Jump to content
Hundesonen.no

Diezel - Dobermann


Calina

Recommended Posts

Ser det er lenge siden det har vært en billedspam fra meg her...så jeg legger ut noen jeg. ;)

Odin & Diezel

diezel3.jpg

Sovedyr..

diezel2.jpg

Svartingen i skauen

diezel1.jpg

Lillegutt 6.5mndr gammel

diezel027_lite.jpg

Sliten etter laaang kurshelg..;-)

diezel053_lite.jpg

Hodebilde 6.5mdr gammel

diezel002_hode.jpg

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 142
 • Created
 • Last Reply
 • 1 month later...

Så trist at Odin er død, det hadde jeg ikke fått med meg :ahappy: Du får ha lykke til videre med Diezel :innocent: Ser ut til å bli en flott kar han også. Hyggelig å se deg inne igjen, forresten!

Link to comment
Share on other sites

Guest Gråtass

Grattis med BIS valp da! Morro at det finnes både pene og brukbare dobbiser.

Lykke til videre med Diezel, han blir nok den nye up and coming IPO star. banana

Link to comment
Share on other sites

Unnskyld uvitenheten, men hvem/hva er det?

Wobbler er en sykdom som rammer nervesystemet,og gjør hunden langsomt lam. Det begynner som regel i bakbena,og går fremover til forbena. Det er forskjellige varianter av wobbler, men alle har tilslutt dødelig utgang. Odin hadde den hissigste varianten - jeg fant ham om morgenen lam i bakparten ifjor sommer - dette varte kun en liten time,og så var han helt fin igjen. Etter flere besøk hos en av norges beste vetrinærer på neurologi, var det ikke annet å gjøre enn å avlive hunden min før han hadde det for vondt. Odin fikk slippe jo før jo heller. Jeg hadde ikke orket å se ham skjelve i bakbena,og ikke være i stand til å jobbe slik vi pleide.

Det står mye info om wobbler på nettet,om man søker på det. Mange opererer med gode resultater,og har da hunden sin gjerne i mange år helt fin, men min hund hadde rett og slett for ødelagt nakke til dette.

Grattis med BIS valp da! Morro at det finnes både pene og brukbare dobbiser.

Lykke til videre med Diezel, han blir nok den nye up and coming IPO star. banana

Takk for det! :yes: Jeg håper selv at han kommer til å gjøre det bra i b.l.a IPO. Men først må vi igjennom trassalder, MH test, ferdselsprøve og noen flere utstillinger... ;)

Odin må vært den flotteste dobermannen i hele Norge.. Fy fader. :shocked:

Flinke og nydelige Diezel! :ahappy:

Ja, Odin var en spesiell gutt...han er dypt savnet ! Men han fikk prege lille Diezel her,og det er jeg glad for.

Svartingen ser jo og så langt ut til å bli en bra representant for sin rase. :ahappy:

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Vri opp en vaskefille eller tyggeknute i vann og legg den i fryseren. Kulden lindrer kløen i tennene.
  • Hei! Etter å ha vært uten hund en stund nå er tiden innen for å begynne planleggingen av neste, tenkt til 2025. Jeg har noen tanker om rase selv, eller rettere sagt det er flere raser som ikke er aktuelle. Hunden kommer til å leve i en familie på fire(to barn på 5 og 7 år) å ha mulighet til å enten være med på jobb eller være hjemme med den andre parten på hjemmekontor.  Hunden kommer til å få ca. 1 time med fysisk aktivitet hver dag, pluss mental trening retning av det vi skal drive med.  Planen min er å konkurrere i lydighet å håper vi klarer å klatre oppover i klassene. Ellers litt smeller og nosework på si.  Det er viktig for meg at hunden(rasen), selv om man selvfølgelig må ta høyde for individuelle forskjeller er en stødig og trygg hund som kan være med familien på det meste. Ønsker en hund som har høy samarbeidsevne. Det er også et stort pluss om den ikke flyr etter vilt i skogen. Størrelse og pels har ingenting å si.  Forslag til rase? 🙂
  • Jeg vet at svar mitt er preget av at vår tispe ble operert for halvannet uke siden. Så jeg vil ikke skremme deg. Men med løpetid og redusere matlyst så ville jeg fulgte nøye med på formen. For livmorbetenelse er skummelt.  Om dere er usikre så ta en telefon til vetrinær og spør.  Men det kan være så enkelt som nye hannhunder i nærheten.     
  • Hei Kløing i tennene er satt i gang for fullt, og tennene faller fortere enn jeg rekker å følge med føler jeg. Med det så kommer også BITING! 🥲 Finnes det noe jeg kan gi valpen min som kan hjelpe mot kløen? Han har et bein spesielt for kløe i tenna (Nylabone), men hendene til mor er mye morsommere å tygge på. I tillegg så får han vanlige tyggebein han kan kose seg med (de med kylling rundt). Er det også vanlig at de sover mindre på denne tiden? At det gjør vondt når voksentennene kommer ut, og at han ikke vil sove pga. det?
  • Jeg har nylig kjøpt meg valp selv og bor i leiebolig. Huseier har på en måte tatt en risk med å leie ut til meg som har katter og nå hund i tillegg, men jeg har gjort så godt jeg kan for å unngå skader. Valpen min hadde grinder, men han hatet å være i de (han liker å sove i gangen) så de er ikke veldig i bruk lenger. Han har ikke ødelagt noe som jeg har sett, og jeg har en relativt liten leilighet (45kvm) hvor han er avgrenset til stue, kjøkken og gang. Boden har han null tilgang til (lukket dør til enhver tid), badet har jeg grind til (han gikk i kattedoen) og soverommet får han kun være i på natten. Da har jeg mest mulig oversikt over han. Uhell på gulvet skjer, det gjelder bare å tørke det opp fortest mulig tenker jeg. Har du gulvtepper og hunden tisser på de så pass på at du lufter og sjekker at det er tørt under teppene, så unngår du skader i gulv. 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...