Jump to content
Hundesonen.no

Southpaw

Medlemmer
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Southpaw last won the day on April 19

Southpaw had the most liked content!

Community Reputation

15 Good

About Southpaw

 • Rank
  Nykommer
 • Birthday 03/15/1983

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Indre Østfold
 • Interesser
  Løping, langturer i skogen, kløv, kickbike, bmx med hund. Fotball og IPA uten hund.
 • Hunderase
  Hundeløs
 • Mine dyr
  Zera, flatcoated/labrador retriever
  Balder, irsk ulvehund
  Shadow, golden retriever

  Hundeløs for øyeblikket.

Recent Profile Visitors

193 profile views
 1. Nå har vi hatt huskyen i 7 måneder og hun har levert langt over hva jeg kunne drømme om. Jeg kan ikke fatte hvorfor jeg har brydd meg om retrievere…. Jeg burde hatt AH fra dag 1. Nå skal jeg til samme oppdretter å hente en ny AH i løpet av våren. Det blir hyggelig å ha to sammen, dette er også kullsøstera til ho vi har. Så her blir det to like gamle tisper som skal få vokse opp sammen. De ble ett år forrige uke.
 2. Hvis man alltid skal krisemaksimere så blir livet tungt, tenker jeg. Både 13 åringen og 10 åringen får lov til å gå med hund så lenge dem klarer å holde hunden igjen for katt eller annen hund. Jeg tenker også som ansvarlig hundeeier så må man vurdere den hunden man har. Klarer den å takle at det kommer en løs hund bort? Og hvor lang tur går ungene, en runde i nabolaget? De barna eller ungdommene jeg ser med hund møter jeg ikke i skogen. Og mine to som har gått med ung hund har vært borte i 10-15 minutter. Barn må også lære empati, spilleregler og ansvar for dy
 3. Fruen gikk med på hund nå, så da går turen opp til Beitostølen på lørdag for å hente ho her 😊 Ho skulle egentlig bli i flokken, men det ble litt for mange tisper. Nå gleder jeg meg veldig. Lenge siden jeg har hatt ung hund. Ho skal få drive med kløv, løping og kickbike sammen med meg. Og så skal ho være kosedyr til de snart 5 barna vi har og være med på fine turer med oss. Hun blir omdøpt til Raya Piraya 🙊 Forventer at det klør litt i tennene fremdeles med andre ord.
 4. Deg husker jeg godt 😊 Ja, ralfdog kalte jeg meg. Enig, mye jeg sugde til meg. Noe har jeg nok lagt vekk. Man finner ut hva som funker for seg selv, men veldig artig å lese gode tanker rundt hundehold. Litt vel A4 noen ganger knyttet opp tiL metoder. Men jeg savner Canis eller ett aktivt hundeforum i hvert fall. Tross lite anonymitet på Facebook grupper følte jeg at heller ble bedre kjent i den anonyme verdenenen Canis var. Folk ga mer av seg selv.
 5. En krutt-tønne av en chihuahua med en irsk ulvehund. Tenk deg størrelsen til en ulvis og temperamentet til wæwæwen. Da kunne man snakket om mannevond hund.
 6. Flotte hunder! Ja, dem er nok forskjellige. Jeg bare regner med at det er vesentlig lettere med katt og ung hund eller valp ift. tilvenning. Katta har full kontroll på AH valpen vi har passet to helger nå. Jeg er uansett veldig spent og glad for at det blir AH. Den passer meg perfekt, og er også ganske fin for resten av familien 😊 Jeg hadde Golden retriever sist, han var en herlig hund. Men alt for lite for mitt ønske.
 7. Jeg husker deg derfra. Trolling er unødvendig. Men temperaturen skapte i hvert fall aktivitet. Jeg husket også at dette forumet ble diskutert der, det var vel ok aktivitet her også?
 8. Takk for svar 😊 En helt voksen hund er ikke aktuelt da jeg har en eldre katt i hus. Jeg vet ikke helt når man gir opp en hund som var ment for spann og blir satt ut for omplassering? Vi passer en 3 år gammel AH tispe når vi ønsker, men da protesterer katta. Denne tispe blir helt vill og bruker lang tid på å lande.
 9. Jeg brukte mye tid på Canis sitt hundeforum for mange år siden. Det var gøy, uansett hvor useriøst det tidvis var. Sterke, unyanserte og bastante meninger kastet på hverandre. Veldig lærerikt og svært underholdene. Vi gjemte oss bak ett nick men ble likevel kjent. Mange av oss skrøyt på oss mer enn vi fortjente og steg i rang på forumet. Jeg savner det. Nå er forumet erstattet av Facebook grupper. Mye av de samme bastante meningene lever fremdeles, men det er nok flere som tenker seg om to ganger eller kanskje bare holder kjeft. Jeg savner alle meninger, jeg savner at
 10. Southpaw

  Alaska husky

  Jeg har endelig lurt fruen til å gå med på å kjøpe AH neste år. Dette er nok «rasen» jeg alltid har ønsket meg uten å være klar over det. Det jeg lurer på er om det er noen med god erfaring med AH her inne? Jeg er faktisk litt usikker på om jeg skulle droppet valp for å heller gå for en yngre hund som eventuelt ikke leverer i spann. Jeg har veldig lyst å prege min egen hund fra den er liten, men jeg har inntrykk av at de er enkle å håndtere så lenge de får den mosjonen de trenger. Det hadde vært deilig å slippe valpe/venteperioden til hunden ble brukenes.
×
×
 • Create New...