Jump to content
Hundesonen.no

Poter

Medlemmer
 • Content Count

  5725
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Everything posted by Poter

 1. Det var en av de ansatte sin valp som var på kontoret der😊
 2. Var hos tannlegen i dag og fikk etterpå kose med denne søtnosen😍 Han var så skjønn! All stress bare forsvant med en gang. Så kult å kjenne på effekten selv i en sånn type situasjon! Også ble jeg såååå valpesyk!!
 3. Konkrete kjøp/omplasseringer :)
 4. Vurderte legge ut en tråd hvor jeg leter etter en egnet hund som kan godkjennes til terapihund, men visste ikke helt i hvilket underforum?
 5. Ikke lønnsomt sånn at jeg kan tjene masse penger på det, men såpass at lønnen står høvelig til innsatsen og energien som legges inn i det. Fint å høre at det ikke bare er meg 😅
 6. Pawshake virka bra! Særlig med at de betaler veterinærutgifter om dyret blir syk. Men jeg fant ikke noen priser der? Ok, for meg ville det ikke vært lønnsomt. Kan jeg spørre om du gjør dette helt privat eller gjennom ordninger som Pawshake?
 7. Har tenkt på om jeg skulle gjøre det, så hadde det vært fint å ta litt betalt (student...). Tro hva som er passelig nivå å legge seg på?
 8. Har tenkt tanken 😊
 9. 3 måneder uten hund og nå er det like før jeg blir hun slitsomme som hviner når det kommer en møtende hund og tvangskoser den 🤣
 10. Tror dessverre du har rett i det... Jeg har ikke noe hast, samtidig er det stusselig uten hund i huset.
 11. Jeg vil helst ha en labrador, men ser også på de andre retrieverene, puddel og spaniel. Det er viktigst med det rette individet og om det er en annen rase enn dette, er jeg åpen for det😊 Jeg leter litt bredt ut, så får jeg se👍🏻
 12. Ja, det er helt sprøtt hvordan markedet er! Jeg leter etter en voksen hund som kan egne seg som terapihund og de voksne som er, blir solgt på et øyeblikk. Må bare smøre seg med tålmodighet.
 13. Så godt at det kan ha ei sånn betydning for deg❤️ Kjenner det er ei slags trøst at han er hjemme igjen, selv om han jo ikke er det. Tror bare man må følge med i sorgens bølgedaler og ta det som det kommer❤️
 14. Har fått hjem Eine sin urne nå💔 Den står ved siden av Max sin, så nå er de sammen igjen❤️
 15. Tror det er korona som gjør det, det er ekstremt mange som vil ha hund nå og da er det vanskelig å nå frem. Dere må nok bare være tålmodige, ja.
 16. Fordi jeg ikke orket å bli trukket av en 30 kg sterk labrador 😄 Et jevnt trekk i sele og line er en annen sak, men brå rykk er ikke ønskelig. Derfor synes jeg det er fint at hunden kan gå pent, dvs uten å trekke, i halsbånd. I sele kan den få lov til å trekke. For meg er gå pent ikke det samme som å gå ved fot, men å gå med slakk line.
 17. På lørdag måtte jeg ta farvel med min elskede venn? Takk for alt, Eine❤️
 18. Poter

  Rutta

  Hun er så fin!
 19. Har sett siste episode nå og jeg må bare si for en god serie! Det var så bra det hun med Barack sa at med hund så er man ikke alene. Og yngste datteren i familien Lippestad som sa at hundetrening er å trene menneskene
 20. De var fine de i lær
 21. Jeg synes det er så bra at de viser den usikkerheten og utmattelsen det er i å ha en valp og at det er helt normalt å ha det sånn. Det er ikke bare kos og nussenuss, det er å gå ut på do med valpen om natta, følge med den som en smed på dagtid sånn at den ikke tisser inne eller tygger på noe den ikke skal, at den kanskje ikke er så kosete, men heller biter og at den får tuss minst en gang om dagen, gjerne før leggetid ?
×
×
 • Create New...