Jump to content
Hundesonen.no

Frk.J

Medlemmer
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Frk.J

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takk for svar! Har et godt inntrykk av dem, så kanskje det blir det på meg også etterhvert!
 2. Da henger jeg med, takk!
 3. ahaa, skjlnner ! Takk for at du deler dine erfaringer!
 4. Men kan man ta eksamen etter introkurs? Så bra at din erfaring er så bra! Og så bra at de som arrangerer er flinke!
 5. Er dyrebar omsorg i samarbeid med NMBU på Ås jeg har sett på:) Er selv ferdig vernepleier i 2022 og ønsker å drive med dyreassistert terapi med både hund og hest i fremtiden, så det ser jo veldig relevant og spennende ut!
 6. Hei! Noen her inne som har etterutdannet seg innen dyreassistert terapi, evt kjenner noen som har det? Har sett på utdanningen til NMBU og dyrebar omsorg(den de samarbeider på) og det er veldig relevant for hvilken retning jeg vil bevege meg karrieremessig, men vil gjerne høre folks erfaringer!
 7. @simiratror jeg lander på Lundquist, men det vipper vel mellom de to ja! Takk for svar og deling av erfaringer!
 8. @simiraliker godt Turid Rugaas og "på talefot med hunden", så var sånn jeg ble nysgjerrig på innlandet ja! Tviler ikke på at deres utdanning er god, men jeg er bare nysgjerrig på om feks lundquist kan være like god-tross halve prisen! Har jo inntrykk av at den også er ganske omfattende! Hvilken ville du valgt om du skulle valgt? @maysofieahh, okey-takk for info! Har dårlig kjennskap til Din Hundeskole fra før, så gidder ikke kjøre to timer hver vei dersom det ikke er minst like bra som de andre! @LØJhar bare hørt positivt om dem, så da vil jeg tro opplegget holder seg like bra som
 9. Heisann! Jeg skal ta instruktørutdanning og står mellom noen hundeskoler: Innlandet hundesenter, Lundquist, Nordby(men han har jeg kontaktet to ganger uten å få svar..) og din hundeskole(Tønsberg, så et par timer unna meg). Noen som har erfaringer med disse skolene som vil dele? Synes innlandet virker veldig bra, men er også den dyreste av dem. Jeg vil lære mest om atferd og problemløsning, da dette er mitt interessefelt:)
 10. Hundetrenerutdannelsen til innlandet hundesenter(totalt 32000kr) eller din beste venn(15000kr)? Har hørt ar innlandet hundesenter sin er veldig omfattende og har flere «lag», men er det noen som har erfaringer eller meninger jeg burde ta i betraktning?:) andre tips tas også imot!
 11. Heihei! Noen som har noen gode tips om podcaster om hund og hundetrening?:)
 12. Hei! Jeg har en hund som egentlig er ganske flink til å ikke ødelegge leker, men jeg opplever at "pipen" blir ødelagt utrolig fort på alle leker jeg har prøvd. Den faller stort sett ut etter et ptar ganger i bruk. Bruker pipeleke som belønning, så tenker ikke altfor store leker, pleier som regel å bruke ball. Noen som har erfaring med en pipeleke(gjerne ball) hvor pipen faktisk holder? Har prøvd tennisballene og de blå og røde ballene til kong, men disse "knekker" jo i skjøtet veldig fort... Tips tas imot med stooor takk!
 13. Min buhund tispe ble vel ferdig utvokst da hun var ca 1.5 år. Hun er liten av vekst, bare 13 kg, men måtte gå opp en selestørrelse fra da hun var 1 år og til nå når hun er 2.5
 14. Frk.J

  Dunker

  Jeg forbereder meg på å skaffe meg en til hund etterhvert og har satt igang en tankeprosess. Har for tiden en ung norsk buhund og vi trener litt lydighet, går på småviltjakt og trener apportering(ja-hun er faktisk en dugelig apportør). Vi trener egentlig stort sett på det vi synes er gøy, og har ikke noe behov for å bli verdensmester i noe som helst! Men jeg tenker at neste hund skal bli en mer målrettet jakthund da frøkna jeg har nå har litt lyst til å jakte alt på en gang...? Jeg har et hjerte for de norske rasene og har derfor blitt litt nysgjerrig på dunkeren. Noen som har erfaring med dun
×
×
 • Create New...