Gå til innhold
Hundesonen.no

Terriersnuppa

Medlemmer
  • Innholdsteller

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Terriersnuppa's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. La ut innlegg i slutten av februar for tispa mi lukta så vondt. Viste seg at det var fulle anal kjertler... Jeg klarte å tømme dem sjøl. I påsken (midten av april) var det på an igjen. Jeg tømte. Nå kjennes de fulle ut igjen og det lukter litt. Kan det vær normalt at de blir fulle på halvannen måned?! Om og om igjen???? Har gitt mye mer vom, og to teskjeier havrekli vær dag, og gulrøtter og ekstra fiber den siste månden. Ser jo ikke ut som noe hjelper. Har noen tanker eller erfaringer med sånn? Hu har aldri vist tegn til å plages eller ha vondt, ingen aking, slikking, etc.. Hu slikker seg faktisk veldig lite bak generelt.
  2. Synes det var litt rart siden hu ikke er et år gammal engang, men skal høre med dem!
  3. Tispa mi som jeg fikk for noen månder siden har hatt si første løpetid i sånn ca atten dager. Hu blør ennå litt. Men det jeg lurer på er at jeg synes hu lukter skikkelig stramt å surt nedentil... Både jeg og hu har vaska og dusja ofte, hu har truse og bind som skiftes ofte. Allikevel setter den lukta seg i alt hu er borti, gjennom trusa! Er det normalt? Det lukter ikke godt, veldig sterkt. Hu er i god form ellers, god appetitt og sprek
  4. Vi var på utstilling nå i helga, og det var støy og bjeffing fra de finske lapphundene hele dagen! Virket som gneldring, for det var vedvarende bjeffing uten noe tydelig formål.. Så er litt uenig der ?
  5. Fikk opp forslag av Finn på en "veldig fin rase", nemlig bichon maltez... Og i annonsen står det ikke annet enn at valpene er de beste lekene for barna... Hjelp!! ?
  6. Vi har hele tiden vært strenge på at han ikke får lov å bite. Men jeg føler det er en slags opponering eller testing av grenser nå, hvis jeg sier "nei!" når han biter, så logrer han mens han biter enda verre og hardere. Jeg tror han tenker det er en lek... Prøver å avlede med leker, men de spytter han rett ut før han flyr tilbake på klær/hender.. Har lest mange av "bite-trådene" innpå her, men de er ofte om veldig unge valper. Min nærmer seg jo unghund-tiden... Det skjer absolutt mest i forbindelse med hilsing på andre folk, leking med meg og valpen, og på kvelden. Altså situasjoner der han er veldig glad, oppspilt og/eller overtrøtt. De to siste der takler vi fint, det er mest biting på andre som er problemet. Spesielt når de ikke reagerer slik jeg ber dem om (f. Eks ved å slutte å hilse, "neida, han kan få lov å bite meg" ? )
  7. Hei! Valpen min er nå ca 5 mnd og har mistet alle melketennene. Tror ikke han har fått alle de nye jekslene og sånn, men alt foran er ferdig. Men han biter enda en del! Spesielt når han er veldig glad og gira. Det er mest napping og sånn i klær og hender, men hvis jeg gjør noe han ikke liker (grer så det lugger, holder han unna min mat som han vil ha, tar en leke når vi driver med apportering) så kan han bite ganske hardt i håndleddet mitt. Har ingen små barn, men eldre slektninger liker veldig dårlig denne bitingen og mener valpen burde vært trent ut av det for lengst. (Gjerne med straffemetoder som jeg ikke liker, som å påføre smerte). Det vil jeg ikke gjøre, men samtidig begynner valpen å bli ganske stor og det gjør vondt når han biter.. Hvor lenge kan man forvente/tolerere valpebiting? Kan dette ha blitt en vane for valpen? Han har alltid vært veldig på å tygge på ting, og bruker munnen mye...
  8. Hei! Har prøvd å søke masse men finner ingen svar på dette. Skal kanskje på valpeshow men valpen min er enda ganske bitete. Han er så vanvittig glad og elsker alle nye mennesker. Er spesielt nervøs for om han kommer til å "gnage" på hånda til dommeren hvis dommeren skal sjekke tenner... Forstår dommere at valper gjør slikt eller er det noe som kan diske valpen????
  9. Hei! Sikkert litt rart spørsmål dette men jeg lurte på, når folk limer ørene på valper, da kan de vel ikke leke etterpå? Hva gjør man da hele den perioden ørene er limt for å sosialisere?!
×
×
  • Opprett ny...