Gå til innhold
Hundesonen.no

LappisJinta

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

LappisJinta's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det viser seg at gubben HAR fått med et dokument ved siden av kvitteringen, men det hadde han glemt. Og insisterte på at han kun fikk kvitteringen fra kortbetalingen 🙄 Jeg fikk nemlig svar fra tolletaten, og de beskrev hva slags deklarasjon som skulle medfølge. DA husket han det plutselig... Vi prøver nå å få tak i en kopi, da han ikke aner hvor den er. Men noe elektronisk fikk han ikke, i alle fall ikke som han finner igjen. Så enden på visa her er at dette er et prakteksempel på dårlig kommunikasjon og dårlig hukommelse 😑 Men for andre som eventuelt måtte lese dette, husk å ta med kopi av deklarasjonen ved turer ut av landet! Spesielt mens hunden enda er ganske ung, men vi kommer til å legge den i passet.
  2. Vi har ingen kvittering på kjøpet av valpen, men alle papirer selvsagt. Så jeg tenkte ikke på at det kunne misforstås 😅Men jeg skjønte det da jeg leste gjennom på nytt. Jeg har sendt mail til tollvesenet. Det er tross alt de vi har betalt moms til, ikke Mattilsynet. Men var litt interessert i å vite om det er varierende praksis på dette, eller om tollern har misforstått noe.
  3. Ja, selvsagt. Som jeg også skrev i posten. Les den igjen kanskje? Edit.: tydeliggjorde det nå. Skjønner at det kanskje blei litt utydelig
  4. Vi kjøpte valp i Sverige i sommer, og er ofte over grensa. Sist gang ble vi stoppet, og da mente tollern at vi måtte ha med oss papirene vi fikk da vi betalte moms på han?? Vi fikk ikke noe annet enn en kvittering med beløpet. Ingen spesifisering på hva vi hadde betalt for, så det kunne like gjerne vært moms for en TV liksom. Har vi ikke fått med oss alt fra tollen, eller tar tollern her helt feil? Finner ingen info på nett angående dokumentasjon! Har dere andre som har importert hund fått papirer, eller har de registrert det noe sted så vi kanskje kan be om kopi av den dokumentasjon? Ble skikkelig stressa! Han er jo omregistrert i Nkk og har alle ormekurer etc i orden. Men nå blir man jo nesten redd for å dra over til Sverige når man får sånn beskjed! Kanskje bare skaffe han norsk pass... Så spør de ikke om sånt vel.
×
×
  • Opprett ny...