Jump to content
Hundesonen.no

Cams

Medlemmer
 • Content Count

  509
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Cams last won the day on October 21 2018

Cams had the most liked content!

Community Reputation

708 Excellent

4 Followers

About Cams

 • Rank
  Husvarm
 • Birthday 05/10/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Hemmelig
 • Bosted
  Strømmen
 • Hunderase
  Welsh Corgi Cardigan

Recent Profile Visitors

6811 profile views
 1. Dalmatinere er så herlige! Fine bilder!
 2. Cams

  Reptiltråden

  Absolutt, og hvis de ikke har inne så kan de bestille inn til deg.
 3. Glemt litt av denne, men denne er fremdeles til salgs! Edit: Oi, og der ble boka solgt!
 4. Det å være veterinær er en veldig tøff jobb, og når man som utgangspunkt kommer inn i yrke fordi man er så glad i dyr og til gjengjeld opplever mye deprimerende og triste situasjoner, tildels ofte daglig, så gjør det til at veterinærer har dobbelt så høy selvmordsstatistikk enn alt annet helsepersonell. Netthets gjør det neppe bedre på toppen av dette. Skal jeg snakke fra et personlig perspektiv så vet jeg hva netthets kan gjøre med folk, og dersom man ikke er mentalt forberedt på det og vet hvordan deale med slike situasjoner så forstår jeg godt at det kan gjøre folk deprimert og i ekstreme t
 5. YESSSSSS. Og slik burde det ikke være! Mynter ikke til at noen her er late altså, nå snakker jeg om den generelle holdningen folk ofte har til katt: "Har ikke tid til bikkje, men katta slepper man jo bare ut døra så ordner den resten sjæl, så det er ikke noe stress"- type holdning. Ønsker også å påpeke at jeg har ikke noe hat mot hverken katter eller katteeiere som forsøker å gjøre sitt beste. Det er ikke derfra min frustrasjon rundt temaet har vokst fra.
 6. Oi, snart 9 år siden jeg oppdaterte den her... Skjedd litt siden den tida, ny samboer og en hund mindre (Montana flyttet inn med eksen), men Dakota har jeg fremdeles, og hun er nå knapt to måneder unna å være 11 år! Og sprek som FY! Hun har virkelig ingen "av-"knapp, elsker å leke til krampa tar henne. *ler* Hun er virkelig min beste venn gjennom tykt og tynt, og jeg håper vi enda har noen år igjen sammen. Her er noen bilder av henne i 2016 da hun fikk bade i saltvann for første gang! Bølger var en ny opplevelse, men hun lærte seg teknikkene relativt fort! Dette er da vi var på vest
 7. Cams

  Reptiltråden

  Nja, ikke de minste musepinkiene, de er jo bare på 2-3 gram. Men syns du de er for store, så er det bare å klippe de opp, det er null stress. (bare litt ekkelt )
 8. Jeg tviler ikke på at dette er et reelt problem ihvertfall, netthets har jo blitt etternavnet til de fleste Facebook-grupper. Folk glemmer at det er ekte mennesker som får kritikken som blir delt ut. Det er også høy selvmordsrate på veterinærer, hvor netthets har en stor skyld i.
 9. Jeg har mye av den samme erfaringen som deg, dessverre. Jeg har ingen kontroll på hvor mange katter det faktisk finnes her i nabolaget, men det er betydelige flere enn fra da jeg var liten. Visse perioder føler jeg ofte at jeg ser en ny katt hver uke, det er helt ekstremt! For å si det slik - hadde antall huskatter i Norge vært i betydelige mindre antall, så ville jeg trolig ikke vært så anti-frittgående katt heller. Men det er fader meg katter overalt nå, det er helt sinnssykt å tro at dette er OK på noe som helst plan!
 10. Cams

  Reptiltråden

  Vi forsøkte med zophobaslarver på våres, men det var ikke stas. Musepinkies var forøvrig snadder, så det kan også prøves.
 11. Et annet svært, svært viktig moment er at i et naturlig miljø ville èn enkelt katt trenge en eller flere kvadratkilometer for seg selv for å finne nok mat. I et vanlig nabolag er det gjerne flere titalls katter per kvadratkilometer fordi kattene bli foret av oss slik at de ikke sulter ihjel. Det betyr at predatortrykket på småfugl, gnagere, reptiler og andre smådyr forblir 10-100 ganger høyere enn det naturlige. Det er faktisk utrolig merkelig at det ikke går hardere utover viltlivet vårt enn som så, mtp den enorme populasjonen av katter vi nå har i Norge.
 12. Cams

  Reptiltråden

  Så kult! Gir du noe annet enn bare ugress?
 13. Ingen dyr tenker på fremtiden. Hadde hunden min hatt muligheten til å løpe fritt rundt dagen lang så ville nok bikkja vært temmelig lykkelig også. Hvorfor har vi ikke bikkja frittgående? Jeg har enda ikke sett noen gode beviser på at katter MÅ gå fritt utendørs for å ha et godt liv? Det finnes plenty av måter å ha katter forsvarlig på - man kan f.eks ha store utehegn til dem hvor man gjør det berikende for dem. Det gjøres allerede, til og med i Norge, med trygge, fine resultater. Har man ikke mulighet til det, så går det an å lære katter å gå i bånd, samt gi de berikende miljø på andre må
 14. Nå har jeg ikke fysisk sett vært på et slakteri før, men jeg har en kompis som jobber med det, og han kunne heller ikke kjenne seg igjen hva som blir fortalt her. Tror jeg vil fortsette å nyte bacon og svinekoteletter med relativt ok samvittighet en stund til..
 15. Cams

  Azawakh

  Superspennende! Håper du holder oss oppdatert, for jeg gleder meg til å se utviklingen av valpen! Jeg er også et medlem av "Aza-fans" på sidelinjen, har alltid elsket rasens utseende (mynder generelt er jo bare ), men aldri seriøst tenkt tanken å noengang dele hus med en azawakh. Ene og alene på grunn av at jeg alltid har hørt de er så nervøse og redde for folk, og kan være aggressive på grunn av det. Men dersom det ikke stemmer for alle, så ønsker jeg absolutt å høre mer om det!
×
×
 • Create New...