Jump to content
Hundesonen.no

Bilder på minstall.no


Mirai

Recommended Posts

Jeg vil anta at over halvparten av medlemmene på minstall.no surfer rundt på hjemmesider, laster ned bildene som ligger der, legger dem på profilen sin (med nytt navn), og kaller det "hunden sin", "hesten sin" og slikt. Enkelte av dem spør før de tar, og det er helt greit.

Har søkt på litt forskjellige raser og navn nå, og det er absolutt intet problem å finne bilder av kjentfolk sine hunder.. og folk jeg vet ikke låner ut bilder av hundene sine til slikt.

Ei av dem har sendt melding til de som har stjålet bildene, men får kun frekke svar tilbake og bildetyven nekter å gjøre noe med det. Hun har også sendt mail til eierene av siden, men ikke fått noe svar (enda, hvertfall).

Noen som har erfaring med dette, eventuelt hvordan man snakker vett til disse jentene? De er fra sånn ca. 9-17 år gamle.

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 314
 • Created
 • Last Reply

Grr.. Hater sånne folk. Hadde en som tok bildene av kaninene mine, og sa at de eide de selv. Truet med politiannmeldelse (eller anmeldelse til det crewet) hvis de ikke fjernet bildet. Da fjernet de det fort :)

Ellers kan du jo bare vise hjemmesidene til folkene som eier hundene på ordentlig. Dumme fjortisser! (Sier jeg som er en dag over 14 :))

Link to comment
Share on other sites

Jeg surfet rundt på minstall.no for et par uker siden, og fant 20 (!) staller som hadde minst et bilde stjålet fra min side. Rapporterte det til crewet (via hjelpmenyen) og folkene får en advarsel, samt at bildene blir slettet av crewet manuelt. Har vært der inne flere ganger senere og funnet flere - rapportert det inn, og bildene er borte i løpet av to dager. Kontakt crewet - hvis de ser det er mye med enkelte staller blir stallene slettet og ip-adressen sperret :)

Link to comment
Share on other sites

Du søker ved å velge søk i toppmenyen, og trykker så for hunder. Der kan du enten velge å søke etter rase eller søke etter navn.

Vil du rapportere til crewet velger du hjelp - drama - og finner den linjen i rullegardinmenyen som er for å rapportere stjålne bilder. Jeg var inne og søkte etter mine hunder nå, orket ikke bla meg gjennom over 1000 cavalierer, men fant ingen av Ace nå hvertfall :)

Link to comment
Share on other sites

Guest Christine

Folk har tatt mine hunder også, og jeg har rapportert og truet folka med annmeldelse.

Søk litt rundt på andre raser også da... Fant bilde av Benedicte sin Tia under Engelsk Setter liksom..

Link to comment
Share on other sites

Du søker ved å velge søk i toppmenyen, og trykker så for hunder. Der kan du enten velge å søke etter rase eller søke etter navn.

Vil du rapportere til crewet velger du hjelp - drama - og finner den linjen i rullegardinmenyen som er for å rapportere stjålne bilder. Jeg var inne og søkte etter mine hunder nå, orket ikke bla meg gjennom over 1000 cavalierer, men fant ingen av Ace nå hvertfall :)

Ehh...jeg skjønner ingenting..."grønn", vet du :rolleyes:

Hviken side er dere inne på? Vil gjerne sjekke om mine hunder er der...

Link to comment
Share on other sites

Guest Christine

Skal vi lage sonenregler?

Hvis du finner bilder av hunden til noen på sonen så sier vi i fra til hverandre?

De er ikke særlig gode med raser de ungene, så hundene trenger ikke å ligge under den rasen den opprinnelig er.

Link to comment
Share on other sites

Jeg finner ofte bilder jeg har tatt på minstall.no :)

det som irriterer meg mest med dette nettstedet er at noen faktisk tjener vannvittig mye penger på dette her. Ungene må betale 30 kr i mnd for å kunne selge og kjøpe hunder og da lønner det seg å ha så fine bilder som mulig så en kan selge og tjene inn penger. Råttent oppleg.g.

Det kan lønne seg å surfe på de danske og svenske sidene også, for de bruker de samme bildene der.

minstald.dk

stallet.se

Link to comment
Share on other sites

Guest Christine

De er jo frekke disse ungene jo!

Jeg sendte brev til ei lita ei hvor jeg ba henne om å fjerne bildene øyeblikkelig, og spurte hva som fikk henne til å ta et bilde uten lov, og svaret ble: "Veninna mi fortalte meg at jeg eide bildet og hadde rett til å legge det ut!" WTF?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Er det ingen i nærheten som har en hund du kan låne? En oppdretter med flere hunder, eller noe? Nå var jo det for min og Odins del, men når jeg ikke orket å konkurrere med ham mer så gikk jo Lisa her på forumet konkurranser med ham. Men ja, livet som hundeeier er jo veldig i faser. Fra valpestadiet og få dem til velfungerende hunder i hverdagen, til å kunne ha dem med på aktiviteter og konkurranser, og så når de ikke er med på alt lengre igjen, og trenger mer oppfølging  helsemessig.
  • Akkurat nå har jeg lyst på en hund som kan henge med på lange fjellturer og som jeg kan konkurrere med, men som kan bo et annet sted så lenge senioren min fortsatt lever. Må jo bare innse at hun er en gammel hund som ikke lengre kan være med på alt jeg har lyst til, men vil jo også gi henne en god alderdom. Så ny hund i huset er uaktuelt så lenge hun er her. Hvorfor må det være så vanskelig...
  • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
  • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
  • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...