Jump to content
Hundesonen.no

Loppa

Medlemmer
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Loppa

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takk for svar. Ser forresten at du har lapsk vallhund i tillegg til sheltie? Jeg har også en lapsk vallhund, men skal hente hjem min første sheltie om tre uker
 2. Dere som har shetland sheepdog; hvor mye, hvor ofte og på hva bjeffer hundene deres?
 3. Hva tenker dere om å avle på hund, i hovedsak med tanke på tispa, men også hannhunden, som er usikker på barn? Eksempelvis lett knurring (på en "snakkesalig" rase) og usikkerhet rundt barn? Dette gjelder ikke egne hunder, men er på generelt grunnlag. Hva tenker dere om oppdrettere som bevisst ikke har "testet"/unnlatt å undersøke sine avlshunder på hvordan de er rundt barn?
 4. Takk for utfyllende og informative svar! Jeg må si meg enig i det dere beskriver om to-hunder-utfordringene, og minnene kommer sigende. Det er fort gjort å bare huske det positive når man begynner å se på linjer, oppdrettere, hunder, valpebilder m.m. Jeg har et vagt minne om at jeg lovte meg selv at jeg aldri mer skulle ha to hunder da jeg hadde det, men det har jeg selvsagt "glemt" når den perfekte kombinasjonen dukker opp Som flere av dere påpeker, så avhenger det nok mye av rasen og individene - to bestevenner er noe helt annet enn to kranglefanter som må tures og oppholdes hver for seg.
 5. Jeg har den siste tiden vurdert å skaffe meg hund nummer to. Har tidligere hatt to hunder, men husker ikke helt hvordan det var. Ønsker derfor hjelp til å se fordeler og ulemper med dette. Hva er din erfaring med å ha to/flere hunder i stedet for én?
×
×
 • Create New...