Jump to content
Hundesonen.no

Pluto

Medlemmer
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Pluto

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Bosted
  Oslo
 • Hunderase
  Blanding

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det som funka for meg var å gradvis venne til valpen å være aleine hjemme. Jeg lasta ned en app så jeg kunne følge med på han på telefonen, og brukte nettbrett som kamera. Jeg prøvde også å jobbe hjemmefra men fant ut at det var lettere å konsentrere seg når jeg ikke var hjemme. Veldig fort gjort å bli distrahert da. I tillegg så kan valpen bli vant til at du kommer løpende for den minste lille ting. I forhold til det med biting så går det fort over. Bruk Google eller forumet her. Lykke til!
 2. Setter pris på svar. Kjenner meg veldig igjen i det du skriver. Hos oss virker det som det sakte bedrer seg etterhvert som han blir eldre (er to år nå). Merker også at han er mer interessert i hva som foregår på bakken enn i andre hunder. Er glad for svar! Har skjønt at trening på kontakt og passering samt å være i forkant er viktig. Og ikke hilse på andre hunder en stund.
 3. Det er en schæferblanding (mellomstor). Tusen takk for svar. Skal gå i gang med å trene kontakt ?
 4. Hei! Jeg er ny her. Har fulgt med på forumet en stund og har fått mye hjelp av det ?Jeg håper nå å få hjelp med min hunds atferd. Jeg vil at hunden min skal slutte å legge seg ned når vi møter andre hunder på tur. Dette skjer særlig hvis vi går på en smal vei og det ikke er mulighet til å lage større avstand. Da låser han seg på den andre og stirrer. Umulig å få kontakt. Av og til bykser han mot den andre hunden mens jeg blir stående å holde igjen. Jeg har sett mange andre hunder som gjør det samme. Men jeg syns det er slitsomt og vil ha en slutt på det. Er også interessert i å vite
×
×
 • Create New...