann. Jeg vil ha en Charlie-kopi. :closedeyes:

Og akkurat der ble du min favorittposter på dyresonen. :o

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:D Fantastisk flott. Og muskuløs! Og, heldige meg har truffet han IRL, og han ER fantastisk...

Ja, han har gått ned (en god!) del side du så ham sist, og kommet seg litt i form. Noe som ikke er kjempeenkelt med en hund som Charlie som helst vil sofaligge. :(

savne min gamle, gode, søte amstaff-frøken :D

Og det skjønner jeg veldig veldig veldig godt. Jeg savner min lille gode fantastiske Bacon jeg også. Hver eneste forbaska dag. :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åh, han er kjempeherlig:D For et utrykk! Fryktelig søt til å være skummel kamphund da gitt ... Det er da ikke sånn de skal være, eller? :D

En skikkelig søt godgutt. Utrykket hans minner mest om Fred-min gamle bassetgutt-sitt. Prioriteringene hans også. Mat. Seng. Mat. Søvn. Mat. Kos. Mat.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Det er det som er litt trist med valpetiden, de blir så raskt store😄 Her blir det kanskje litt størrelse også, ganske store poter😍 Treningstips for sommeren: start på skiltene i RL, ta ett og ett om gangen. Sånn, trenings-sommeren er i boks😄
    • Hei, har noen tips til brae kenneler til stor hund? Fra Trondheim ned til Oslo området/Kristiansand? 
    • Det er fullt mulig å lære hunden å leke og ta leke som belønning. Jeg hadde en hund lik din, og fikk ham like fokusert på lek. I hovedsak gjøres det ved å belønne fokus på lek med mat. Legg en leke på gulvet, vent til hunden ser på den, belønn. Vent videre til han tar borti den med snute eller pote, så til han plukker den opp, osv. Bruk mat med "lav" verdi. Bruk tørrfôr som belønning, og jobb mye med ro når mat er involvert. Jeg tenker at her spiller mange faktorer inn. Hvordan er det på stuegulvet, hjemme? I hagen, på kjente områder? Begynn i lette omgivelser uten distraksjoner for hunden. Start med lave kriterier, enkle øvelser han kan. Hvis du bor i nærheten av en god hundeskole, sjekk om de har kurs i belønningsutvikling eller kan hjelpe deg med dette kanskje med en privattime eller to?  
    • Jeg tror nok løsningen her er å være tålmodig, og gi ham tid til å forstå hva som er forventet av ham. Du har åpenbart en matmotivert hund, som i seg selv er en stor fordel i lydighetstrening Vær nøye med å ikke gi godbit før han viser ønsket atferd, og gjør nok repetisjoner slik at han forstår mønsteret.    Gi det litt tid, så forstår han at det ikke hjelper å hoppe etter godbiten for å få den, iallfall!
    • Jeg har en hund som er veldig glad i mat og alt med mat skaper stress. Lydighet er vanskelig fordi uten godbiter så vil han ikke gjøre noe og med godbiter så blir han så stressa og kun opptatt av godbit og da hører han ikke etter hva han skal gjøre. Hvordan kan jeg trene lydighet da? Han liker ikke leker så det utgår. Han er ikke stresset uten mat men med en gang mat er med i bildet så stresser han fullt. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...