Jump to content
Hundesonen.no

braand

Medlemmer
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About braand

 • Rank
  Nykommer
 1. Takk for svar. Synes også det virker merkelig om man som kjøper/forbruker ikke skulle ha noen form for økonomisk sikkerhet/garanti, når det er snakk om et så kostbart «produkt». Vi hadde dessverre ingen livsforsikring, bare den «vanlige» Alltid Golden-forsikringen fra Agria.
 2. Gikk visst litt fort i svingene her. Hunden var 6 mnd (ikke 4 mnd som jeg skrev tidligere) da den ble avlivet, men vi hadde hatt den i 4 mnd.
 3. Jeg er ikke sikker på hvilken type det var. Men ja, det var vel akkurat det samme vi fikk høre, at det var veldig uvanlig å se en så alvorlig grad på en så ung hund.
 4. Takk for svar. Joda, vi fikk veterinærattest. Alt var (tilsynelatende) som det skulle, med unntak av en testikkel som ikke var falt på plass.
 5. Hei, Vet ikke om dette er rett plass å spørre, men tar sjansen. Pek meg gjerne i riktig retning hvis dette ikke er riktig sted 😊 Så, her er saken: vi kjøpte en 8 uker gammel Golden Retriever-valp i februar. Oppdretter er anerkjent, stamtavler og alt er på stell. Allerede fra start synes min kone at valpen så ut til å halte. Etter noen uker tok vi dette opp med oppdretter, men han mente at det ikke var uvanlig at en valp kunne se ut til å halte. Haltingen ble gradvis mer og mer tydelig for oss, og da valpen var ca 6 mnd tok vi den med til veterinær for å få en profesjonell vurdering.
×
×
 • Create New...