Gå til innhold
Hundesonen.no

Cre-tive

Medlemmer
  • Innholdsteller

    50
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    3

Cre-tive last won the day on 1. September 2022

Cre-tive had the most liked content!

Profile Information

  • Hunderase
    Bichon havanaise

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Cre-tive's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

37

Nettsamfunnsomdømme

  1. Cre-tive

    Valp 2022

    Herlighet så skjønn?
  2. Cre-tive

    Sulten valp

    Har hun tilgang til noe hudruller av noe slag? Er det sult eller et behov som kunne blitt dekket av noe å gnage på? ?
  3. Cre-tive

    Valp 2022

    Nå er gullet mitt snart 8 måneder ?? Tiden har gått utrolig fort! Hun er helt fantstisk, vi kunne ikke vært mer heldig❤️ Rolig og treningsvillig, utrolig godt kroppsspråk sammen med andre hunder og så fin med barn. Hun har nå sin første løpetid og er litt ekstra kjærlig, men like treningsvillig som før. Det har tatt litt tid å få henne stueren da vi har små barn som har tatt fokuset i de feile øyeblikkene. Vi var akkurat i mål, så kom løpetiden og nå tisser hun inne flere ganger for dagen. Spesielt da når hun er alene (har alltid holdt seg før, eller hvertfall sjelden hun hadde uhell). Flere som har opplevd mer uhell når løpetiden kom? Bilde av verdens vakreste ? (helt subjektivt ?)
  4. Cre-tive

    Valp 2022

    Vi har brukt laaaaang tid på de små fraværene, før vi så økte litt og litt. Når vi først var kommet opp i to timer, så økte vi med en halvtime og så en time. Hun var 7 mnd før hun var alene en kort arbeidsdag ?
  5. Cre-tive

    Valp 2022

    Beklager sent svar. Jeg har en frøken på 7 mnd og selv med stor familie hjemme er hun opptatt av meg hver gang jeg reiser meg. Hun går der jeg går, og har egentlig fått lov til det. Hun tar til takke med andre om jeg ikke er hjemme ? Hun har hatt en tur med en hun ikke kjente så langt og da streiket hun ikke langt fra huset? Så stort sett går det veldig bra selv om hun er veldig avhengig av meg. Vi startet i det helt små at jeg gikk ut les bosset uten å gjøre noe nummer av det. Så økte jeg tiden saaaakte for hver gang. Nå er hun hjemme en arbeidsdag. Piper litt de første 10-15 min men finner så roen og sover nesten hele dagen ??
  6. Har kamera. Litt ulykkelig bjeffing og uling 10 min etter vi har gått, så roer hun seg og sover. Våkner innimellom og går litt rundt men virker ikke stresset. Hjemme er hun ute hver tredje/fjerde time. Når hun er med meg på jobb kan hun holde seg en litt kort arbeidsdag. I dag var midt på dagen, men planen er luftig og mental stimuli før vi går ja? Virker bare som om hun kun holder seg så lenge om hun sover (natt eller på kontor der jeg sitter i ro). Hun har fremdeles det med å tisse når hun våkner, har lekt eller spist, så kanskje hun ikke klarer det i våken tilstand så lenge ennå? Liten rase, havanaise, så kanskje det bare går seg til ?
  7. Vi jobber en del med å få henne stueren, men glipper innimellom på signalene hennes så hun har noen uhell dog ikke hver dag. (Barn etc som og tar litt fokus). Hun er forsåvidt flink til å gi små signaler så vi skjerper alt her for å unngå uhell nå.? Nå jobber vi med hjemme alene-trening, og det går forsåvidt bra, MEN.. hjemme i fem timer og tisset tre ganger og bæsjet en gang inne før vi kom hjem. Da tisset hun og bæsjet rett før vi gikk også. Føler bare at det å være hjemme alene ødelegger for treningen med å bli stueren. Hun er 7 mnd hvert øyeblikk, noen som har noen tips til akkurat det?
  8. Cre-tive

    Valp 2022

    Helledussen så nydelig ??? Vakre blikket og den deiligste babymagen ?? Så deilig når de er rolig og trygge. Her har vi og katt, og de har lekt (hunden vil leke, katten blir gretten) lenge men nå etter 4 mnd ligger hunden og vasker ørene på katten ?
  9. Cre-tive

    Valp 2022

    Jeg er ingen ekspert, men er det mulig hun får oppmerksomhet når hun bjeffer? Har dere prøvd å belønne oppmerksomhet (kontakt og ikke bjeffe)? Sikkert noen her som har noen bedre tips og etterhvert ?
  10. Her hadde hun begge valpetennene oppe i gommen men rettet seg til nå når hun snart er 6 mnd ❤️
  11. Cre-tive

    Valp 2022

    Jeg sa nesten ???
  12. Cre-tive

    Valp 2022

    Her hadde vi en liten periode med det samme. Jeg er veldig for positiv trening men fant ikke ut av dette gjennom å overse. Så endte opp med å sette henne ut i gangen for en 5 sekunders timeout når hun ble veldig intens. Belønnet henne masse når hun kom rolig inn igjen. Tror jeg bare gjorde det 2-3 ganger før hun roet med en del. Når det er sagt så tenker jeg at «this to shall pass». Plutselig så er de store og man savner nesten valpebitingen igjen ???
  13. Cre-tive

    Valp 2022

    Herlighet så fin ?❤️ Ja spennende og hektisk, men ohhh… så verdt det ❤️ så godt å høre at han begynner å finne roen og at han har sin kule personlighet ?
  14. Cre-tive

    Valp 2022

    Hun sover ennå i buret ja og vil egentlig inn der selv. Hun er kveldstrøtt så fra ca 1930 så har hun tatt natten ?? Jeg tror og at det viktigste i starten er å finne roen, man skal tidsnok aktivisere. Jeg tenker hun skal sove med oss på soverommet. Hun er så glad i å være nær meg, så skal ikke hindre henne fra det. Når hun er litt eldre så er det mulig vi bare har en kurv eller hvertfall fjerner døren på buret bare. Jeg opplevde det ikke som hastverk å komme ut om natten. Så lenge jeg bærte henne så tisset hun ikke? Så vil tro du kan gå ned fra andre etasje og bare ha skoene klare? Vi har en femåring, og det mest hektiske er å lære opp barnet i henhold til hunden ?❤️ I tillegg så var valpebitingen litt slitsom, så barnet satt ofte i sofaen med beina oppi så ikke valpen rakk tærne ? Prøvde å være konsekvent med å stå i ro og være kjedelig når hun begynte, så gav det seg noenlunde ? Jeg har ikke angret en dag på rasen. Hun er så glad og tillitsfull, og ingen røyting inne ?? det er en stor hund i liten kropp for hodet er klokt og hun er lett å trene. Jeg tror hun tar mer og mer plass i hjertet for hver dag ❤️
  15. Cre-tive

    Valp 2022

    Både meg og ChrissyS har havanaiser ? Da vi hentet henne skalv hun hele veien hjem (40 min biltur), men sovnet kjapt på fanget mitt når vi kom hjem. De første fire dagene satt jeg mye på gulvet med henne og hun lekte, spiste, koste og sov ? Hun turde ikke gå inn på kjøkkenet eller vaskerom så mat og drikke ble servert i stuen. Så begynte hun fort å utforske mer og maten boe flyttet ut på kjøkkenet. Hun sover i stort bur ved siden av sengen min (for å vite at hun ikke skader seg om natten), og de to første ukene gikk jeg ut midt på natten med henne og rett inn igjen og sov videre❤️ Etter det har hun sovet natten gjennom, det vil si det er femåringen som vekker oss ? Hun har fra dag 1 gått inn og lagt seg i buret selv. Vi har vernet mye rundt søvnen hennes og bygget relasjon når hun ee våken. Det har resultert i en hund nå som finner roen uansett hvor hun er. Det har vært en fryd disse månedene, hun er bare perfekt for oss ? Hun er 5 mnd nå?
×
×
  • Opprett ny...