Jump to content
Hundesonen.no

annanass

Medlemmer
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About annanass

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Barbet og blandingshund

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kommer vel litt ann på hva du legger i selvskapshund? Hvor mye mosjon vil dere tilby? Australian Cobberdog er vel strengt tatt en blandingshund som krever mye pelsstell, og er nok ikke hunden dere vil ha dersom dere ønsker en lettstelt hund. Hvor store er barna i familien? Er det små barn ville jeg personlig valgt en mellomstor rase. En unghund av stor rase kan fort velte barna dersom den er overlykkelig uten at det er noe vondt ment. Lapphund eller buhund er blant raser jeg tenker på som fine familiehunder/turkamerater. Ulempen med disse er at de er kjent for å ha en d
 2. Hva med vanlig labrador fra en god oppdretter som prioriterer helsa? Litt røyting blir det naturligvis, men veldig enkelt pelsstell og pelsen tåler alt av vær godt. Hvis du vil ha jaktlabbe pga at de er slankere, så vil jeg påstå at vanlig labrador kan se veldig fit ut de også. Gitt nok mosjon og riktig mengde mat. De labradorene jeg har vært borti har vært stødige mentalt og fine familieindivider. Tipsene blir jo ikke like store som hannene, så om du ønsker en mindre hund kan du be om den minste tispa i ett kull f.eks. Vil du ha en rase som ikke røyter må du regne med pelsste
 3. Hei! Samboeren min har en border collie blanding, som er litt vel smart og trenger hjernetrim. Han blir nemlig ikke sliten av turer. Han har diverse spill fra Nina Ottosson, med vanskelighetsgrad 3, men disse løses like raskt som tiden det tar å putte i godbitene. Er det noen som har gode tips til aktivisering som han vil kunne bruke god tid å bryne hodet sitt på? Det er den eneste måten å få han sliten, men både jeg og samboer begynner å gå tom for idéer. 😅 Eventuelt vet om noen skikkelig vansklige hundespill?
 4. Jeg har fått min første pelsstellrase, og med det skal også ørene nappes. Er det noen som har erfaring med det? Hvor gammel bør valpen være før man napper det første gangen? Bruker dere bare fingrene og drar ut eller har dere annet utstyr til dette? Skal hårene være løse for å nappe ut hårene eller kan man nappe selvom hårene sitter fast?
 5. annanass

  Tispenavn

  Hei😊 Da er det klart at jeg skal få en valp i slutten av juli🥰 Har noen tips til fine hundenavn til ei fluffy tispe? Har funnet noen navn, men kom gjerne med forslag 😊 Gjerne navn som ikke "alle" andre har.
×
×
 • Create New...